• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
espoir cok sevindim darısı hamile olup kucagına almaya kılzra darısı tüm isteyen ve bizlerin başına inşallah rabbim bu cuma akşamında biz günahkar kullarının duasını
kabul eyle

23milyondu canım sınırdaymış yani.normal sperm 20-120 olmalı ya bizimki en altta.hareketliliği çok düşük ama.
keçi boynuzu kürü;6-7 tane keçi boynuzunu küçük küçük kırıp 2.5 su bardağı kaynamış suda 3dk kaynatacaksın.sonra ağzını açmadan 20dk öylece bekleteceksin.bir bardağını akşam yatmadan önce bir bardağınıda sabah kalktığında eşin içecek.ilk bir hafta günde 2 defa yani sabah akşam.ondan sonra 3 ay boyunca sadece geceleri içireceksin canım.ben 1kavanozda keçi boynuzu pekmezi yedirdim eşime.hergün fındık fıstık ceviz meyva kuruları yedirdim.şimdide hareketlilik için havuç ve incir kürüne başladım.aslında kızlar bunlar bahane herşey kısmet.çok okudum spermleri sıfır olupta yada tüpleri kapalı olupta hamile kalanı.yada hiç bişeyi yokken hamile kalamayanı...

kızlar pes etmek yok.hemen keçi boynuzu kürüne başlayın.eşinize hergün fındık fıstık ceviz ve kuru meyva yedirin.keçi boynuzundan sonra incir kürü ve havuç kürünü deneyin.lütfen ben faydasını gçrdüm.denemekten zarar gelmez

canım inşallah allah tamamına erdirsin kendime gibi sevindim vallahi:) Allah tez zamanda herkesin kucaklarını bebekle doldursun isteyen herkesin inşallah.... :Saruboceq: Seninle aynı zamanda öğrenmiştik geçen sene inşallah hepimize nasip olur anne baba olmak...

sagol sayescim tesekkür ederim
darisiz sizlere
evet biz geçen sene 4 mayis 2009'da ögrenmistik 8 nisan'da güzel haberi aldik

canım hayırlı olsun inş.darısı bebek haberi almana olsun inş.evet bu işin peşini bırakmamak lazım ne zaman ki pes edersek asıl o zaman yenilmiş oluyoruz RABBİM TÜM AZO LU hastalara nasip eylesin inş.

sagol laremcim
insallah bebek haberinide verim burda size

Allahım çok sevindim alkisalkisalkis:sm_cool::teytey::teytey: rabbim bebeğini de nasip etsin sana :Saruboceq::Saruboceq: bunlar beni de umutlandırıyor allahım bizlere de nasip eder inşallah Allahtan ümit kesmemmeliyiz

sagol mavinekse
darisi size
ne mutlu bana size bende umut olduysam
burda her pozitif mesaj bana umut olmustu
hiç aklimdan geçmezdi birgünde ben burda iyi haberi yazarim

sagol umutolsun insallah sanada umut oldum

espoir nasılsın döndünüzmü eve eşininde sağlık durumu iyidir inşallah ayrı kalıcaz diyodun noldu kalması gerektimi.?bolca bulundu demiştin nekadar bulundu dondurdunuzmu ve senin tedavin nezaman başlıcak? çok soru sordum farkındayım ama senin adına çok sevindim arkadaşım paylaşırsan sevinirim..

Merhaba cicek merhaba melishh
biz hastaneye 75 km uzakta oturdugumuz için esim çarsamba aksamdan hastaneye yatti
persembe sabahi 8'de ameliyatta girdi 10h30 odaya getirdiler
bugün taburcu oldu eve geldik
rahat rahat bütÜn sorularinizi cevaplicam
esimin saglik durumu iyi ameliyat iyi geçti
saat 12'de ameliyat eden doktor odaya geldi sperm bulundu sizi çocuk sahibi edebilicez dedi :))))
onu söyler söylemez gözlerimden yaslar akti anlatamam size o duyguyu
bir çok sperm bulundugunu söyledi dondurulmaya gittigini söyledi detaylara girmedi
bende sordum azosperm nedenini tikaniklik yok dedi bende anliyamadim dedi niye çikis yok bir anormalik var dedi ama nerde bilmiyorlar

esim gayet iyi hafif agrisi var fakat antienflamatuar kullaniyor
pansumani ben yapicam 4 gün sali gününe kadar sonra bitiyor
agri kesici kullaniyor agri oldugu zaman
çok korkuyorduk ikimizde korkacak birsey yok yeter ki esiniz emin ellerde olsun iyi bir doktor yapsin ameliyatti
bana gelince çalistigim için ne zaman baslariz tüp bebege bilemiyorum yazin düsünmüstüm fakat agustos'ta doktorlar tatile çikiyor benimde iznim agustos'ta hayirlisi olsun
birde benim tahlilerim temiz çikti geçen hafta jinekolog'dan mektup geldi hersey iyi dedi fakat "polip" var tekrar pazartesi günü ultrason çektircem insallah önemsizdir onun disinda tüplerim açik yumurtlamam iyi kan tahlililer hepsi temiz polipler hariç
sogan kûrÜne baslamayi düsünüyorum
esimin isi bitti artik sira bana geldi kür uygulamakla

Merhaba cicek merhaba melishh
biz hastaneye 75 km uzakta oturdugumuz için esim çarsamba aksamdan hastaneye yatti
persembe sabahi 8'de ameliyatta girdi 10h30 odaya getirdiler
bugün taburcu oldu eve geldik
rahat rahat bütÜn sorularinizi cevaplicam
esimin saglik durumu iyi ameliyat iyi geçti
saat 12'de ameliyat eden doktor odaya geldi sperm bulundu sizi çocuk sahibi edebilicez dedi :))))
onu söyler söylemez gözlerimden yaslar akti anlatamam size o duyguyu
bir çok sperm bulundugunu söyledi dondurulmaya gittigini söyledi detaylara girmedi
bende sordum azosperm nedenini tikaniklik yok dedi bende anliyamadim dedi niye çikis yok bir anormalik var dedi ama nerde bilmiyorlar

canim gercekten ben cok mutlu oldum sevindim allahim hayirlisiyla bebeginede kavusmayi nasip etsin.
gecmis olsun canim korkunun gibi oldumu ameliyat.tikaniklik degilse niye cikis olmamis ki.neyse canim sonucta sperm var hayirlisi boylemis

malis nasilsin tedevan nasil gidiyor

canım iyiyim güzel haberlerle dahada iyi oluyoruz inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız birgün allahın izniyle.çarşamba akşamı başladım antibyotiklere bu sefer moralimi iyi tutmaya çalışıyorum geçen sefer duygusal anlamda çok gelgitler yaşadım tutmamasının sebebi birazda oydu sanırım mayıs başı gibi olucak inşallah transfer.tek duam embriyolarım canlansın ve tutunsunlar die allahtan hayırlısı artık.
sen nasılsın çiçekcim neler yapıyosun?

esim gayet iyi hafif agrisi var fakat antienflamatuar kullaniyor
pansumani ben yapicam 4 gün sali gününe kadar sonra bitiyor
agri kesici kullaniyor agri oldugu zaman
çok korkuyorduk ikimizde korkacak birsey yok yeter ki esiniz emin ellerde olsun iyi bir doktor yapsin ameliyatti
bana gelince çalistigim için ne zaman baslariz tüp bebege bilemiyorum yazin düsünmüstüm fakat agustos'ta doktorlar tatile çikiyor benimde iznim agustos'ta hayirlisi olsun
birde benim tahlilerim temiz çikti geçen hafta jinekolog'dan mektup geldi hersey iyi dedi fakat "polip" var tekrar pazartesi günü ultrason çektircem insallah önemsizdir onun disinda tüplerim açik yumurtlamam iyi kan tahlililer hepsi temiz polipler hariç
sogan kûrÜne baslamayi düsünüyorum
esimin isi bitti artik sira bana geldi kür uygulamakla
polip ne demek anlayamadım ben.neyseki herşey yolunda senin yaşadığın mutluluğu çok iyi anlaybiliyorum inşallah tek seferde yumurtaların döllenir ve tutunurlar sana.ama çok çok olupda çıkamamalarının sebebi ne olabilir acaba araştırılcakmı peki bu durum.

canım iyiyim güzel haberlerle dahada iyi oluyoruz inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız birgün allahın izniyle.çarşamba akşamı başladım antibyotiklere bu sefer moralimi iyi tutmaya çalışıyorum geçen sefer duygusal anlamda çok gelgitler yaşadım tutmamasının sebebi birazda oydu sanırım mayıs başı gibi olucak inşallah transfer.tek duam embriyolarım canlansın ve tutunsunlar die allahtan hayırlısı artık.
sen nasılsın çiçekcim neler yapıyosun?

allah yardimcin olsun canim stres yapma güzel düsün güzel olsun insallah kavusursun bu sefer bebegine.
bende iyiyim sagol basim agriyor bu günlerde onun haricinde iyiyim
birde benim bu ay adetim cok gecikti onun sikintisi var iste böyle

canim gercekten ben cok mutlu oldum sevindim allahim hayirlisiyla bebeginede kavusmayi nasip etsin.
gecmis olsun canim korkunun gibi oldumu ameliyat.tikaniklik degilse niye cikis olmamis ki.neyse canim sonucta sperm var hayirlisi boylemis

sagol cicekcim insallah esindede olumlu sonuç alirsiniz bu ikinci ameliyattinizda
umudunu hiçbir kaybetme esinde üretim var
esine bol bol vitamin ver ellinden gelenini yap
bir yildir ben esime kullandirmadim ilaç kalmadi hepsi vitamin dogal bitkisel ürünlerdi
tikaniklik yok dedi doktor biryerde anormalik oldugunu söyledi ama nerde bilmiyoruz
sonuçta üretim var ve bulundu en önemlisi bu

Back
X