- 22 Temmuz 2009
- 2.675
- 108
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım..sana birsey soracaktım..benim eşimdede azo vardıda..hormon ve y delesyon testleri normaldi..senin eşinin testleri nasıldı..yada sizin azo sebebınız neymiş acıkladılarmı..tıkanıklık felan mı yoksa varikosel gibi bir sey olabilir mi..
ya benim ailemin haberi yok
evet ayakların yerde değildir sanırsam hala :))))
yolun yarısını aştınız ne güzel diğer yarısıda tüp bebek tedavisi ve hamilelik ama zoru gitti en önemlisi çok sevindim senin adına.
hakikaten bol kıyafet giymeye korkar oldum hemen teşhise hazırlar.bizim içimiz kan ağlamış kimin umurunda.
Evet iyiz esimle mutluyuz zor günleri atlatik sayilir
insallah tüp bebegide atlatiriz
inşallah canım benimde mayıs başı olucakmış transferim hakkımızda hayırlısı artık.larem de dondurulmuşlarla kalmış inşallah benimde canlanırlarda tutunurlar.heyecanla bekliyorum mayısı :))))
ya benim ailemin haberi yok
inşallah canım benimde mayıs başı olucakmış transferim hakkımızda hayırlısı artık.larem de dondurulmuşlarla kalmış inşallah benimde canlanırlarda tutunurlar.heyecanla bekliyorum mayısı :))))
ay canim senindemi ailenin haberi yok tu
benimde haberleri yok ben napacam bakalim yaza
insallah canim bu sefer kavusursun bebegine hayirlisiyla
inşallah canım benim.allah hepimize o duyguları yaşatır inşallah
kızlar allah size ayriyetten kolaylık versin çok zor ya
neyse ben çıkıyorum arkadaşlar sizleri seviyorum iyi geceler herkese :)))))opuyorumnanaktan
halbuki acı çekıiyorum