Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydin arkadaslarim
gunaydin belgincigim
kizlar bende tedaviye baslayacagim
dualarinaza ihtiyacim var
hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz yaza anne adayı olarak merhaba deriz allahım yüzümüzü güldürsün.peki bir zaman belirledinizmi canım nerede ve ne zaman düşünüyorsunuz.

perver canım bu testler neden düşdügünümü belirtecek birde baştan bulunmadı dendi sonradanmı sperm cıktı umudunu kaybetme canım seninde herşey gönlünce olsun kızlar aranızda uzun protkol ve kısa protokol olanlar biraz bilgi verebilirmi

perver canım bu testler neden düşdügünümü belirtecek birde baştan bulunmadı dendi sonradanmı sperm cıktı umudunu kaybetme canım seninde herşey gönlünce olsun kızlar aranızda uzun protkol ve kısa protokol olanlar biraz bilgi verebilirmi

umutolsun;canım şöyle anlatayım önce tekrar sperm tahlili istediler.onda sperm çıkmayınca eşimi tese için ameliyata aldılar.lokal anestezi altında önce iğne ile sperm aramışlar.orada bulunamayınca dr.eşime sperm bulamadık şimdi parça alacağız demiş. eşimde olayın stresinden sperm hiç bulunmadı anlamış.ama parçayı alıp mikroskop altında inceleyince bulunmuş.evet genetik testlerde neden düştüğü araştırılıyor.ama büyük ihtimalle sperm kalitesi düşük dedi doktor.umut olsun canım ben uzun protokoldüm ne sormak istiyorsan sorabilirsin.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
espoir; canım donurulmuş embriyo olmadığı için tüm işlemleri sıfırdan başlatacağız.kızlar unutmadan söyleyeyim eşinizde tese sonrası sperm bulunurda sonuç allah korusun olumsuz olursa ikinciyi denemek için 6 y geçmesi gerekiyor.haberiniz olsun.

umutolsun;canım şöyle anlatayım önce tekrar sperm tahlili istediler.onda sperm çıkmayınca eşimi tese için ameliyata aldılar.lokal anestezi altında önce iğne ile sperm aramışlar.orada bulunamayınca dr.eşime sperm bulamadık şimdi parça alacağız demiş. eşimde olayın stresinden sperm hiç bulunmadı anlamış.ama parçayı alıp mikroskop altında inceleyince bulunmuş.evet genetik testlerde neden düştüğü araştırılıyor.ama büyük ihtimalle sperm kalitesi düşük dedi doktor.umut olsun canım ben uzun protokoldüm ne sormak istiyorsan sorabilirsin.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
espoir; canım donurulmuş embriyo olmadığı için tüm işlemleri sıfırdan başlatacağız.kızlar unutmadan söyleyeyim eşinizde tese sonrası sperm bulunurda sonuç allah korusun olumsuz olursa ikinciyi denemek için 6 y geçmesi gerekiyor.haberiniz olsun.

merhaba perver
geçmiş olsun inşallah yakında anne olursun ben micro teseyi nerede oldu eşin öğrenmek istiyorum
biz kaan beyin hastasıyız daha bize ameliyat önermedi

canım ankara anatolia tüp bebek merkezinde oldu işlemlerimiz.eşimin ve benim tahlil sonuçlarımız normaldi.spermiyogramda hiçbir ölü veya canlı sperm hücresine rastlanmadı.

hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz yaza anne adayı olarak merhaba deriz allahım yüzümüzü güldürsün.peki bir zaman belirledinizmi canım nerede ve ne zaman düşünüyorsunuz.

canim daha merkeze karar vermedik turkiyeye gidiyoruz kaan hocaa ile konusacagim artik o ne yap derse oyle yapacaagim cunku artik hic sabrim kalmadi.
turkiyede belki giremeem nete diye simdilikten soyledim

canım ankara anatolia tüp bebek merkezinde oldu işlemlerimiz.eşimin ve benim tahlil sonuçlarımız normaldi.spermiyogramda hiçbir ölü veya canlı sperm hücresine rastlanmadı.
arkadaşım çok geçmiş olsun tam bilgim yok sizle ilgili ama inşallah tesede bulunur inşallah.

canim daha merkeze karar vermedik turkiyeye gidiyoruz kaan hocaa ile konusacagim artik o ne yap derse oyle yapacaagim cunku artik hic sabrim kalmadi.
turkiyede belki giremeem nete diye simdilikten soyledim
hayırlısı canım allahım yardımcımız olsun hepimizin peki ne zaman geliyosunuzx türkiyeye...

kızlar günaydın perver canım bende düşük yaptım aceba sana düşük yaptıgın için yapılması gereken testleri yazarmsın

kızlar canım sıkıldı biraz.kaan hocaya mail atmıştım yeni hormn değerlerini.birde hatrlatmak için önceki spermigramda bol miktrda lökosit çıktığını yazdım.biliyosunuz bunların yuvarlak hücre olduğunu sylemişti.şimdide aynen şöyle yazmış.hormon değerleri çok güzel.lökositleri antibyotik tedavisiyle giderebiliriz.10 gün antibyotik ve yanında endol kullanın.15 gün ara verip tekrar kullanın.3 kez tekrar edin bu şekilde.lökosit kaybolmazsa haber verin.eee sizce arlak hücre değilmiydi çıknalr.ne demk şimdi bu.yuvarlak hücre demişti lökositlere.şimdi yok edelim diyo.anlamadım walla.acaba yuvarlak hücreyle mikrop hücreyi mi ayırmaya çalışıyo? yoksa önceki tedaviyi hatrlamıyo mu? çünkü doktorlar sitesinden yazıyoruz maili.isim falan da yazmıyoruz.sadece durumu anlatyrz.offff kafam çook karıştı:bbo:

arkadaşlar slm biz dün geldik kaan hocanın istediği hormon ve spermiogramı yaptık tabiki gene tertemiz boş bir kağıt zaten farklı bişe beklemiyodum ama hormonlar güzeldi kaan hocaya gösterdik bize daha önce gelin iğne verelim sona tüp bebepe başlarız demişti dün sonuçlara baktı hormonlar çok güzel sizn 3 yıl ne zaman doluyo dedi bende nisan mayıs ama biz şuan tüp bebek düşünmüyoruz sonuçta bu bizim son şansımız biraz daha sperm çıkması için uğraşcaz sonra düşünüyoz dedim oda olabilir dedi sonuçta daha mnce spermatid çıkmıştı spermiogramda çıkabilirde çıkmayabilirde dedi önceden klomeni yarım alıyoduk şimdi tam alın bir ay sonra hormon testi yapun mail atın dedi iğne vermedi yani gene kocaman bir sıfırla döndük bu ayın sonu gibi emre bey ve semih beyle görüşmek için istanbula gitcez bakalım bu arad ben kaan hocaya burada yaptığınız testlere güvenmiyorum dedim gerçekten meninin iyi incelenmesi gerek belki bulunur dedim bize özel labaratuar tavsiye edermisniz dedim oda burda çok iyi inceleniyo başka yerde yaptırmayın burda testlerinizi yaptırın dedi artık kaan hocaya gitmeye gerek kalmadı onunla mailleşiriz sürekli zaten benden bu kadar

canım hoşgeldin almışmıydın mesajımı .Keşke sperm çıkmış olsaydı tatlım ama hormonların güzel çıkmasına sevindim artık bir kez daha denemekten başka şans yok sanırım canım hayırlısı allahtan artık inşallah emre beyle daha güzel sonuçlar elde edersin...

kızlar canım sıkıldı biraz.kaan hocaya mail atmıştım yeni hormn değerlerini.birde hatrlatmak için önceki spermigramda bol miktrda lökosit çıktığını yazdım.biliyosunuz bunların yuvarlak hücre olduğunu sylemişti.şimdide aynen şöyle yazmış.hormon değerleri çok güzel.lökositleri antibyotik tedavisiyle giderebiliriz.10 gün antibyotik ve yanında endol kullanın.15 gün ara verip tekrar kullanın.3 kez tekrar edin bu şekilde.lökosit kaybolmazsa haber verin.eee sizce arlak hücre değilmiydi çıknalr.ne demk şimdi bu.yuvarlak hücre demişti lökositlere.şimdi yok edelim diyo.anlamadım walla.acaba yuvarlak hücreyle mikrop hücreyi mi ayırmaya çalışıyo? yoksa önceki tedaviyi hatrlamıyo mu? çünkü doktorlar sitesinden yazıyoruz maili.isim falan da yazmıyoruz.sadece durumu anlatyrz.offff kafam çook karıştı:bbo:

canım üzme kendini bizim spermiyogramdada çogu kez çıkıyor lokosit ama ben hiç önemsemedim çünkü mikrop oldugunu düşünüyorum sıkma canını bi kullanın bakalım antibiyotiği inşallah beklediğin gibi olur.bu nasıl dert allahım hep ümitleniyoruz herşeyden umut bekliyoruz.

ıyı aksamlar kızlar! sevgı dolu canım sızde ılk azo lu oldugunuzu ogrendıgınızde mıkroteseden oncekı fsh ve testesteron kactı canım ya?oncekı yazılarına baktım ama goremedım.

canım üzme kendini bizim spermiyogramdada çogu kez çıkıyor lokosit ama ben hiç önemsemedim çünkü mikrop oldugunu düşünüyorum sıkma canını bi kullanın bakalım antibiyotiği inşallah beklediğin gibi olur.bu nasıl dert allahım hep ümitleniyoruz herşeyden umut bekliyoruz.

canım bu ümidi kaan hoca vermişti aslında bize.o dedi yuvarlak hücre olduğunu.tekrar mail attım açıklasın diye.bakalım ne dicek.off belgincim ya allahım kurtarsın tez zamnda bizi bu dertten.derdi O verdi dermanını da verir elbet bigün..

Back
X