Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bugune gelene kadar çook acı çektim biz bu konuyu ögreneli 4 yıl oldu tesenin üzerinden ise 3yıl geçti inan alıştım allahım güç veriyor dünyada en büyük acı ölüm insanlar buna bile alışırken inan bana buna da alışılıyor.zaten elimden ne gelirki arkadaşım ben aglasamda bagırsamda allahın taktiri beni anneliye laik görürse bu mutlululgu yaşatacak ama olmazsada elimden bişey gelmez.ama ben yıkılmıyorum canım bir tese şansım daha var inşallah onda güzel sonuçlar alırımyoksa benimde içimde fırtınalar kopuyor.size gelince hemen denemeden lütfen karamsarlıga kapılmayın olacak deyinki olsun hiç belli olmaz canım %30da az degil inşallah olacak arkadaşım korkmayın allahım hepimizin yüzünü güldürsünBELGİN...canm spermiyogram sonucuna üzüldüm ama ne kadar güçlüsün ve inançlısın doğrusu bende bu kadar metanetli olmak isterdim inandığın içinde allah en yakın zamanda verecek inşallah bebişlerini
mrb kızlar nasılsınız ya ben adetmin son günlerindeyim rengi cok farklı oldu siyaha yakın sizzdede öyle olan varmı
tamam canım hemen veriyorum bütün bilgilerinizi yaz cevap verecektır bende cevap bekliyorum kaan beyden hayırlısı canım allah yüzümüzü güldürsün.Canım ben İstanbulda oturuyorum kaan beyle gÖrÜŞemem ama maİl atsam cvp verİrİmİ acaba...maİl adresİnİ bİlİyomusun yazarmısın bana belkİ deĞİŞİk bİr fİkİr verİr saol