hoşgeldin canım inşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun
Hoşbulduk mavimenekşe. Amin canım inşallah hepimiz kavuşuruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım inşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun
eryasu kaan hoca bize cevap yazmış canım gece saat 23.30 da dün gece yazmış...sana hala cevap yazmamış mı ?
ooooo maşallah bi açtım topiği sayfalar uçmuş
belginim hayırlı sonuçlarla dönün inşallah emre beyin yanından gözümüz yolunu getireceğin güzel haberleri bekliyor olucak bak şimdi nasıl meraklandım acaba ne dicek bizi habersiz bırakma biliyorsun meraktan çatlarım
mavimenekşe anam o ne güzel avatar bayıldım topiğe renk getirmişsin
umutsuz1985 Rabbim inşallah size versin bazen bende yıkılıyorum sen yenisin bilmezsin ağlaya ağlaya topikte derdimi döktüğümde çok olmuştur ben eşimin ana babasını affetmiyorum ya nasıl görmezsin testisi yok eşim 12 yaşında hastalanınca ki artık ölücek diye bekliyorlar ve öyle dr götürüyorlar tahlil yaptırıyo ve sonuçlardan sonra acıp bakıyorki testis yok işte ozaman dr ameliyat yapıyor eşimin annesiyle bu yüzden çok tartıştım bana napim çıksaymış dedi sonrada ben bu kadar baktırdım şimsi sen daha ii baktır diyo ama inan milyarlar döktük ama olmadı bide oğlmla evlendin Allahtır olmasın diyo eşimin babasına gelince onunlada tartıştım oda iki karıyı almış anca onların .... bakmaktan oglunu görmemiş bana diyo ki acıp testisi varmı yokmu diyemi bakıcaktım napim inmediyse diyor neyse aklıma geldi gene bak sinirlendim senide sıkmayım şimdi ama eşime kızamamki onun mteseden sonra sedyenin demirlerine kafasını vura vura nasıl ağladığını ben bilirim başkasının çocuklarını yada bizden sonra evlenenlerin bile bebekleri olunca nasıl beraber ağlayıp Rabbime yalvardığımızı ben bilirim
anam nekadarda dertliymişim
Herkese merhaba;
Cumartesi inşallah gidiyoruz emre bey'e. Cuma da tatil kısmet olursa eyüp sultan a gitmek istiyorum hepimize dua edicem arkadaşlar inşallah allah hepimize bu dertten kurtulmayı nasip eder:)
Bİz hormon sonuÇlarını yollamıŞtık klomen ve parmaton kullanıyodu eŞİm mİkrotese yaza olacak ne yapalım İlaÇlara devam edelİm mİ dedİk evet aynı İlaÇlara devam demİŞ...
ooooo maşallah bi açtım topiği sayfalar uçmuş
belginim hayırlı sonuçlarla dönün inşallah emre beyin yanından gözümüz yolunu getireceğin güzel haberleri bekliyor olucak bak şimdi nasıl meraklandım acaba ne dicek bizi habersiz bırakma biliyorsun meraktan çatlarım
mavimenekşe anam o ne güzel avatar bayıldım topiğe renk getirmişsin
umutsuz1985 Rabbim inşallah size versin bazen bende yıkılıyorum sen yenisin bilmezsin ağlaya ağlaya topikte derdimi döktüğümde çok olmuştur ben eşimin ana babasını affetmiyorum ya nasıl görmezsin testisi yok eşim 12 yaşında hastalanınca ki artık ölücek diye bekliyorlar ve öyle dr götürüyorlar tahlil yaptırıyo ve sonuçlardan sonra acıp bakıyorki testis yok işte ozaman dr ameliyat yapıyor eşimin annesiyle bu yüzden çok tartıştım bana napim çıksaymış dedi sonrada ben bu kadar baktırdım şimsi sen daha ii baktır diyo ama inan milyarlar döktük ama olmadı bide oğlmla evlendin Allahtır olmasın diyo eşimin babasına gelince onunlada tartıştım oda iki karıyı almış anca onların .... bakmaktan oglunu görmemiş bana diyo ki acıp testisi varmı yokmu diyemi bakıcaktım napim inmediyse diyor neyse aklıma geldi gene bak sinirlendim senide sıkmayım şimdi ama eşime kızamamki onun mteseden sonra sedyenin demirlerine kafasını vura vura nasıl ağladığını ben bilirim başkasının çocuklarını yada bizden sonra evlenenlerin bile bebekleri olunca nasıl beraber ağlayıp Rabbime yalvardığımızı ben bilirim
anam nekadarda dertliymişim
canlarım bu gece yola çıkacagız emre beyle görüşmek için lütfen dua edin bane bu sefer güzel haberlerle geleyim buraya dualrınızı esirgemeyin benden.sonra annemin yanına ugrayacagız pazar akşamı anca döneriz fırsat bulursam oradan yazarım sizlere.akşama kadar yazarım yine sizlere.
eryasu demmi jklm mrb nasılsınız belgin iyi haberlerle dönün inşallah kızlar bizede inşallah kaan bey girer amaliyata du edin sizce bizim durum ne olur bana birazmoral olun ne olur cok zorlu bi sürecten geciyoruz aniden tüp bebege başladık bakalım kısmet artık nasıl olur ne yaparız sonucumuz allahın izniyle iyi olsun inşallah