bende ayni canim
bu aksam kimsecikler yok herkes esleriyle
hastalandim ya her ay ayni sey
Geçmis olsun
neyin var ?
:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ayni canim
bu aksam kimsecikler yok herkes esleriyle
hastalandim ya her ay ayni sey
Geçmis olsun
neyin var ?
:lepi:
huk canım kusura bakma ama burda her daim bebek konuşsak kafayı yeriz napalım birazda aile hayatımızdan bahsediyoruzki moralimiz düzelsin sende merak edip bilgilenmek istedigin bişeyi yazda bildigimiz kadarıyla sana yanıt verelim. eee kızlar nasılsınız bakalım harzemcim işleri toparlamışsın hadi gözün aydın.
hepinize selamlad kızlar
bende azospermli çoğu arkadaşımız yeni ama beni tanıyanınız vardır üçüncü tüp bebek denememizde tutmuştu ve 17 gün önce meleğime kavuştum sevincimi sizlerlede paylaşmak istedim rabbim herkese nasip etsin inşallah bu topiğimizdede hamilelerimizingün geçtikçe çoğalır inşallah
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün canlarım hoşçakalın....
geçmis olsun cicek
sagol canim her ay ayni sanci yattim bugun oyle
bende ayni canim
benimkide dün bittik zemuszemus
sağol umutolsun benim yerime yazmışsın cevabı...........
hepimiz aynı dertten müzdaribiz hep aynı konulardan konuşmak baya bayıyor bizi.......derdimizde sorunumuzda büyük düşündükçe nefes alçıkça içimizin yandığı bir dert ama ne yapalım kaderimiz allaha sığınmaktan sabır etmekten başka çare yok..........
hem buradaki arkadaşlıklar çok güzel birbirimize okadar alışmışızki bir kaç gün uğramazsak merak ediyoruz ediliyoruz o yüzdende kendimizden günlük işlerimizde olsa haber veriyoruz............
beğenmediysen kendin konu aç orada bilgi ver bilgi al .............topiğe gelmende gelmemende seni ilgilendirir bizi değil çokta tınnnnnnnnn
canım bugünler hayalden çıkıp elbet gerçekte olacak.slm arkadaşlarım kaç gündür giremedim kendimi tatlı güzel bir hayalin rüyanın içinde buldum ama bugün o rüyadan uyandım benim adetlerim hiç geçmezdi bu ay herkesin içine benim hamile olacağım doğmuş vu bir sürü tesadüfler oldu şansa benim adetim bugün 6. gün hala olmadım bugün idrar testi yaptım ama malesef bu ay biraz hatta ilk defa kendiömi neden olmasın sonuçta bir sperm yeter allah istedikten sonra belki mucizemiz bize gelcek dedim o kadar güzel hayallerim vardıki anlatamam ama bugün tets çıkmadı ve hala adetim yok şimdi korkuyorum acaba kismi var tamda yeni atlatmıştım ilça tedavisni şimdi doktora bile gitmek istemiyorum korkuyorum ve bu ay bende hep hamilel,k beelirtileri vardı hemde ilk defa ama artık uyanduıım ve inanıyotrum o rüyamız gerçek olacak kısa bir sürede olsa hamile olabileceğimi düşünmek güzeldi