• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol canim bende iyiyim bende alis veristen geldim yoruldum cumartesi alisveris günü
yap canimm sende incir kurunu insalah ise yarrar emeklerimiz bos cikmaz
esin tese olmusmuydu canim kusura bakma hatirlayamadim ben

evet canim 2006 da tese ameliyati oldu ayni ameliyat sirasinda tek tarafli varikosel oldu turkiyede olmusdu ama malesef sonuc sifir cikmisdi insallah canim bu kurler ise yararda bizde bu dertten kurtuluruz

amin canim insallah ise yarar kurtuluruz
tekrar ne zman düsünüyorsunuz baya olmus deneyeli

gecen yaz kaan hoca gitmisdik trental ve endol vermisdi burda tets yaptirdik ilaclar ise yaramadi sonra testojel verdi 2 kutu turkiyeden getirttik esim kullandi birisini digeri yarim kaldi duruyo kullanmadi test yaptircakdik esim devam etmeyince kreme oda kaldi anlicagin ne yapacagimi bende bilmiyorum

gecen yaz kaan hoca gitmisdik trental ve endol vermisdi burda tets yaptirdik ilaclar ise yaramadi sonra testojel verdi 2 kutu turkiyeden getirttik esim kullandi birisini digeri yarim kaldi duruyo kullanmadi test yaptircakdik esim devam etmeyince kreme oda kaldi anlicagin ne yapacagimi bende bilmiyorum

niye devam etmedi canim ya
allahtan umut kesilmez belki faydasi olur du
allahim hepimizin yardimcisi olsun canim gercekten cok zor seyler bunlar basina gelmeyen anlamaz

niye devam etmedi canim ya
allahtan umut kesilmez belki faydasi olur du
allahim hepimizin yardimcisi olsun canim gercekten cok zor seyler bunlar basina gelmeyen anlamaz

krem rahatsiz ediyor diye etmedi zaten her sey benim zorumla oluyor bende cok bunaldim canim gercekten cok zor rabbim dusmanima bile boyle dert vermesin

krem rahatsiz ediyor diye etmedi zaten her sey benim zorumla oluyor bende cok bunaldim canim gercekten cok zor rabbim dusmanima bile boyle dert vermesin

belki oda hakli ama iste kullanmaside gerekiyor belli olmaz belki faydasi olacak
neyse canim takma kafana üzülme insallah bir gün hersey yoluna girecek düzelecek her sey

Merhaba zamancigim
insallah o günleride görürüm
hepinize dua ediyorum edicemde
ümidini yitirme sende bir gün zamani geldiginde anne olacaksin

kızlar haberleri dinledm biraz önce.artık tüp bebek için 3 yıl şartı yok ama 2 kez ilaç tedavisi görmş olmak ve 2 kez aşılama deneme şartı koymuşlar.tabi aşılama şansı zaten bizler için söz konusu değil...

kızlar haberleri dinledm biraz önce.artık tüp bebek için 3 yıl şartı yok ama 2 kez ilaç tedavisi görmş olmak ve 2 kez aşılama deneme şartı koymuşlar.tabi aşılama şansı zaten bizler için söz konusu değil...

gamzecim azospermide 3 yıl şartı yoktu zaten bildiğim kadarıyla

merhaba kızlar daldım ortaya birden
güzel haberler beni umutlandırıyor iyi ki varsınız sayenizde moral buluyorum

Evet canim iyi haber oldu sizi sevindirdim ne mutlu bana
esim ameliyat oldu TESE testis biyopsisi yapildi testisini açip aldilar spermleri
yarasi büyük degil 3 dikis var korktugumuzdan daha iyi geçti esim bugün disariya bile gitti
allaha sükür bunuda atlatik
sira sizlerde
iyi yolculuklar umudunukaybetme senden iyi haber bekliyoruz

canım bu cok guzel bırsey ben cok sevındı m senin adina insallah rabbımıkıon ıznı ile sıra bende ve dıger arkadaslarımda

Back
X