Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim benım eşimde pregnly kullanıyor fsh testosteren yukseltıyor.. eşinin homon dgerlerı dusukmuydu? eşimin normal degerlerınden cok dusuktu hipo hastası bızde emre beyde tedavı goruyoruz yaza kadar kullanmamızı ıstedı yanında monegon iğnesie var canım eşim haftada 4 kez iğne oluyor hıc kıyamıyorum işte boyle...
zamancım yenı evın hayırlı olsun evınız umarım sıze sans getırır...
canım eşimin hormonları genelde biraz yüksek çıkıyordu pregnyl kullanırken şimdi bir aydır kullanmıyoruz 12lere düşmüş şimdi tekrardan kullanmamızı söylemiş kaan bey bizde başlıyacagız nisana kadar bakalım hayırlısı artık.

iyi akşamlar kızlar................

bir kaçgündür yoğundum hem misafirlerim vardı hemde ev telaşı içindeydik..............

bugün ev alma işimiz kesinleşti rabbimde izin verirse inşallah pazartesi evin tapusunu üzerimize alıyoruz salı günüde taşınmayı düşünüyoruz o zaman olmasada en geç ayın 12sine kadar taşınmış olacağız nasip olursa...........misafirciklerimide yolladım hem eşim hemde onlar aynı zamanda gittiler ev karmakarışık 3 tane çocuk vardı bide diğer gelen gidenler evi çorba yaptılar neyseki üzülmüyorum zaten yarından sonra eşyalarımı toplamaya başlayacağım eşimde gelmiyo cumartesiye kadar bol bol vaktim var zaten yorgundum yavaş yavaş toparlanırım acelem yok......ama biraz üzülüyorumda alışmıştım 5 6 yıl oldu bu apartmandayım komşularım çok iyiydi beni ve evimi kollarlardı evimi çok rahat bir şekilde onlara emanet bırakabiliyodum okadarki güvenilir insanlardı anneme daha yakındım ama fazla uzaklaşmayacağım aynı semtteyim anneme 10 dakikalık yürüme mesafesi vardı 20 dakika oldu inşallah buradaki komşularımda iyi olur.........evi eşim çok beğendi bende beğendim dört dörtlük bir ev eksiği yok sadece amerikan mutfak salonla bir ne yapsam görünecek yani misafirle iç içe olacağım bir orası beni düşündürüyor........

neyse hakkımızda hayırlısı rabbim bütün arkadaşlarımada içinde mutlu huzurlu sağlıklı yaşayabilecekleri bir ev sahibi olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhh tabi evlatlarıyla............

ne tesadüf zamancımda taşınıyor hemde aynı zamanda allah hakkımızda hayırlı eylesin yeni ev yeni mutluluklar nasip eder inşallahhhhhhh..........

benden bu kadar inşallah sizlerdende güzel haberler alırım
canım yeni evinde güle güle otur inşallah ev ugurlu gelir ve bebegine kavuşursun.amin canım allahım bizede nasip etsin hayırlısıyla içinde yavrularımızla yaşamayı nasip etsin allahım.

BELGİN...canım hastanede nöbetçiyim azönce eşim geldi ve artık bi karar verdik onun istediği olacak ve aret beyde tüp bebeğe başlayacağız yani tese olacak eşim hemde hala kimin yapacağını bilmediğimiz birine ama napalım eşime uydum olmazsa en azından bi kez denemiş olacağız ve başka yollar arayacağız çıkarsada şansa artık...tüp bebek konusunda beni oldukça rahatlatmışsın çok teşekkür ederim inanılmaz korkuyodum ne bilim rahim filmi çektiler bana o bile çok acılı geldi fenalaştım biraz kim bilir şimdi neler olacak diye kurmaya başladım özellikle iğnelerden inanılmaz korkuyorum...iigeceler

ARKADAŞLAR....regl olmama 12gün falan kaldı şimdiden heyecanlıyım dualarınıza ihtiyacım var çok sağlam bir yol olmasada bir yola girdik ve ayın 25i gibi tese planlanacak herkese tatlı rüyalar ben tüm gece herkes için dua edeceğim çalışıyorum nöbetçiyimde:(

ARKADAŞLAR....regl olmama 12gün falan kaldı şimdiden heyecanlıyım dualarınıza ihtiyacım var çok sağlam bir yol olmasada bir yola girdik ve ayın 25i gibi tese planlanacak herkese tatlı rüyalar ben tüm gece herkes için dua edeceğim çalışıyorum nöbetçiyimde:(

canim ins adet olmazsin ve de tup bebege gerk kalmadan hamile kalirsin
allahim yar ve yardimcin olsun

BELGİN...canım hastanede nöbetçiyim azönce eşim geldi ve artık bi karar verdik onun istediği olacak ve aret beyde tüp bebeğe başlayacağız yani tese olacak eşim hemde hala kimin yapacağını bilmediğimiz birine ama napalım eşime uydum olmazsa en azından bi kez denemiş olacağız ve başka yollar arayacağız çıkarsada şansa artık...tüp bebek konusunda beni oldukça rahatlatmışsın çok teşekkür ederim inanılmaz korkuyodum ne bilim rahim filmi çektiler bana o bile çok acılı geldi fenalaştım biraz kim bilir şimdi neler olacak diye kurmaya başladım özellikle iğnelerden inanılmaz korkuyorum...iigeceler
hadii bakalım canım çıktığınız bu yolda allahım işıklar içinde yürüyüp güzel günlere kavuşmanızı nasip etsin inşallah herşey yolunda gidecek ve eşinde sperm bulunup sende hamile kalacaksın.olsun canım demekki sizin için hayırlısı aret beymiş bizde ilk önce bilmeden bi bilgimiz olmadan tese olmuştuk .iğnelerden korkma canım sinek ıssırır gibi oluyor okadar.hadi beraberce hamileliğini kutlayacagımız günde gelecek ben buna inanıyorum

allah yardımcın olsun inşallah tesede herşey yolunda gider.

canım bu arada benim eşimde saglık memuru fakat tayini çıkmadı sen özel merkezdemisin yoksa devlettemisin

Hindistan’da yapılan 3 yıllık bir klinik çalışmada bitkisel kökenli bir azosperm ürünün ortaya çıkmıştır.
Azosperm terapisinde kullanılan tek ürünün mucidi olan Hindistanlı Rajesh Bagla ,25-30 Nisan tarihleri arasında Herbalist Selçuk Kaya'nın misafiri olarak ülkemize geldi.

Azosperm terapisi uyguladığımız Hüseyin Kayada,biopsi uygulanmadan normal yolla sperm alınıp eşi hamile kalmıştır.Bebeklerine ve kendilerine sağlıklı bir ömür diliyoruz

alinti

kizlar bunlari herbalist seelcuk kayanin sitesinde buldum
sizce bizede yardimci olr mu
herhangi bir bilgi aldinizmi cevrenizden selcuk kaya hakkinda

canım yeni evinde güle güle otur inşallah ev ugurlu gelir ve bebegine kavuşursun.amin anım allahım bizede nasip etsin hayırlısıyla içinde yavrularımızla yaşamayı nasip etsin allahım.[/QUOTE

]çok çok sağolasın canım inşallah daha güzelleri sizlerin olur.........
rabbim birgün dualarımızı duyar bizlere kendi evlerimizde kendi evlatlarımızla ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallahhhhhhhh.......

harzemcigim evin hayirli olsun
ya amerkan mutfak guzel oluyor ben begeniyorum
insallah bebeginde geliren yakin zamanda
sağol tatlım..........
bende amerikan mutfakları sseviyorumda kaynanam geldiğinde hiç değilse ondan kaçtığım bir mutfak vardı şimdi artık onuda yapamayacağım kadın zaten çenesizin önde gideni bana bunalım geçittiriyo konuşmalarıyla artık devamlı içi içe oluruz benim dünden beri düşündüğüm üzüldüğüm bu bide kalıcı olarak gelir bir yatmadan yatmaya yüzünü görmeyeceğim artıkın allah bana bol bol sabır versin.......dünde bizdeydi beraber gittik eve bakmaya zaten benle eşim gidip beğenmiştik daha önce ama onlarıda götürdük herşeye bir laf soktu beğenmedim falan sonrada kayınbabama bundan sonra gelinlere ne olursa banada aynısını yapacaksınız demezmi tansiyonumu zıplattı eşimde farketmiş ne suratını sallandırdın bende söyledim annen böyle diyo hem beğenmedim hemde acayip laflar ediyo dedim sen ona bakma çekemiyo ev bizim kendine ne dedi amma.......devamlı laf sokacak duracak çenesiz şey dünden beri gıcığım kadına:mymeka::oklava:

canım yeni evinde güle güle otur inşallah ev ugurlu gelir ve bebegine kavuşursun.amin anım allahım bizede nasip etsin hayırlısıyla içinde yavrularımızla yaşamayı nasip etsin allahım.[/QUOTE

]çok çok sağolasın canım inşallah daha güzelleri sizlerin olur.........
rabbim birgün dualarımızı duyar bizlere kendi evlerimizde kendi evlatlarımızla ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallahhhhhhhh.......

sağol tatlım..........
bende amerikan mutfakları sseviyorumda kaynanam geldiğinde hiç değilse ondan kaçtığım bir mutfak vardı şimdi artık onuda yapamayacağım kadın zaten çenesizin önde gideni bana bunalım geçittiriyo konuşmalarıyla artık devamlı içi içe oluruz benim dünden beri düşündüğüm üzüldüğüm bu bide kalıcı olarak gelir bir yatmadan yatmaya yüzünü görmeyeceğim artıkın allah bana bol bol sabır versin.......dünde bizdeydi beraber gittik eve bakmaya zaten benle eşim gidip beğenmiştik daha önce ama onlarıda götürdük herşeye bir laf soktu beğenmedim falan sonrada kayınbabama bundan sonra gelinlere ne olursa banada aynısını yapacaksınız demezmi tansiyonumu zıplattı eşimde farketmiş ne suratını sallandırdın bende söyledim annen böyle diyo hem beğenmedim hemde acayip laflar ediyo dedim sen ona bakma çekemiyo ev bizim kendine ne dedi amma.......devamlı laf sokacak duracak çenesiz şey dünden beri gıcığım kadına:mymeka::oklava:

bu ne bicim kaynana be

sen yine de iyi davran
insanlik sende kalsin

Merhaba Arkadaşlar.Tüp bebek tedavisi olanlara sorularım olacak. Tek tek yazıcam kafam karışık birazcık rahatlarım belki. Baya bi korkuyorum.
1- Ben özel bi tüp bebek merkezini aradım herşey dahil 5000TL dediler.Bu merkezlerde rahim filmi gibi rapor istiyorlar mı?
2- Rapor alan arkadaşlar varmış. Biraz para ödeniyor sanırım yinede. Rapor aldığımız zaman ne gibi bi faydası oluyor?

Aslında biz Kaan Hocaya gidiyoruz 3 yılımız Temmuzda dolacak. Kaan Bey bekleyelim dedi. Normal yoldan sperm çıkışı var ama sınırda dedi Kaan Hoca. Kaan Hoca çok tatlı bi insan fakat araştırma hastanelerinde hastanın mahremiyetine çok dikkat edilmiyor diye duymuştum. Ben jinekolojik muaeneden falan çok korkuyorum.Özel ilgi gösterilsin dikkat edilsin istiyorum. Siz nasıl fikir verirsiniz.Özel bi hastaneyimi seçelim Kaan Hocaylamı devam edelim. ınşallah anlatabildim derdimi. Gerçekten kafam allak bullak eşim sen nasıl istersen öyle olsun diyor. Bi akıl verirseniz sevinirim.

umudunukaybetme canım o bahsedilen ilaç y-virilin ama yeni ve daha geliştirilmiş olan ve şuanda satılan ise m-sure biz kullandık ama sonuç ortada gerci koçiş düzenli kullanmadı benim bildiklerim bunlar
harzm canım hadi hayırlı olsun yeni eviniz bizde taşınıyoruz bu salı gerçi biz kiraya gidiyoruz inşallah bizede nasip olur ev almak hayırlısıyla

kızlar geçmişi yeni okudum Allah hepinizden razı olsun inşallah yeni ev daha hayırlı olur

Back
X