Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağolasın çiçek00 .Allah hepimize yardım etsin.Öğrendiğimizden beri araştırıyorum.Birgün çok umutlu oluyorum sebepsiz bir neşe oluyor.Ama çoğunlukla umutsuzluk girdabı beni içine çekiyor.:bbo:

Amin insallah
Inan benimde öyle oluyor ama umudumuzu kaybetmememiz lazim cünkü hayat devam ediyor.
Kac yillik evlisin?

slm arkadaşlarım nasılsınız zamn canım kurabiyenin tarifi çok basit ama lezzetli un kurabiyesine benziyor ama bunun iine fındık kırığı koyuyorsun

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım çok mutsuzum eşi tese ameliyatı olan varmı bana sonucu yazabilirmi tüp bebek denemesi olduysa sonuç alabilen ve emriyo donduran arkadaşlar varsa bu konularda bilgilere ihtiyacım var lütfen bana cvp verin.....

sumakim ve meliss hoşgeldiniz kızlar
meliss canım sizde sperm çıktımı burda eşi mtese olmayan yokki dondurmuşlarla hamile kalan var sen durumunu anlatırsan daha ii yardımcı oluruz
sevgidolu yani bacım koklatmışsın tarifide anam yazsana kız ben hamur işlerini pek bilmem yapsamda bişeye benzemez kolaysa yapardım ne ii olurdu tarifi ayrıntılı olarak yazarsan sevinirim bide ölçüleri bardak ve kaşık olarak verirsen ne ii olur bu gariban hiç kurabiye tarifi bilmiyor

oooooooooo gamzeciğim nasılsın uzun süredir karşılaşmamıştık
isracıgım sende hoşgeldin yenilerdensin galiba sizde sorun neydi

oooooooooo baya kalabalıklaştık ama ben çıkıyorum
napim be gamzem bizim için işte kaan hoca biliyorsun gelmeyin dedi bizde işte öyle bişey yapmıyoruz
hadi kızlar ben çıktım ii geceler

mrb zaman :)
eylül 2009 da eşimin testis ağrısından dolayo dr a gittik.1.5 yıl olmuştu evleneli ve çocuk istiyorduk.ama tahlil sonuçlarına göre bu mümkün değildi çünkü sperm hiç yoktu tekrarlandı ve yine yoktu.çok büyük bir sarsıntıydı bu.2 ay ilaç kulandı ve yine sonuç değişmedi.dr umuzu değiştirdik.direkt tüp bebek uygulaması öneririm küçük ihtimaliniz var zaman kaybetmeyin dedi.eşimin yaşıda 33 bu arada.tüp bebek tedavisi gördüm 45 gün sürdü çok canım yandı psikolojik olarak inanılmaz etkilendim jinekolojik muayene yide ilk bu işe başladığımda gördüm bilirsiniz bu duyguyu..ve son aşama tese ameliyatıydı ilk aramada bullunamadı dediler ve arama devam etti neyseki çıktı sonunda çok sevindim o andan sonra tek hatırladığım uyutulmak üzere iğne yapılmasıydı.3. aradılar klinikten ve embriyolarımın oluştuğunu sölediler ve ertesi gün transferim yapıldı.herşey çok yolundaydı ve dr çok olumlu konuştu 12 gün sonra tahlil yapılıcaktı ama reglim 10. günde geldi yine çok yıkıldım.tek tesellim oluşan embriyolardan 3 ünün dondurulmuş olması.inşallah tek dileğim benim ve bütün isteyenlerin çocuk sahibi olması.inşallah tutar.
sıkıcı görebilirsiniz beni arkadaşlar çok uzattım biliyorum ama bu durumu tanıdığım hiçkimseyle paylaşamıyorum.

mrb zaman :)
eylül 2009 da eşimin testis ağrısından dolayo dr a gittik.1.5 yıl olmuştu evleneli ve çocuk istiyorduk.ama tahlil sonuçlarına göre bu mümkün değildi çünkü sperm hiç yoktu tekrarlandı ve yine yoktu.çok büyük bir sarsıntıydı bu.2 ay ilaç kulandı ve yine sonuç değişmedi.dr umuzu değiştirdik.direkt tüp bebek uygulaması öneririm küçük ihtimaliniz var zaman kaybetmeyin dedi.eşimin yaşıda 33 bu arada.tüp bebek tedavisi gördüm 45 gün sürdü çok canım yandı psikolojik olarak inanılmaz etkilendim jinekolojik muayene yide ilk bu işe başladığımda gördüm bilirsiniz bu duyguyu..ve son aşama tese ameliyatıydı ilk aramada bullunamadı dediler ve arama devam etti neyseki çıktı sonunda çok sevindim o andan sonra tek hatırladığım uyutulmak üzere iğne yapılmasıydı.3. aradılar klinikten ve embriyolarımın oluştuğunu sölediler ve ertesi gün transferim yapıldı.herşey çok yolundaydı ve dr çok olumlu konuştu 12 gün sonra tahlil yapılıcaktı ama reglim 10. günde geldi yine çok yıkıldım.tek tesellim oluşan embriyolardan 3 ünün dondurulmuş olması.inşallah tek dileğim benim ve bütün isteyenlerin çocuk sahibi olması.inşallah tutar.
sıkıcı görebilirsiniz beni arkadaşlar çok uzattım biliyorum ama bu durumu tanıdığım hiçkimseyle paylaşamıyorum.

melishh hosgeldin gecmis olsun
insallah bir sonraki denemende kavusursun bebegine yasadiklarin zor ama sansin var.
canim sikici gören olmaz burda öyle düsünme.bende hic kimseyle paylasamiyorum icimi sadece buraya döküyorum

teşekkür ederim çiçek bu mutsuzluk ve umutsuzluk öleki yaşamayan asla bilemez.yaşayan herkesede allah sabır versin.olmicak diye bilerek yaşamak inanılmaz zor.üstelik başarısız denememiz hepten yıktı rüyalarımda sayıklıyorum uykuda bile öyle kaptırıyorumki kendimi dua ederek uyuyup,uyanıyorum.zaten artık çok şanssız olduğuma kanaat getirdim.bu siteye bu gece üye oldum ve iyiki olmuşumda sizlerle dertleşebiliyorum diyorum.inşallah hepimizin yüzü güler.

teşekkür ederim çiçek bu mutsuzluk ve umutsuzluk öleki yaşamayan asla bilemez.yaşayan herkesede allah sabır versin.olmicak diye bilerek yaşamak inanılmaz zor.üstelik başarısız denememiz hepten yıktı rüyalarımda sayıklıyorum uykuda bile öyle kaptırıyorumki kendimi dua ederek uyuyup,uyanıyorum.zaten artık çok şanssız olduğuma kanaat getirdim.bu siteye bu gece üye oldum ve iyiki olmuşumda sizlerle dertleşebiliyorum diyorum.inşallah hepimizin yüzü güler.

Hayirli cumalar kizlar hepinize.....hos geldin meliscigim canim bu kadar umutsuz olma senin sansin cok yuksek dondurulmus embriyolarinda varmis ne guzel rabbim buyukdur pes etme hemen insallah sonraki denemende sana tutunurlar..canim bizde sperm bile yok cogu zaman dayanilcak gibi degil ama allah sabrini yinede veriyo insallah gunun birinde bizlerde anne oluruz rabbim cumlemize yardim etsin kollarimizi bos birakmasin

hayırlı cumalar allah bu mubarek gunde kalbınızden gecenlerı kabul etsın ınsaaalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canlarım

kızlar sağolun hoşbulduk sizlerede hayırlı cumalar..duaların için güzel dileklerin içinde teşekkürler kader.allah hepimizin kollarını doldursun inşallah.kaderciim evet şu anda dondurulmuş embriyolarım var ama dediğin gibi inşallah bana tutunurlar ve 9 ay bırakmazlar :) ama ilk denemeden sonuç alamayınca korkuyo insan.üstelik bidaa tesedende sonuç alamazsınız dedi drumuz.umutlu olmak istiyorum bu denemedede sıkıntı ve stresten kaybetmek istemiyorum onları :( iyiki varsınız kızlar iyiki buldum sizi birazda olsa hafifliyor insan.allah hepimize annelik duygusunu tattıır inşallah.

Back
X