teşekkür ediyorum canım inşallah bu sefer güzel haberlerle döneriz hepimiz bir gün güzel haberler alırız inşallah
yolun açik olsun sevgidolu
insallah güzel haberlerle dönersin
normal çikis olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ediyorum canım inşallah bu sefer güzel haberlerle döneriz hepimiz bir gün güzel haberler alırız inşallah
yolun açik olsun sevgidolu
insallah güzel haberlerle dönersin
normal çikis olur
hadi canım inşallah hayırlısıyla gider iyi haberler dönersn.gelince yaz hemen durumu.[/QUinişallah gamzecim mutlu güzel haberlerle döneriz allah yardımcımız olsun
arkadaşlar öncelikle iyi akaşamlar.Eşim on gün sonra Kaan Hocaya gidecek.Kaan Hocanın özel muayenesi var mı?Nasılo randevu alabiliriz?Yanıtlarsanız çok sevinirim.Özel randevu nasıl oluyor.
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR nasılsınız bakalım bayadır giremedim ne var ne yok
herkese slm arkadaşlar bu gece ankaraya gidiyoruz kaan hocaya bu son kontrol galiba kaan hoca iğne vercekti lütfen dua edin yarın spermiogram ve kan testi yapılcak bu gece herkesten dua bekliyorum inşallah bir mucize haberi veririm size
merhaba sumakim
buraya yazdigina göre esinde azosperm mi ?
Kaan aydos'un özel muayenesi yok hastanede muayenesi gidip sira aliyorsun
esinin durumu ne ?
Ayrıca Espoir herşey gönlünce olsun 8 Nisan Hayatının en mutlu günlerinden biri olur inşallah.
Ayrıca Espoir herşey gönlünce olsun 8 Nisan Hayatının en mutlu günlerinden biri olur inşallah.
umutolsun
bizden istenen genetik testleri yazıyorum canım;benden: karyotip tayini ve protronbin gen mutasyonu, mthfr 6.72; 1298 ,faktör 5 leider . eşimden: karyotip tain, istendi.
espoir;
eşime tese yapıldı.o zaman bir şey kullanmadık ve dediğim gibi çok stresliydim birgün önce sabaha kadar yatmadım.hastanede de gergindim sperm bulunmaz diye çok stres yaptım.hatta hastanede gerginlikten biri ile tartıştım.eşim ameliyattan çıkınca beni yanına aldılar.eşimin hali çok kötüydü hem ağrısı vardı hemde sperm bulunamdı diye çok üzgündü.o an dünya başıma yıkılacak sandım boğulacak gibi oldum. sonucu hemşirlere sorduğumda yarın belli olacak dediler.ben yumurta toplamaya gittiğimde eğer spermler uygun olursa sizden yumurta toplayacağız demişlerdi.beni hastanede yumurta toplamaya çağırdıklarında(herkes stresten ağlarken )ben sevinçten ağladım.demek sperm bulunmuş tüp bebek yapacaklar diye sevinçle ameliyata girdim.yani dediğim gibi düşüğüm bile beni okadar etkilemedi.yani o eziyet sıkıntı hiçbir şey umurumda değildi.yeterki sperm bulunsun demiştim .ve bulundu ama sonuç hüsran oldu.düştü ve eşimin sperminin kalitesi iyi olmadığı iöin 18 yumurta döllediler sadece 3 embriyo transfer ettiler (kalitesi gayet iyi olan) diğerlerini dondurmadı doktorum.çünkü kalitelerine güvenmiyorum dedi .çözülünce yaşamaz bu embriyolar dedi.bizde ikincide aynı sonuçla karşılaşmamak için keçiboynuzu kürü ve havuç suyu içiyoruz.inşallah kaliteleri artar.sizi çok iyi anlıyorum allah size hayırlı sonuç verir inşaallah.kusura bakmayın bira uzattım