Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinize selamlad kızlar
bende azospermli çoğu arkadaşımız yeni ama beni tanıyanınız vardır üçüncü tüp bebek denememizde tutmuştu ve 17 gün önce meleğime kavuştum sevincimi sizlerlede paylaşmak istedim rabbim herkese nasip etsin inşallah bu topiğimizdede hamilelerimizingün geçtikçe çoğalır inşallah
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün canlarım hoşçakalın....

canım daha önceden kutlamıştım diğer topikte ama yine yazayım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

caneylon canım gözün aydın nasıl bir mutluluktur rabbim bizlered yaşatsın

caneylom yavrunu allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
harzem ve zamanada allah kolaylık versin,inşallah huzur ve sağlıkla güle güle otursunlar.....

bende uzun süredir giremedim....kızlar bizim test sonuçları belli oldu...sonuçlar pek iyi değil ...ameliyat için yüzde 20 şans verdiler...moralim çok bozuk kızlar ya..bu kadar düşük oran hiç beklemiyoduk..

bende uzun süredir giremedim....kızlar bizim test sonuçları belli oldu...sonuçlar pek iyi değil ...ameliyat için yüzde 20 şans verdiler...moralim çok bozuk kızlar ya..bu kadar düşük oran hiç beklemiyoduk..

esin hangi testleri yaptirdi ?
Birde sonuçlarinizi yazar misin.
Sen doktorun dedigine bakma allah büyük onlar 20% verir ama hiçde belli olmaz.

espoir canım ya çok sağol allah razı olsun...insan bu durumda morale çok ihtiyaç duyuyo...canım eşim genel test yaptırdı doğuştan genetik bozukluk ve hormın değerleri çok düşük çıktı...ama mecbur yapılacak micro tese ameliyatı...salı günüde beni hazırıcaklar ilk doz için canım

espoir canım ya çok sağol allah razı olsun...insan bu durumda morale çok ihtiyaç duyuyo...canım eşim genel test yaptırdı doğuştan genetik bozukluk ve hormın değerleri çok düşük çıktı...ama mecbur yapılacak micro tese ameliyatı...salı günüde beni hazırıcaklar ilk doz için canım

esin tedavi görmeden mi tese'ye basvuruyorsunuz :olmaz:
Insallah bulunurda sana tutunurlar.
Esinin genetik bozuklugu nedir ? Ve hormon degerleri kaç çikti.
Yazarsan sevinirim

canım yanlış mı hatrlıyorum bilmem ama sizde sperm çıkışı olmuştu sanırım.tedaviye devam mı ediyosunuz hala? ne kullanıyo şimdi eşin? anlatsana biraz gelişmeleri...

canim bizde evet sperm cikmisti
ama esim de daha da artisin olmasi icin devam ediyoruz
eger artis olursa normal yolla olabilir eger artis olmazsa da tup bebek deneyecegiz
kaan hoca tedaviye devam dedi
klomen ve proxeed plus kullaniyoruz

oh oh ne güzel inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım.gerçi bizim gibiler için o bile bir mucize ...inşallah bizde bu aşamaya geliriz.şimdilik yuvarlak hücre çıktı.kaan hoca acele etmeyin dedi.hücrelerin yenilenmesi zaman alır dedi.bekliyrz artıkk

allah analı babalı büyütsn canım.ne güzel yaşadın bu mutluluğu allahım hepimize göstersin böyle güzel günler....

slm kızlar caenylom allah analı babalı büyütsün darısı hepimizin başına inşallah

canim allah anali babali buyutsun yavrunu..... gunun birinde bizde insallah senin gibi anne oluruz insallah bebisine kocaman opucukler canimmopuyorumnanaktan

canım daha önceden kutlamıştım diğer topikte ama yine yazayım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

caneylon canım gözün aydın nasıl bir mutluluktur rabbim bizlered yaşatsın

caneylom yavrunu allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
harzem ve zamanada allah kolaylık versin,inşallah huzur ve sağlıkla güle güle otursunlar.....

umudunukaybetme özele msj atmıştım :)Cevaplarmısın lütfen:)))Teşekkürler

hepinizden allah razı olsun kızlar çok sağolun rabbim hepinize göstersin yaşatsın bu güzel duyguları inşallah....

Back
X