Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın.ben yeni sayılırım aranızda.aslında sizleri hep takip ediyordum,okuyordum ama hiç yazmamıştım.benimde sorunum sizlerinkiyle aynı.bizde kaan beyin hastasıyız.8-9 aydır 2 ay aralıklarla gel git yapıyoruz.eşimde de azosperm sorunu var.ilk tahlilde değerlerimiz yüksekti son 2 tahlilimizde de düşüşler olmuş doktor bile gayet güzel demişti.yine bu son tahlilde öyle bekliyorduk ama değerler yükselmiş.aynı olsaydı ameliyat günü verilecekti.eşim şu an sonucu almış hastaneden aradı resmen yıkıldım bu bile umuttu.çünkü iyi gidiyordu.acaba neden yükseldikaan bey öğleden sonra gelcekmiş ona göre belli olcak.kusura bakmayın biraz uzun oldu.allahım hepimize en kısa zamanda nasip eder inşalah bebişlerimizi.

kızlar günaydın.ben yeni sayılırım aranızda.aslında sizleri hep takip ediyordum,okuyordum ama hiç yazmamıştım.benimde sorunum sizlerinkiyle aynı.bizde kaan beyin hastasıyız.8-9 aydır 2 ay aralıklarla gel git yapıyoruz.eşimde de azosperm sorunu var.ilk tahlilde değerlerimiz yüksekti son 2 tahlilimizde de düşüşler olmuş doktor bile gayet güzel demişti.yine bu son tahlilde öyle bekliyorduk ama değerler yükselmiş.aynı olsaydı ameliyat günü verilecekti.eşim şu an sonucu almış hastaneden aradı resmen yıkıldım bu bile umuttu.çünkü iyi gidiyordu.acaba neden yükseldikaan bey öğleden sonra gelcekmiş ona göre belli olcak.kusura bakmayın biraz uzun oldu.allahım hepimize en kısa zamanda nasip eder inşalah bebişlerimizi.

canim sonucu ogrenir ogrenmez bizede bildir tatlim

canım öncelikle hoşgeldin allah kurtarsın n kısa zamanda.hormonlara gelince bizde kaan hocanın hastasıyız canım bizinde bazen düşüyor bazen yükseliyor kullandıgınız ilaçlardan olabilir ne vermişti ne kullandınız.sonucu alınca bildir canım

ayy canım geçmiş olsun.diş ağrısı da öldürür insanı walla.eşimde kıvrandı durdu gece çürük dişi ağrı yapmş..
canım sizede geçmiş olsun aslında agrımıyodu dolgusuda vardı dişim kenardan kırılınca çekmek zorunda kaldı oda azı diş olunca çok zor oldu şuandada sızlıyo...sen nasılsın.

GAMZECıM geçen sormuştum ama okumadın sanırım eşin spermiyogramı yıkamı mı yaptırıyoz özeldemi yoksa hastanedemi yaptırıyordunuz hani sizde bişeyler çikmiştiya ondan soruyorum canım

çok uzun zamandır giremiyordum okul kapanınca benim memleketti eşimin memleketi derken zaman geçmiş

eşim dün kaan beydeydi sonuç sıfır ama eşime 1 yıla kadar kök hücre tedavisi başlayacak demiş

Back
X