- 27 Aralık 2009
- 3.551
- 430
- 398
hosgeldin cicek
iyi aksamlar isra yazdiklarimi okudun mu ?
hosbulduk arkadasim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin cicek
iyi aksamlar isra yazdiklarimi okudun mu ?
nasilsin bugün.
Sagolasin.eeehhh iste idare eder nasil olunur ki bole bir durumda
yarina rendevu aldik doktordan bakalim versede su ilaci baslasak hayirlisiyla
Hadi hayirlisi olsun
insallah ilaci alirsiniz umarim doktor yazar
slm kızlar bende bu siteye yeni üye oldum allah hepimize bebiş versin alman hastanesine giden varmı?_tavsiye edermisiniz....acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll.......:dance::dance:
espoir canım siz kaan hocayla görüşmüydünüz?Lyondaki prof gittiğinizde kaan hocanın size verdiği tedavi neyse ondan bahsedin .Kaan hocayada bahsedin ve ortak bir karar alsınlar .
canım fsh ın düşmesi güzel çünkü fsh en fazla 8 olmalı inşallah 5 şubatta kaan hoca bu sonucu begenir ve allahım yüzünü güldürür arkadaşımkızlarrrr özledim sizi walla.kayınvaldemdeyim.evde net yok giremiyorum.cafeye geldim şimdi.5 günde yeni arkadşlar gelmiş.sürekl
i artıyoruz.nedir bu böyle ya salgın gibi azo salgını.gerçi allahım beterinden korusun ama...daha üye olmaya kaç kişi var kimbilir.bu arada eşim hormon testi yaptırdı.fsh 15 den 6.7 ye düşmüş normal mi sizce bu yeni değer? 5 şubatta da kaan hocaya gidicez inş.var mı gelen o tarihte?
hoşgeldin allah kurtarsın en kısa zamanda ben almana gitmedim ama sana tavsiyede bulunacak arkadaşlarımız vardır.slm kızlar bende bu siteye yeni üye oldum allah hepimize bebiş versin alman hastanesine giden varmı?_tavsiye edermisiniz....acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll.......:dance::dance:
hadi hayırlısı arkadaşım inşallah herşey yolunda gider ve kavuşursun yavruna hepimiz kavuşuruz inşallahhhhhhhhhhhMerhaba kizlar....
Kaan aydos esime klomen verdi ..bizim alabilmemiz icin doktorun yazmasi gerekiyor esim aile doktoruna gitti oda yazmadi .....
napacagimi bilmiyorum 19 subata ki rendevuya kaldi hersey oda vermez bence bende tedavi olmuyorsunuz diye oooofff
espoir canim insallah sizin doktor yazar size