• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim geçer bu günler
seni iyi anliyorum ama sabirli ol
bu kadar kendini üzmeye gerek yok
üzmekle elline birsey geçmez
ben bu dertle tam 11 ay urastim aslinda evlendigimden beri ügrastik çünki hemen bebek istemistik
ne çektigimi bir ben bir allah bilir her adet oldugumda hüngür hüngür aglardim
ama ben pes etmedim arastirdim esime bir çok bitkisel içirdim
karsiligini aldik
gÜçlü ol biraz zaman lazim

haklisin canim ama kalbim anlamiyor
banimde her ay icimde bir umut oluyor belki olur diye olmayacagini bile bile ama olmuyor
iste niye bizlerde baskalarinin yasadigi heycanlari yasayamadik niye bu azo spermi cikti

kızlar merhaba;
espoir senin adına sevindim canım inşaallah bu son sıkıntınız oluryavrunuzu kucağınıza alırsınız.
çiçek; moralini bozma canım bak hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz ama sizlerle ben de rahatlıyorum

merhaba perver hosgeldin
evet canim hepimiz derdi ayni ama insanin hergünü bir olmuyor

çiçek bak şimdi seni gece gece efkar sarmış şimdi her şeyi boşvereceksin.şunu asla unutmayacaksın ki bu dünya da herkesin bir sıkıntısı var.kimi dermansız hastakığa yakalanmıştır,kimi çok sevdiğini kaybetmiştir,kimi eşinden şiddet görüyordur vs. vs.....Ama inanki biz olmayan bişeyin acısını yaşıyoruz ya yaşayan sevdiklerimizden birini kaybetseydik ne olurdu.inan onların acısı daha önemli... ben küçük yaşta babamı kaybettim ama inan en zor bu..Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye

çiçek bak şimdi seni gece gece efkar sarmış şimdi her şeyi boşvereceksin.şunu asla unutmayacaksın ki bu dünya da herkesin bir sıkıntısı var.kimi dermansız hastakığa yakalanmıştır,kimi çok sevdiğini kaybetmiştir,kimi eşinden şiddet görüyordur vs. vs.....Ama inanki biz olmayan bişeyin acısını yaşıyoruz ya yaşayan sevdiklerimizden birini kaybetseydik ne olurdu.inan onların acısı daha önemli... ben küçük yaşta babamı kaybettim ama inan en zor bu..Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye

basin sagolsun canim üzüldüm allah yerinde rahat ettirsin babani
evet haklisin canim alahim dermansiz hastalik vermesin o daha kötü
bilmiyorum canim belkide elimdekilerin kiymetini bilmiyorumdur bazen
insan oglu herseyi istiyor

neyse kislar kusura bakmayin basinizi agrittim

evet perver çok haklisin
allah bundan daha kötü dert vermesin
sende babani küçük yasta kaybetmisin mekani cennet olsun topragi bol olsun kalanlariniz uzun ömürlü olsun

slm kızlar
ya cuma gunu supper bır sey oldu ben ıle um ut olsun karsılastık hastahanede
ben tam ıcerı gırerken kadının tekı dedı kı tup bebk mı
bende evet dedım kacıncı gun dedı benıde 4. gun dedim
ve o sırada benı hemsıre cagırdı ve ben ıcerı gırdım ve arkamdan esıme sormus esınız kadınlar kulubune gırıyoır mu dıye esımde evte demıs demıs adı ney o da demıskı bılmıyorum cıkınca sorarsanız ben tam cıktım esım dedı kı bayam da kadınlar kulubunde ama ben cok sasırdrım dedı umudunukaybetmesın degılmı evet dedı bende umut olsun dedı ama şok oldum
sonra işte biraz konustuk ama ben cok sevındım cunku benım dert ortagım karsımdaydı benım ıle aynı sıkıntıya ceken ılk defa bırıyle karsılasmıstım bılıyordum kı o benım ne cektıgımı bılen bır ınsan
kızlar bızım derdımız o kadar buyuk kı kımse bızı bızım kadar anlayamaz

yanı bızlerın ıkıncı sansı yok maalesef
keske bızımde dıger ınsanlar gıbı bıraz sperm olsaydı bırıncı de olmasa bıle ıkıncıde yapardık yada ucuncude yada dorduncude
ama yok ıste ne fazla ıkı defa deneyebılırız

kızlar iyi pazarlar dün giremedim ehliyet sınavına girdim yaa çok üzgünüm ben sınavı bitirdim kontrol ediyordum gözcü geldi yanıma ne olu bitmedimi dedi bende kontrol ediyorum dedim takildım acaba dogrumu yaptım sizce dedim oda benim yaptıgımın dışında bişey söyldi bende sildim onun cevabını yazdım burda geldim baktımki benim yaptığım dogruyumuş onunki yanlış göz göre göre hata yaptım canım sıkıldı işte böyle.misafirde var pek giremiyorum görüşürüz...

espoir esinin tese sonucunda kactane sperm bulunmustu?merak ettimde

slm kızlar nasılsınız bu aralar pek giremiyorum benim eşimde proxedi günde bir tane alıyor 4 aydır kullanıyor ama sonuç aynı inşallah içerde gelişme olmuştur

slm kızlar nasılsınız bu aralar pek giremiyorum benim eşimde proxedi günde bir tane alıyor 4 aydır kullanıyor ama sonuç aynı inşallah içerde gelişme olmuştur

sevgicim insallah faydasisi görürler eslerimiz. benim esimde kullaniyor ama günde iki defa

Back
X