Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagol canim iyiyim
Seni sormali sen nasilsin?
sende bir fikir ver kangi kuru yapiyim esime[/Qcanım nohut kürünü geçen yıl üç ay benim eşimde kullandı bişey degişmedi içerdeki durumu bilmiyorum bunuda tesede görecegiz.ama keçiboynuzunu kaan hoca söylediği için vede inciri o yüzden bunları tavsiye ediyorum allahım emeklerimizi karşılıksız koymasın

canim inciri nasil yapiyorsunuz

Sagol canim iyiyim
Seni sormali sen nasilsin?
sende bir fikir ver kangi kuru yapiyim esime[/Qcanım nohut kürünü geçen yıl üç ay benim eşimde kullandı bişey degişmedi içerdeki durumu bilmiyorum bunuda tesede görecegiz.ama keçiboynuzunu kaan hoca söylediği için vede inciri o yüzden bunları tavsiye ediyorum allahım emeklerimizi karşılıksız koymasın

amin insallah canim
incirin tarifini yazarmisin nasil yaptigini
internetten baktim ama denisik denisik yaziyor

esim bunlarin hepsini kullanmiyor
bir kaç tanesini kullaniyor
vitamin C vitamin E selenyum ve çinko arti l-arginine.
Kaan aydos'a yazin mail yollayin kendisi kesin kullanin dicek buna eminim

evet arkadasim bildin kullanin dedi hemen cevap verdi mail''e

amin insallah canim
incirin tarifini yazarmisin nasil yaptigini
internetten baktim ama denisik denisik yaziyor
canım incirleri yıkadım bi kavanoza koydum üzerine zeytin yagı kapatacak şekilde koydum saf zeytin yagını bir gece beklettim yiyo.ama bazıları folya kagıda sarıyor güneş görmesin diye onu yapmamıştım bidaki sefere bende saracagım folyaya.

meraba kızlar muhtemelen bu sizlere son yazışım yarın evi hayırlısıyla taşıyoruz net baglanana kadar yokum beni özleyin azcık dualarım sizlerle

canım incirleri yıkadım bi kavanoza koydum üzerine zeytin yagı kapatacak şekilde koydum saf zeytin yagını bir gece beklettim yiyo.ama bazıları folya kagıda sarıyor güneş görmesin diye onu yapmamıştım bidaki sefere bende saracagım folyaya.

tamam sagol canim...
evet zeytin yagindada okudum birde yarim litre suda kaynatilanda var..
cok soru soruyorum ama... saf zeytin yagindan yapilinca gunlukmu hazirlayip yiyecek?
birde folya kagidinda nasil oluyor?

tamam sagol canim...
evet zeytin yagindada okudum birde yarim litre suda kaynatilanda var..
cok soru soruyorum ama... saf zeytin yagindan yapilinca gunlukmu hazirlayip yiyecek?
birde folya kagidinda nasil oluyor?
hayır canım kavanozu agzına kadar dolduruyorum incirle sonrada üzerine zeytinyağı döküp kapagı kapatıyorum.yüzünede folyo kagıt sarıyorum ki ışk görmesin yaniii folyo o yüzden

Back
X