- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:Saruboceq::Saruboceq:geçmiş olsun inşallah sende kısa zamanda düzelirsinmerhaba kizlar
umudunukaybetme tedavin hayirli olsun insallah hersey yolunda gider hamile haberini aliriz
umutolsun seninde adetin gelirde en kisa zamanda baslarsin tedavine
kizlar insallah hepinizin eslerinde sperm bulunur
fakat bulundugu zaman rahatliyoruz ama bizim çabalar bitmiyor
bende sorun olmadigini zanediyorum aslinda kötü bir problem sayilmaz tüplerim ikiside açik yumurtaliklarimda sorun yok sadece rahim agzinda polip var onlarin alinmasi gerekiyormus tüp bebek yaptirdigimda tutunma yÜksek olsun için
polip ne demek arastirdim et beni diye geçiyor
bu yüzden benim adetlerim fena çekilde sancili ve çok kanama oluyordu emoraji oluyor bende
laparoskopi yöntemiyle alinacakmis jinekolog'dan haber bekliyorum
bende bu hafta sonu sogan kürüne baslamayi dûsünüyorum simdide sira bana geldi kürler uygulamak
allahim hepimizi en kisa zamanda anne eder
aldım msj anım cevap yolladım sana.CANIM SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM :dance:
DARISI BAŞIMIZA İNŞŞŞ :Saruboceq:
eşimin fsh si düşüktü. bir yıldır tedavi görüyordu. ilk 9 ay haftada 3 doz fostimon 75 lik ve haftada 1 pregnyl 5000 kullandı. 9 ayın sonunda doktorumuz microtese önerdi. biz ikna olmayıp emre bakırcıoğlu'na gittik. emre bey haftada 3 fostimon 150 lik ve 5 günde bir pregnyl 5000 verdi. 3 aydır bu şekilde kullandık. toplamda bir senede sperm gördük...
güzel haberler alıyoruz bugünlerde darısı hepimize
canım biz henüz o tedaviye başlamadık emre bey siterseniz size makaleyi veriyim okuyun düşünün demişti bizde o an istemedik şimdi netten araştırıyoz ama bulamafık o makaleyi emre beyi yarın arıcaz bize mail atsın makaleyi bakalım hayırlısı olsun inşallah
canım bizimde ilk tesemizde elonge spermatid bulundu bizde şuanda kaan hocada tedavideyiz pregnyl kullandı şimdi klomen yarım proxsed plus incir kürü keçiboynuzu suyu içiyor geçen gittik bize istediğiniz zaman deniyelim dedi inşallah bizim sonumuzda sizin gibi olur canım sizde bunlarımı kullanmıştınız...
canım allahım ol dedikten sonra bunlar bahane demekki baksana vermege gölü yoksa allahımın yada zamanı gelmediyse ne yapsak boş ama vazgeçmek yok sonumuz senin gibi olsun arkadaşım...:Saruboceq:canım eşim tamoksifen ve endol diye ilaç kullandı;aynı zamanda akapuntura gitti;süt bal muz incir fındık badem her akşam yedi
bensenağlamazamancım sen hep aklımdasın ,inan ki RABBİM nasip edecek inş. o güzel duyguyu dualarımdasın inş.
zamanım bacım böyle güzel haberler alınca seviniyorum hevesleniyorum canım yaaa.sende sevin bak allahım nasip edecek inşallah...tospiğim hadi gözümüz aydın inşallah sende hamileyim diye yazacağın günler yakın ayyy çok sevindim hadi maşallah
belginciğim iyiyim sen nasılsın
larem bende dua istiyorum
zamancım sen hep aklımdasın ,inan ki RABBİM nasip edecek inş. o güzel duyguyu dualarımdasın inş.