Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esim 23 agustos basladi 2,5 ay kullandi iki hafta ara verdi tekrar basladi bu hafta sonunda yine 2,5 ay olacak
anlican toplam 5 aydir kullaniyor fakat 2 hafta ara verdigi için biraz aksama oldu.
Bu hafta sonu tahlil yaptirmayi düsünüyor hormonlara baktircaz degerleri kaan aydos'a yazicaz o ne derse ona göre devam ederiz yada birakiriz.
Klomen'in kullanma sekli böyle 25 gün her sabah içiliyor 5 gün ara veriyorsun tekrar 25 gün ......
[/QUOTE]

tamam sagol bigiler icin

slm arkadaşlarım bugn benim doğumgünüm allahım inşallah bana bu yaşımda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli yillara arkadasim insallah diyer yasinda bebeginde olur yaninda......

slm arkadaşlarım bugn benim doğumgünüm allahım inşallah bana bu yaşımda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun sana saglıklı uzun ömürler diliyorum inşallah bu bebeğinsiz son doğum günün olur yüzün hep gülsün.....a.s.Şeniz

Arkadaslar bizde kaan aydos,a mail atmistik cevap verdi
Simdilik klomen adli ilactan baslayalim yarim tablet demis
Bir ay sonra tekrar degerlere bakalim fsh yukselirse umut var demektir demis

işallah arkadaşım allahım yardımcın olsun inşallah bir ay sonra güzel haberler verirsin bizlere.

canım benim tşkler desteğin için;eşimin sorunu küçükken 3 kere havale geçirmiş ateşli hastalıklar baş faktör bide doktorun dediği doğuştan olabilir kısırlığı...doner konusunu ilk önce eşim dile getirdi ben seni annelikten mahrum bırakmak istemem dedi...ilk evliliğinde 5 yıl evli kalmış eşim ve yine çocuğu olmamış denemediği yollar kalmamış tabi ben bunları sonradan öğrendim:((( ablam da doktor olduğu için bizi değişik hastaneler yönlerdirdi.eşim artık amel. ve tedavi görmek istemiyor her seferinde yıkılıyor çünkü ve yaşı 38 oldu.o bizim çocuğumuz olacak diyor...yakın çevresinden ben istemiyorum o daha büyük bir yıkım olur eşim açısından düşünsene her kardeşini gördüğünde onun çocuğu diye düşünecek ama doner aldığımız kişiyi hiç görmeyeceğimiz için sorun olmaz benim açımdan diyor...Allah ne kadar masum ve samimi olduğumuzu biliyor güneh yazmaması dileğiyle...umutsuzluk ve ikilimde kalmak çok kötü bir durum..Allah kimsenin başına vermesin....

umudunukaybetme nasılsın arkadaşım...dediğiniz gibi kaan aydos'a ulaştım eşimin hormon değerlerini ve tese den çıkan sonucunu belirttim.maalesef o da aynı şeyleri söyledi evlatlık yada donasyon başka seçeneğiniz kalmamış dedi çünkü FSH çok yüksek dedi...:(((donasyon için yardımcı olurum dedi ve ank.hastaneye davet ediyor:(((offff offffffffff

canım benim tşkler desteğin için;eşimin sorunu küçükken 3 kere havale geçirmiş ateşli hastalıklar baş faktör bide doktorun dediği doğuştan olabilir kısırlığı...doner konusunu ilk önce eşim dile getirdi ben seni annelikten mahrum bırakmak istemem dedi...ilk evliliğinde 5 yıl evli kalmış eşim ve yine çocuğu olmamış denemediği yollar kalmamış tabi ben bunları sonradan öğrendim:((( ablam da doktor olduğu için bizi değişik hastaneler yönlerdirdi.eşim artık amel. ve tedavi görmek istemiyor her seferinde yıkılıyor çünkü ve yaşı 38 oldu.o bizim çocuğumuz olacak diyor...yakın çevresinden ben istemiyorum o daha büyük bir yıkım olur eşim açısından düşünsene her kardeşini gördüğünde onun çocuğu diye düşünecek ama doner aldığımız kişiyi hiç görmeyeceğimiz için sorun olmaz benim açımdan diyor...Allah ne kadar masum ve samimi olduğumuzu biliyor güneh yazmaması dileğiyle...umutsuzluk ve ikilimde kalmak çok kötü bir durum..Allah kimsenin başına vermesin....

canim sen bilirsin dunya cok kucuk ya cocugun birgun kendi kardesi ile karsilasirda onla evlenirse bunun sorumlusu kim olacak.
canim insallah allahim sana yardimci olur.
ve kendiliginden hamile kalirsin

umudunu kaybetme rakadaşım daha önceki tedavinizde senide tüp bebeğe hazırlamışlarmıydı yoksa önce eşinimi hazırladılar gelişmemeiş hücre varmışya onlarla döllenme sağlanmışmıydı

yok canim beni hazirlamadilar
ya ben hatirlayinca sinirlerim bozuliyor
cunku cok sacma bir yerdi
gerizekalilar biirde bize kok hucreyi bekleyin daha gencsiniz dediler

umudunukaybetme nasılsın arkadaşım...dediğiniz gibi kaan aydos'a ulaştım eşimin hormon değerlerini ve tese den çıkan sonucunu belirttim.maalesef o da aynı şeyleri söyledi evlatlık yada donasyon başka seçeneğiniz kalmamış dedi çünkü FSH çok yüksek dedi...:(((donasyon için yardımcı olurum dedi ve ank.hastaneye davet ediyor:(((offff offffffffff

iyidir canim ya sen nasilsin
cok kotu bir haber ya bu
canim vallahi bilmiyorum ne diyecegimi

sevgidolucum doğum gunun kutlu olsun umrım seneye bebişlerinle beraber kutlarsın canım......

kalbim34 kaan hocayla gorusmussun inan cok uzuldum ama donasyon dusunmenız senın annelıgı tatman acısından iyi olabılır eger esın ailen de aynı fıkırdeyse dusunulebılır...

essalamun aleykummm
nasilsiniz arkadaslar
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler... keske gelmek zorunda kalmasaydiniz,, neyse Rabbim hepimizi bu dertten kisa sure icinde hayirlisiy;la kuratarsinn
ben bugun kendimi kotu hissediyorum ,dertlesecek konusacak birilerine ihtiyacim var ama kimse yok ne yazikki her zaman ki gibi, hep icime atiyorum derdimi insallah butun problemlerim cozulur bende normal insanlar gibi mutlu olurum birgunn

arkadaşım kaan hocanın verdiği cevaba çok üzüldüm peki arkadaşım fsh kaçtı sizin tese sonucunda hangi sonuç çıkmıştı merak ettim ama asla ümidini kaybetme allahım o kadaar üyükki inşallah sanada bir mucize gönderir.

essalamun aleykummm
nasilsiniz arkadaslar
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler... keske gelmek zorunda kalmasaydiniz,, neyse Rabbim hepimizi bu dertten kisa sure icinde hayirlisiy;la kuratarsinn
ben bugun kendimi kotu hissediyorum ,dertlesecek konusacak birilerine ihtiyacim var ama kimse yok ne yazikki her zaman ki gibi, hep icime atiyorum derdimi insallah butun problemlerim cozulur bende normal insanlar gibi mutlu olurum birgunn

canım ben burdayım bazen bende kendimi çıkmaz bir yolda hıssediyorum bende hep içime atıyorum hepimiz atıyoruz aslında canım çünkü kimse diyemiyosun derdini içinde yaşıyosun.ama içini ferah tut olacak de benimde bebegim olacak. anlatacaklarını anlat dinlerim arkadaşım biz dert ortaklarıyız.

bizde bugün bi komşunun kızının yanına gideceğiz kız bende 4 yaş küçük ve 3 yaşında kızı var aslında gitmek istemiyorum allahım herkesin evladını bagışlasın ama bende üzülüyorum çocugu olanlardan uzak durmak istiyorum çünkü içim yanıyor...

arkadaşlar bizde sonunda kaan hocayla görüştük ,eşim gitti doktor çok hoşuna gitmiş çok mütevazi birisi olduğunu söyledi,iki tane ilaç vermiş bunlardan endol ve trendal inşallah sperm çıkışı olur ,bu arada biz 15 yıllık evliyiz bayağı uzun zamandır mücadele veriyoruz .Umudunu kaybetme siz tedavinize hangi ilaçla başladınız?

Back
X