• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar şuan istanbulda emre beyin yanındayız eşim az önce muayene oldu şimdide test veriyor ne olur dua edin ama emre bey şans veriyo inşallah her şey güzel olur şimdiden teşekkürler

slm kızlar şuan istanbulda emre beyin yanındayız eşim az önce muayene oldu şimdide test veriyor ne olur dua edin ama emre bey şans veriyo inşallah her şey güzel olur şimdiden teşekkürler
canım benim hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız iyi haberlerinizi bekliyorum tatlım allah yardımcınız olsun....

espoir, çiçek, melishh sağolun kızlar.üşüttüm sanırım.havalar bi sıcak bi soğuk.geçiş dönemi ya sizde dikkat edin kendinize.aldanmayın güneşli havalra.çarpıyo walla.bu arda ESPOİR az kalmş canım tesenize.allah yardımcınız olsun.inşallah mutlu sonla biter:)) MELİSSH ne güzel seninde embriyolrn varmış.sakin stres yapma hep olumlu düşün ki bebeğin rahatça tutunsun sana canım.
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen...

hayırlı haftasonları olsun inşallah bacılar
sevgidolum hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

merhaba kızlar epeydir yazamıyordum.bana dua edin pazartesi gentik test yaptıracağız inşaallah temiz çıkar.iyiki varsınız

Back
X