Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar ben bursadan yasemin yenı kayıt oldum biz 2.denememize yaklaşık 15 gün sonra başlıycaz 1.ciyide jinemed te yapmıştık 2.de orda düşünüyoruz jinemedde başka tedavi olan varmı?

kızlar eşim bugün proxeed pulus almış başladık bakalım hayırlısı.nerdesiniz yahuuu

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz yeni gelen arkadaslar hos geldiniz insallah en kisa zaman icinde yavrularimiza kavusuruz hep birlikte

kizlar yarin son gun gecen hafta gogusumden gitmisdim doktora yarin sonuclari belli olacak 1 haftadir yerdemi gezdim gokdemi bilmiyorum cok korkuyorum insallah kotu bir sey cikmaz bana dua edin kizlarr

slm cicekcigim yurt disindaki doktorlar baskasinin veridig ilaci yazmiyor bizdede ayni sorun oldu turkiyeden getirdik biz sizde oyle bi sans yokmu tr den getirtseniz

slm cicekcigim yurt disindaki doktorlar baskasinin veridig ilaci yazmiyor bizdede ayni sorun oldu turkiyeden getirdik biz sizde oyle bi sans yokmu tr den getirtseniz

arkadasim korkma sonuc insallah iyi cikar dualarim seninle
evet yazmadi ev doktoru
giden gelen yokkki birde bu sorunu kimse bilmiyor
bilmiyorm bakalim hastanedeki doktora soyleyecez o ne diyecek pek umudum yok yazmazda biz genede bir diyelim

Son düzenleme:
Ebruli işler kotu guvendımız tup bebek unıtesı bızı umutsuza ıttı bızımle ugrasmak ıstedıler kaan aydosa gıdecez başkent adana unıversıtesi benım için bitti olmıya bılır ve empatı kuramaları bızı uzdu

kizlar yarin son gun gecen hafta gogusumden gitmisdim doktora yarin sonuclari belli olacak 1 haftadir yerdemi gezdim gokdemi bilmiyorum cok korkuyorum insallah kotu bir sey cikmaz bana dua edin kizlarr
inşallah güzel haberler alırsın arkadaşım kötü düşünme

a.sherkese hayirli cumalar rabbim insaallah en kisa zamanda hepimizin butun dertlerini hayirlisiyla giderir

hayırlı cumalarınız olsun bacılar
kaderciğim üzülme bak yarın sonuçlar temiz çıkıcak inşallah
ya buarada ne çok yurtdışında yaşıyan var dikkatimi çekti zor dava ilaçıydı druydu kendi memleketin gibisi yok

Back
X