• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyi akşamlar kızlar nasılsın bakalım ankara üniversitesinde bildiginiz bi kadın dogumcu varmıdır

farketmiyor arkadaşım;benimde eşim azospermdi; ve ben şimdi 10 gün sonra nasip olursa oğlumu kucağıma alacağım darısı size olsun inş.

laremcim sancı çekerken bizim içinde dua et.doğumda yapılan dualar kabul olurmuş.inşallah sorunsuz bi doğum geçirirsin ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucağını bebeişini canım:ecrin_bebek:

laremcim sancı çekerken bizim içinde dua et.doğumda yapılan dualar kabul olurmuş.inşallah sorunsuz bi doğum geçirirsin ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucağını bebeişini canım:ecrin_bebek:

canım sizinde mi azosperm ne gibi şeyler yaptınız nasıl bir tedavi uygulandı bilgilendirirsen sevinirim geçmiş olsun opuyorumnanaktan

espoir, çiçek, melishh sağolun kızlar.üşüttüm sanırım.havalar bi sıcak bi soğuk.geçiş dönemi ya sizde dikkat edin kendinize.aldanmayın güneşli havalra.çarpıyo walla.bu arda ESPOİR az kalmş canım tesenize.allah yardımcınız olsun.inşallah mutlu sonla biter:)) MELİSSH ne güzel seninde embriyolrn varmış.sakin stres yapma hep olumlu düşün ki bebeğin rahatça tutunsun sana canım.

canım çok sağol inşallah hepimizin duası gerçek olur.sen iyileştinmi dikkat et kendine.havalar hakikaten tam hastalık havası.

merhaba kizlar
bugûn esim kan verdi hormon tahlili için ameiyattan önce bir tahlil yaptirmak istedik insallah temiz çikarda moralimiz yüksek olur ameliyattan önce.
Birde bugün evimiz için mobilya aldik çok mutluyum heyecanliyim

canım allah mutluluğunu güzel bir evlatla daim etsin inşallah gönlünüzce olsun herşey

farketmiyor arkadaşım;benimde eşim azospermdi; ve ben şimdi 10 gün sonra nasip olursa oğlumu kucağıma alacağım darısı size olsun inş.

larem birkaç gündür seni düşünüyordum nasıl geçiyor hamileliğin son günleri? .hayırlısıyla doğumunu yapıp bebişini kucağına almayı nasib etsin allah .darısı başımıza inşallah :))

günaydın kızlar nasılsınız
ben sadece dua istemek için geldim dualarınıza çok ihticım vardün tüm gün boyunca hamile bi bayanla geçirdim tabi akşama bendeki yıkımı tahmin edersiniz tam herşey yolunda unuttum alıştım derken küçük bi dalgada yıkıldım ve şunu bu duruma alışmak imkansız dünden beri çok uyumadım kendimi öldürmek yada dövmek geliyor içimden yani anlıcanız fiziksel acı çektirmek istiyorum kendime sanki canım yansa bu sıkıntılarda ucup gidicek aglamak istemiyorum ama gözyaşlarım kendiliginden akıyor ama sabretmekten başka çaremde yok Allah büyüktür diyip susuyorum
kızlar neolur duaedin inanın halim hal değil Rabbim bizede hayırlı imanlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin gayrı dayanacak mecalım kalmadı nolur duaedin kalbim rahatlasın bu hal üzerimden kalksın artık canım acımasın dualarınıza ihtiyacım var

ben sadece dua istemek için geldim dualarınıza çok ihticım vardün tüm gün boyunca hamile bi bayanla geçirdim tabi akşama bendeki yıkımı tahmin edersiniz tam herşey yolunda unuttum alıştım derken küçük bi dalgada yıkıldım ve şunu bu duruma alışmak imkansız dünden beri çok uyumadım kendimi öldürmek yada dövmek geliyor içimden yani anlıcanız fiziksel acı çektirmek istiyorum kendime sanki canım yansa bu sıkıntılarda ucup gidicek aglamak istemiyorum ama gözyaşlarım kendiliginden akıyor ama sabretmekten başka çaremde yok Allah büyüktür diyip susuyorum
kızlar neolur duaedin inanın halim hal değil Rabbim bizede hayırlı imanlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin gayrı dayanacak mecalım kalmadı nolur duaedin kalbim rahatlasın bu hal üzerimden kalksın artık canım acımasın dualarınıza ihtiyacım var

canim zamancigim sikma canini kendini böyle birakma
kendine aci çektirmekle elline birsey geçmez
insallah sende zamani gelince bebegine kavusursun
lütfen böyle konusma çok üzüldüm yazdiklarina kendini birakma sen bize hep güçlü oldugunu söylüyordun bununda üstûnden geleceksin zamanlar hersey olucak
allah sabir versin sana
lütfen kendine birsey yapmaktan vazgeç bu birsey degistirmicek
kendine dikkat et üzme kendine ne kada söylesem bos biliyorum ellinde degil

günaydın kızlar nsılsınız ben bugün direksiyon dersime başladım 17 nisandada sınavım var hayırlısı artık.

canım sıkma canını lütfen üzülme böyle yıpratma kendini allah büyük hiçbişey belli olmaz canım allah yardımcın olsun.

Back
X