• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BELGİNCİM...mutlu olmana çok sevindim...inşallah herşey yolunada gider belkide beraber güzel habere ulaşırız beraber başladık sonuçta...emre bey ilaç verdimi???bu arada çooooooook eskileri okudumda sen bana özelde mi çalışıyorsun diye sormuşsun yok canım devlete atandım 1 yıldır ben...

merhaba canlarım bugün görüştük emre beyle patoloji raporumuzu begendi bizden genetik test istedi eger herşey normal çıkarsa ikinciyi deneyebiliriz çünkü bazı bolgeler araştırılırsa bulunabilir dedi inşallah bi sorun çıkmaz ızlar şimdi annemin yanındayım mutluyum hepinizi öpüyorum...

Kiz Belgünüm cok sevindim Emre Bey iyi şeyler söylemiş. Genetik testtede hersey yolunda giderr. Hadi bakalım hayırlısı allah kucağını tezzz zamanda doldursun canım. Sen cok emek sarfettin allahda emeklerini boşa çıkarmayacak..

merhaba canlarım bugün görüştük emre beyle patoloji raporumuzu begendi bizden genetik test istedi eger herşey normal çıkarsa ikinciyi deneyebiliriz çünkü bazı bolgeler araştırılırsa bulunabilir dedi inşallah bi sorun çıkmaz ızlar şimdi annemin yanındayım mutluyum hepinizi öpüyorum...

Belgin çok sevinim senin adına işallah herşey yolunda giderkaydirigubbakcemile3

belginciğim çok sevindim geniş bir oooohhhh çektin bacım benim Rabbim emeklerini boşa çıkartacak sebebler vermesin hadi bakalım inşallah sperm de çıkar

lamyay bir kismini unuttum simde evde baktim
birde esim bir ara L-carnitine kullanmisti 4 ay falan
ameliyattan iki ay önce l-arginine kullandi ve sirf çinko ilaç ve acid folik ilaci
esimin azosperm oldugunu ögrendigimizde yani mayis ayinda 3 ay nohut suyu kürü uygulamistim

canim cok tesekkur edrim

belginim canım bak allah bi kapıyı kapatıp birini açıyo umarım herşey yolunda gider...kızlar bizde genetik test yaptırmadık kaan hoca istemedi kimsede yaptırın demedi..yaptırsakmı nasıl yaptırılıyo heryer yapabiliyo mu?

belgincim canım senin adına çok sevindim siz ne zaman istanbula gittiniz emre bey başka ne dedi genetik testi oradamı yaptıracaksınız bu arad anneciğine slm öpüyorum tatlım

kızlar bir soru sormustum ama cevap olarak dönen kımse olmadı bana..aynı durumda oldugumuz ınsanlar varmı acaba..eşimde azo var ce ıkınıc derecede varkısoseli var birde..bu arada genetık ve hormn testlerımız yı sonuclandı..ama varıkoseden amelıyat mı olalım yada dırekt tese yapalım bılemıyoum..okadar kafam karısık kı eşimse ben sana bırakıyorum dedı kararı..bense caresızz kaldım..aynı durumda olan varmı acaba..

arkadaslar pazartesi büyük ihtimalle tese olucak bendende yumurtalar toplanacak ne olur dua edin kızlar bizim için

merhaba arkadaşlar bır soru sormak ıstıyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum

şekıl bozukluğu ırsı mıdır?yanı sekıl bozukluğunun tedavısı tam olarak nedır bulamıyorum
yardımcı olursanız çok sevınırım

belgincigim senin adina cok sevindim insallah hersey yolunda giderde tesede bir cok spermler bulunur

iyiyim canim evet bu aralar fazla giremiyorum okula gidiyorum misafirlerim vardi esim izinli evde gezmeye falan gidiyoruz o yuzden pek zaman olmuyor canim sen neler yapiyorsun[/Q

bende okula gidiyorum canim bu ara ders calisiyorum sinavim var
iste günler gecip gidiyor böyle

Back
X