• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya bu arada kızlar tospik eşi m tese olmuşmuydu önceden? belgincim ve zamncım siz bilirsiniz bunu...[/QUOcanım bilmiyorumki unuttum vallahi...
belgin sana da dua ediyorum tabiki unutmadım.
umut olsun senide unutmadım allah tedavini sonuna kadra gönlünce bitirsin sevinçli haberinle halay çekelim inşallah

sagol canım allah kabul eder inşallah...
kızlar dün gece yine mide agrısından uyuyamadım ufff ya geçmiyo geçmiyosenağlamasenağlama

Belgincim stressten ve bahardan. Ben de bu sabah mide ağrısı ile uyandım. Sonra su içtim falan geçti biraz. Mide rahatsızlığı çok kötü ben küçük yaşımdan beri çekiyorum ailede var zaten maalesefffff. Ama ara sıra nüksediyor. Şu an bahar dolayısıya coşmuş durumda mideler. Hafif şeyler ye çiğ sebze meyve yememeye çalış biraz bu zamanlarda.

öylemi canım sagol verdiğin bilgiler için aslında endeskopi felznda oldum bu yüzden bişey çıkmadı ama agrıyo neden bilmiyorum yaklaşık 6 aydır felan ara ara agrıyo ....

gamzesezer arkadaşım eşim kasım ayında mıkro tese olacaktı ama bız olmak istemedık emre beye gıttık yanı doktorumuzu degıstırdık o da bıze yasımızın genc oldugunu bıraz daha iğneleri kullanmamızı istedı gecen ay spermograf yaptırdık cıkmadı dun yaptırdıgımız tahlıl için emre beyde umutluydu.. ona inandık ve devam ettık umarım sonuna kadar goturebılırız.. hepinize cok tesekkur edıyorum arkadaşlar alllah size de bu mutlulugu yasatsın.....

LAREM Allah yardımcın olsun bizim içinde dua edermisin lütfen.doğumundan sonrada bizi bırakma çünkü umudumuzu yüksek tutmaya çalışıyoruz sayende.
TOSBİK senin adına çok sevindim daha da güzel haberlerde verirsin inşallah.
ESPOİR geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatabileceğin bişidir.
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.

sagol melishh
insallah bunuda atlatirim

belgin cim eşime micro tese yapıldı ve spermatid bulunmuştu ;doktor uğraşmayın donasyon yapın hayatta olmaz dedi;Eşim KAan hoca yı buldu 4 aylık ilaç tedavisi uyguladı tam oda tese yapacaktı biz gitmeden önce spermiyogram yaptırdık ve sperm çıkışı oldu bizde dondurttuk;hemen tedaviye başladık şükür bu günümüze inş. en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz yavrunuzaaa

laremcim senin adına çok sevindim inanmak başarmaktır işallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun:emir_bebek:

slm kızlar nasılsınız
LEYLAk nasılsın?siz geçen hafta test yaptırdık demiştin nerde yaptırdınız hangi hasyanede?bizde tekrar yaptırmak istiyoruz.

umudunukaybetme canım rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin..belgin bence senin bu mide ağrısı stresten ve psikolojik bak ankaraya gittin geldin biraz moralin bozuldu yine başladı,geçmiş olsun....tosbik haberini yeni okudum canım çoook sevindim sende yeni bi umut oldun rabbim en kısa zamanda hamileler kervanına katsın seni...larem bebiş geliyo demek hemde mübarek gün cuma bende dua istiyorum teyzesi bebişini kocaman öpüyor sağlıkla kucağına al güle güle büyüt rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun...espoir canım rahatsızlığını yeni okudum sen atlatırsın bunu inanıyorum önemli kısmını atlattın en kısa zamanda hamile haberini bekliyorum inşaallah..umutolsun tedavin hayırlı olsun...unuttuğum kim varsa kızlar rabbim yardımcınız olsun gönlünüzü ferahlatsın...harzem,zaman,....

umudunukaybetme canım rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin..belgin bence senin bu mide ağrısı stresten ve psikolojik bak ankaraya gittin geldin biraz moralin bozuldu yine başladı,geçmiş olsun....tosbik haberini yeni okudum canım çoook sevindim sende yeni bi umut oldun rabbim en kısa zamanda hamileler kervanına katsın seni...larem bebiş geliyo demek hemde mübarek gün cuma bende dua istiyorum teyzesi bebişini kocaman öpüyor sağlıkla kucağına al güle güle büyüt rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun...espoir canım rahatsızlığını yeni okudum sen atlatırsın bunu inanıyorum önemli kısmını atlattın en kısa zamanda hamile haberini bekliyorum inşaallah..umutolsun tedavin hayırlı olsun...unuttuğum kim varsa kızlar rabbim yardımcınız olsun gönlünüzü ferahlatsın...harzem,zaman,....
canım gaiba stresten inşallah düzelir bir an evvel sen nasılsın canım..

mrb kızlar.umudunu kaybetme, umutolsun, tosbık haydı ıyı haberlerınızı beklıyoruz ınsaalh .allahım yardımcınız olsun

belginim cevap yazmışsın sağol canım ben burdayım ama yemek için çıkıyorum sonra tekrar gelirim...

kızlar uyku tutmadı dönüp durdum hadi gelin sohbet edelim. kesin rüya görüyosunuzdur şimdi:))) yarın okul çıkışı eşimin memleketine gidiyoruz.görümcemn nişanı var.pazar gece ancak döneriz.inş. ben yokken güzel haberlerinizin devamı gelir.

Back
X