slmlar...duygularımı yazmakla bile zorlanıyorum...14 aylık evliyiz...7 ay önce doktora gittik eşimle..çünkü korunmamamıza rağmen hamile kalmadım.eşime bazı testler yapıldıktan sonra azospermi tanısı kondu ve ardından microtese amel. olması kararlaştırıldı.Amel.oldu ve sonuç hüsran

((hiçbir canlı hücreye rastlanmadı.ben 28 eşim 38 yaşında ve biz eşimle sperm donasyonuna karar verdik bu konu hakkında bilgisi olan yada yaptıran arkadaşlar varsa ltf bana yazsın..sizlerin bir kelimesi bile beni çok mutlu edecek....
canimsin sabirli ol
bak esinde sperm bulunarak bir mucizeye sahit olan benim.
oncelikle suna inan rabbim isterse olur.
bize donor dediler ama ben esimin bebegini tasimak istiyorum tanimadigin bir erkekkini degil.
canim sana tavsiyede bulunmak haddime degil yada ogut vermek
ama yalnizca yasadiklarimi ve fikrimi anlatacagim ki sen benimyasadiklarimla kendine dersler cikarasin diye
daha kolayini bul diye soyluyorum
benim esim surekli bana kotu davraniyordu ki ben onu birakip gideyim ki hayatim boyunca onun cilesini ben cekmim diye
esimizle birbirimizi olesiye seviyorduk o kadaarcok seviyordukki aci cekmim diye anne olayim diye benden ayrilmak istedi
bence bir defa kaan hoca ile gorus.
sana son sozum donor yaparsin senin cocugun bir gun kardesi ile evlenirse bunun suclusu kim olur.
gunah mi degil mi bilmem ama esinin erkek kardesi ile imam nikahi kiy ve onun spermini kullan bence enazindan cocugunun kardesini bilirsin.
ama bunu da bir hocaya sor gunah mi degil mi diye.
canim kusura bakma uzun oldu
ben sana yardimci olmak istiyorum