• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah belgincim sende bizlerde kavusacagiz bebeklerimize
allahim mahrum koymayacak insallah bizi annelikten

kadercim kan tahlili yaptirmaniz gerektiginde ev doktoru sorun cikartiyor mu canim isteyince
bizim haftaya kan tahlili yapmamiz lazim canim

kadercim kan tahlili yaptirmaniz gerektiginde ev doktoru sorun cikartiyor mu canim isteyince
bizim haftaya kan tahlili yapmamiz lazim canim

canim onceki tahlilde ev doktoruna gitmedik esim direk olvg hastanesine gitti ordaki ilgili bolume kan verdi yaptilar tahlili direk sorun olmadi

canlarım sagolun iyiki varsınız.benim eşim 2007de tese olmuştu gürgan clinicte orada elonge hücre bulunmuş emriyo oluşmuştu fakat tutmamıştı şimdide olmaz felan dediler kök hücreyi bekleyin demişler eşime ama belkide 3 yılın sonunda kullandığımız ilaçlar ve kürlerle gelişmiştir nerden biliyolarda bizi böyle üzüyolarki allahım hücreyi verdikten sonra onu geliştirmekte onun elinde şimdi nisan 23te birde emre beyle görüşelim diyorum ben birkez daha deneyecegim ve inanıyorum ALLAHIM benim bu çabamı karşılıksız borakmıyacak allahtan başka kimse bilemez ben bu denememde anne olacagım herkes görecek...inşallah sizlerde canlarım...

belgincigim umudunu kaybetme canim rabbim buyuk insallah bir gun bizde anne olucagiz

kadercim ama nasil direk hastaneye gidebildiniz siz ben anlamadim onu

kadercim ama nasil direk hastaneye gidebildiniz siz ben anlamadim onu

canim biz azospermini olgh hastanesinden ogrendik orda olduk butun tahlillerimizi kaydimiz var orda arada esim sperm testinide hastaneden yaptirir direk belki kaydimiz oldugu icindir canim bende bilmiyorum esim gidip direk yaptiriyor sorun olmuyor ama ev doktorunada anlatirsaniz durumu hastaneye kagit yazar sorun olmaz bize onceden yazmisdi

canim biz azospermini olgh hastanesinden ogrendik orda olduk butun tahlillerimizi kaydimiz var orda arada esim sperm testinide hastaneden yaptirir direk belki kaydimiz oldugu icindir canim bende bilmiyorum esim gidip direk yaptiriyor sorun olmuyor ama ev doktorunada anlatirsaniz durumu hastaneye kagit yazar sorun olmaz bize onceden yazmisdi

tamam canim esimde sorcak bakalim ev doktoruna sonra hastaneye gider
biz kendimiz ilk yaptiracagiz onun icin sordum canim

herkese merhaba arkadaşlar ben yeni geldim istanbula gitmiştim oradanda gezmeye gittik emre bey eşime test yaptı ve sonuç aynı emre bey bizim patoloji sonucunda maturasyon arresti yazıyordu bu hastalara bazı ilaçlar denenmiş yabancı ülkede 40 azospermli maturasyon arresti olan hastalara denenmiş 6 ay sonra 10 tanesşnde mikrotese yapılmış ve çıkış olmuş ama çok pahalıymış 3 buçuk milyar civarı şimdi onu araştırcaz bizzden bu kadar ben şimdi geçmişe bkayım bu arada espoir arkadaşımızın eşinde sperm bulunmuş çok sevindim inşallah bebeğinide kucağına alır darısı hepimizin başına

canlarım sagolun iyiki varsınız.benim eşim 2007de tese olmuştu gürgan clinicte orada elonge hücre bulunmuş emriyo oluşmuştu fakat tutmamıştı şimdide olmaz felan dediler kök hücreyi bekleyin demişler eşime ama belkide 3 yılın sonunda kullandığımız ilaçlar ve kürlerle gelişmiştir nerden biliyolarda bizi böyle üzüyolarki allahım hücreyi verdikten sonra onu geliştirmekte onun elinde şimdi nisan 23te birde emre beyle görüşelim diyorum ben birkez daha deneyecegim ve inanıyorum ALLAHIM benim bu çabamı karşılıksız borakmıyacak allahtan başka kimse bilemez ben bu denememde anne olacagım herkes görecek...inşallah sizlerde canlarım...

belgincim canım hiç üzülme bende inanıyorum olacak emre bey bizede söyledi yani denemkten başka çaremiz yok dedi ama bize acele etmeyin klomeni bir kaç aydaha kullanın dei ben birde 3 ay sonra memoriale gidip orayla görüşevceğim semih bey baksın bide işte bide bu emre beyin dediği tedaviyi düşüncez ama bence4 siz istanbula gitcekseniz memoriallede görüşün bence b,z gidemedik zamanımız yoktu ama bana memorial daha yakın eliyo umut tüp bebeğe tam karar veremedik

kızlar iyi akşamlar belgin hoş geldin üzme canını bende bu defa gidişimizde cokta mutlu dönmemiştim ama olsun inşallah bu defa anne olacagız bence kaan beyin orda tüp bebege ne dersin ben ordan bi tanıdıkla görüştüm 1 yıl önce labaratuarı cok yenilenmiş en yeni aletler gelmiş hemde parayı verirsen ordaki yan taraftaki kadın dogumcularla işin olmaz kızlar bu 3 yıl meselesi cözülmüş ama yaş sınırı devam ediyormu

belgincim canım hiç üzülme bende inanıyorum olacak emre bey bizede söyledi yani denemkten başka çaremiz yok dedi ama bize acele etmeyin klomeni bir kaç aydaha kullanın dei ben birde 3 ay sonra memoriale gidip orayla görüşevceğim semih bey baksın bide işte bide bu emre beyin dediği tedaviyi düşüncez ama bence4 siz istanbula gitcekseniz memoriallede görüşün bence b,z gidemedik zamanımız yoktu ama bana memorial daha yakın eliyo umut tüp bebeğe tam karar veremedik
canım evet umudumu yitirmiyorum allah büyük kimbilebilirki belkide içeride bir iki tanesi gelişmiştir canım bizde 23nisan da gidecegiz akşam msnde konuşalım bana oraya nasıl gidecegimizi adresini felan verirsin...

Belgın.canım lÜtfen ÜzÜlme eŞın henÜz tese olmadı hala kocaman bır umudun olması lazım....bak eŞım tese oldu ve bulunamadı bılıyorsun umudumuz kalmadı uĞraŞmıyoruzda ama brıbırımıze tutunmaya ÇalıŞıyoruz..en kÖtÜ sonda bıle allah bıze saĞlık versın...

kızlar mrh geçen cumartesi eşim test yaptırdı tekrar sonuç aynı sıfır bu defa umutluydum bitkisel tedavi uygulamıştık ama yine olmadı herseferinde yıkılmaktan bıktım allahım sen sonumuzu hayır et .

çok şükür halimize tabi.ama bu seferde olmazsa artık şansınız yok dedi dr.bilmiyorum yahayırlısı.inşallah bidahaki denemenizde sizdede çıkar.bişi dicem nohut suyu ve keçi boynuzu pekmezi kullansanıza.kent meydanında pekmez satılıyo tamamen organik ve katkı maddesiz.bitkisel ilaçlar filanda var orda ama biz önce pekmezi deniyoruz 1 ay oldu 1 ay daha kullancaz çok iyi geldiğini duymuştum.

işallah canım bu sefer olur inanıyorum ki olcak .canım biz bitkisel tedavi denedik ama malesef oda sonuç vermedi bilmiyorum ümidim kalmadı artık .:ecrin_bebek:

LEYLAK MRB CANIM rabbim verecek o spermleri inşallah hepimizin eşlerinin testislerine binlerce sperm koymuştur hiç birimiz hayal kırıklıgına ugramayız

Back
X