• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kimse yok galiba istanbulda eyüpsultan daki karışım yapan aktarı bilen varsa tarif edebilirmi yarın akşama kadar öğrenmem gerek lütfen kızlar rica ediyorum bilen varsa sölesin lütfen.

Belgincigim cok sevindim insallah genetik teste güzel cikar alllah yardimcin olsun
insallah hep böyle mutlu olursun canim
inşallah canım heyecanlıyım vallahi.
BELGİNCİM...mutlu olmana çok sevindim...inşallah herşey yolunada gider belkide beraber güzel habere ulaşırız beraber başladık sonuçta...emre bey ilaç verdimi???bu arada çooooooook eskileri okudumda sen bana özelde mi çalışıyorsun diye sormuşsun yok canım devlete atandım 1 yıldır ben...
inşallah canım evet beraber başladık allahım yardımcımız olsun
Kiz Belgünüm cok sevindim Emre Bey iyi şeyler söylemiş. Genetik testtede hersey yolunda giderr. Hadi bakalım hayırlısı allah kucağını tezzz zamanda doldursun canım. Sen cok emek sarfettin allahda emeklerini boşa çıkarmayacak..
sagol canım allahım kimsenin emegini karşılıksız koymasın.amin.
Belgin çok sevinim senin adına işallah herşey yolunda giderkaydirigubbakcemile3
inşallah canım
belginciğim çok sevindim geniş bir oooohhhh çektin bacım benim Rabbim emeklerini boşa çıkartacak sebebler vermesin hadi bakalım inşallah sperm de çıkar
bacım inşallah çıkar dua et bana.
BELGİNCİM hadi inşallah geriside gelir canım.çok sevindim.siz daha önce genetik test yaptırmadınız mı hiç?
inşallah arkadaşım..yok canım kimse istememişti bizden.
belginim canım bak allah bi kapıyı kapatıp birini açıyo umarım herşey yolunda gider...kızlar bizde genetik test yaptırmadık kaan hoca istemedi kimsede yaptırın demedi..yaptırsakmı nasıl yaptırılıyo heryer yapabiliyo mu?
evet canım kurban olduğum allahım.canım bizdende kimse istememişti yaptırın bencede gerekli..
belgincim canım senin adına çok sevindim siz ne zaman istanbula gittiniz emre bey başka ne dedi genetik testi oradamı yaptıracaksınız bu arad anneciğine slm öpüyorum tatlım
canım perşembe sabah ordaydık ailecek gittik dün geldik evet canım genetik testi orada yaptırdık.çok heyecanlıyım inşallah bişey çıkmaz.
belgin senın adına sevındım canım ins daha cok güzel seyler sey bekler duam...
sagol canım.
arkadaslar pazartesi büyük ihtimalle tese olucak bendende yumurtalar toplanacak ne olur dua edin kızlar bizim için
canım allah yardımcın olsun yüzün güler inşallah.
belgincigim senin adina cok sevindim insallah hersey yolunda giderde tesede bir cok spermler bulunur
amin inşallahhhhhhh
belgincim¨ne güzel haber almisin
insallah hep böyle devam eder hep mutlu olursun
inşallah hepimiz
umutolsun sanada az kaldi bebeklerine kavusmak için
dualarimiz seninle
[/QU inşallah hepimiz mutlu oluruz.
belgin inşallah hayırlısıyla bu sefer olacak ben inanıyorum:) Çok sevindim iyi haberlerle dönmüşşsün şükür:)Bakalım bizimde şafak 1 inşallah ben de yarın senin gibi iyi haberlele dönerim:) Bugün gittim eyüp sultan a herkese dua ettim. İnşallah allah makbul eyler... Hepimizin yüzü güler:)
inşallah sizin dualarınız ve desteginizle yenecegim yenecegiz...
Merhaba kizlar..
Esim kan tahlili yaptirmisti sonuclari yaziyorum size

FSH 11,8 [önceki 8,5 ]
LH 14,00 [ önceki 10,2 ]
ESTRADiOL 0,24

Degerler nasil sizce?
canım gayet güzel görünüyor sonuçlar inşallah allahım yüzünü güldürür.
slm kızlar........

annemlerde kaldığım için giremiyorum nete dün akşam geldim bugün tekrar gideceğim.......

belgin ne güzel iyi haberi almışsın inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.....annenin yanındayken keyfini çıkar kısa olsada tatilinin mutlu heberide almışsın maaşallah dilerim hep böyle mutlu olursun......

umutolsun kız sen ne zaman başladın tedaviye maşallah sona gelmişsiniz bile inşallah bol bol sperm çıkarda sende bebeğine kavuşursun.........

umudunukaybetmeden haber varmı ne yaptı acaba inşallah şu sıralar bebeğiyle beraberdir ona sımsıkı tutunmuştur.......onlarda bu illetten kurtulanlardan olurlar inşallahhh

sagol canım allahım hepimizi kavuştursun yavrumuza..

canlarım allahım hepinizden razı olsun UMUDUNU KAYBETME arkadaşımada allah yardımcı olsun.kızlar Eyüp Sultana gittim bol bol dua ettim muhteşem bir yer allahım hepimizin dualarını kabul etsin kızlar annem bir defasında eyüp sultanın önünden geçmiş o gecede eşimi rüyasında omzunda bebekle görmüş inşallah allahım bu sefer benimde yüzümü güldürür.Emre bey çok güzel konuşan bir insan açıklayıcı konuşuyor bizden genetik test istenmediği için kızdı dr larımıza neden istenmediğini merak ettim dedi kullandıgımız ilaçlarada kullanmak isterseniz kullanın dedi ama ben gerek görmüyorum dedi eger fsh la olsaydı fsh 40 30 olanlarda çıkmazdı dedi ben pek önemsemiyorum dedi bakalım eger genetik testte bişey çıkamzsa orası kafama yattı..

UMUDUNU KAYBETME VE UMUT OLSUN....bugün heralde hayatınızdaki en önemli gündür o kadar çok dua varki arkanızda allah yardımcınız olsun...bugün sizin içinde acılı ve ağrılı geçecek ama sonuç güzel olsunda rabbim hepsini unutturur......dualarımız sizinle...

umudunu katbetme ve umutolsun kızlar sizleri meraktan baktım ama daha ses yok hadi inşallah bulunur

kızlar kimse yok galiba istanbulda eyüpsultan daki karışım yapan aktarı bilen varsa tarif edebilirmi yarın akşama kadar öğrenmem gerek lütfen kızlar rica ediyorum bilen varsa sölesin lütfen.

eyüpsultan camii nin dış avlusunda fiskiyenin oldugu kapı degil öbür kapı yani türbeden çıkınca hiç bir yere sapmadan düz yürüyüp camiiden çıkınca bulursun ikinci kapının karşısında ordaki dükkanlara sorsanda bulursun çok kolay hemen meydanda tarihi şifa aktarcısı ismi macunla birlikte arı sütü poleni veriyor ikisi birlikte kullanılıyor

slm kızlar eşimmikrotese olacak ama nerde nasıl bilmiyorum daha önce kaan hoca iğne ve ilaç tedavisi uyguladı ama çıkış olmadı tek çare mikrotese ama yer konusunda en iyisi neresi bilmiyorum lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz. deneyimlerinize ihtiyacım var güvenç karlıkayaya tedavi olanınız veya duyanınız varmı. sizce neresi daha iyi

eyüpsultan camii nin dış avlusunda fiskiyenin oldugu kapı degil öbür kapı yani türbeden çıkınca hiç bir yere sapmadan düz yürüyüp camiiden çıkınca bulursun ikinci kapının karşısında ordaki dükkanlara sorsanda bulursun çok kolay hemen meydanda tarihi şifa aktarcısı ismi macunla birlikte arı sütü poleni veriyor ikisi birlikte kullanılıyor

canım benim çok sağol allah razı olsun ZAMANcım bugün arkadaşıma aldırıcamda.
böyle pat die daldım arkadaşlar kusura bakmayın herkese slm olsun.
BELGİN nasılsın canım dr a gitmişin nasıl geçti.

canım ön görüşmemiz gayet güzel geçti eşimin daha önceki tese patoloji sini inceledi bazı bölgelerde üretim oldugunu söyledi genetik test yaptırdık eger bir sorun çıkmazsa ikinciyi deneyelim dedi şimdi onun için duacıyım inşallah sorun çıkmaz sen nasılsın canım.

GÜLÜMSE..arkadaşım burdaki arkadaşlardan anladığım ankarada kaan hoca istanbuldanda emre bey en iyisi....bak benim eşim herhangi bir tüp bebek merkezinde tese oldu bulamadık dediler..ama patalojide az da olsa spermatazoa görüldü...yani dikkat et biz şimdi emre beyle başlıyoruz tedaviye kısmet bakalım...

aaaa BELGıNCıM gelmiş nasılsın canım, inan bi sürü işim var ama seni, umut olsunu ve umudunu kaybetmeyi merak ederek geldim ama onlardan haber yok sen gelmişsin nasılsın görüşmeyeli...

canım ön görüşmemiz gayet güzel geçti eşimin daha önceki tese patoloji sini inceledi bazı bölgelerde üretim oldugunu söyledi genetik test yaptırdık eger bir sorun çıkmazsa ikinciyi deneyelim dedi şimdi onun için duacıyım inşallah sorun çıkmaz sen nasılsın canım.

canım iyi olmaya çalışıyorum 10 gün gibi bi zaman var transfere.duygu yoğunluğu karamsarlık heyecan herşeyi aynı anda yaşıyorum hayırsısıyla canlanmaları için dua ediyorum.düngece dua ettim hepimize.inşallah canım allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.güzel haberlerimizide paylaşırız burdan.

BELGıNCıM....emre bey patalojiyi inceleyerek üretim olduğunu nasıl anladı canım patalojinizde ne yazıyodu merak ettim..inşallah testiniz olumlu çıkar bu arada...

slm belgin canım sizin yaşadıklarınızda bizimki gibi benim eşimin de fsh si yüksek ve bizde bilinçsizce bir tüp bebek merkezine gittik tese yapmadılar tesa yaptılar emre bey size güzel haberler vermiş bakalım bizde düşünüyoruz Emre beyi siz Kaan hocaya gitmişmiydiniz daha önce belki bize de iii haberler verirler canım bizden dde hiç gendettik test istemediler.

Back
X