• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ön görüşmemiz gayet güzel geçti eşimin daha önceki tese patoloji sini inceledi bazı bölgelerde üretim oldugunu söyledi genetik test yaptırdık eger bir sorun çıkmazsa ikinciyi deneyelim dedi şimdi onun için duacıyım inşallah sorun çıkmaz sen nasılsın canım.

tese yapıldıktan sonra patoloji raporumu verdiler onu anlamadım?

MELıS teşekkür ederim iii olmaya çalışıyorum hayat devam ediyor bizde yok bir değişiklik senin tedavi noldu merak ettim.

slm belgin canım sizin yaşadıklarınızda bizimki gibi benim eşimin de fsh si yüksek ve bizde bilinçsizce bir tüp bebek merkezine gittik tese yapmadılar tesa yaptılar emre bey size güzel haberler vermiş bakalım bizde düşünüyoruz Emre beyi siz Kaan hocaya gitmişmiydiniz daha önce belki bize de iii haberler verirler canım bizden dde hiç gendettik test istemediler.
evet canım kaan beylede tedavi gördük ama birde emre beyle görüşmek istedik insanı konuşmalarıyla aydınlatıyor.
BELGİNCİM....emre bey patalojiyi inceleyerek üretim olduğunu nasıl anladı canım patalojinizde ne yazıyodu merak ettim..inşallah testiniz olumlu çıkar bu arada...
canım zaten yazıyor spermatoza ve buna benzer şeylerin görüldüğünü zaten biz gelişmemişlerle denemiştik fakat tutmamıştı inşallah canım sagol.
canım iyi olmaya çalışıyorum 10 gün gibi bi zaman var transfere.duygu yoğunluğu karamsarlık heyecan herşeyi aynı anda yaşıyorum hayırsısıyla canlanmaları için dua ediyorum.düngece dua ettim hepimize.inşallah canım allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.güzel haberlerimizide paylaşırız burdan.
inşallah kavuşursun bebegine canım allahım kabul etsin dualarını..
aaaa BELGİNCİM gelmiş nasılsın canım, inan bi sürü işim var ama seni, umut olsunu ve umudunu kaybetmeyi merak ederek geldim ama onlardan haber yok sen gelmişsin nasılsın görüşmeyeli...

canım sagol iyiyim inşallah şu genetik testtede bişey çıkmaz daha mutlu olurum...sen nasılsın.

MELıSS...geçmişi çok okuyamadım da arkadaşım sizzin embriyolar hazırmı yani eşinde sperm var fakat tüp bebektemi tutmuyor....

BELGİN ben hiç iyi değilim kaan beyden 13 gündür beklediğim haber gelmedi senağlama artık bugünde tlfla arayım dedim sabahtan beri 10 kere ardım meşgul mafoldumben ne yapıcamı bilemiyorum bilmiyorumkismile tlfla armaya devam edicem galiba çare yok kafamçokkarıştı

selam kizlar
insallah hepiniz iyisiniz
Ben allaha sükür iyim. Beklemedeyim ameliyat olmak için.
Umudunukaybetme ve Umutolsun'u merak ettim.
Insallah güzel haberlerle dönerler. Allah yardimcilari olsun.
Belgin sende güzel haber verdin insallah devamini getirirsin. Genetik tahlilini biz bastan yapmistik bizden istemislerdi ilk basta. Insallah temiz çikar
Eryasu sana özel mesaj yolladim kaan aydos'un numarasiyla galiba aramisin sabah.
Genelde Kaan Aydos hemen cevap verir bazen yogun oluyor unutmus yada görmemis olabilir.

selam kizlar
insallah hepiniz iyisiniz
Ben allaha sükür iyim. Beklemedeyim ameliyat olmak için.
Umudunukaybetme ve Umutolsun'u merak ettim.
Insallah güzel haberlerle dönerler. Allah yardimcilari olsun.
Belgin sende güzel haber verdin insallah devamini getirirsin. Genetik tahlilini biz bastan yapmistik bizden istemislerdi ilk basta. Insallah temiz çikar
Eryasu sana özel mesaj yolladim kaan aydos'un numarasiyla galiba aramisin sabah.
Genelde Kaan Aydos hemen cevap verir bazen yogun oluyor unutmus yada görmemis olabilir.

canım sagol inşallah güzel çıkar biz yaptırmamıştık hiç.

canım sagol inşallah güzel çıkar biz yaptırmamıştık hiç.

korkmana gerek yok
zaten genetik problemi olanlar belli oluyormus
mesela klinefelter sendromu tasiyan erkek ince hatli olurmus zayif ve biyik sakalli olmazmis yani tüsüz
esim tam tersi iri yari sakalli :) zaten doktor demisti bize esime baktiginda

korkmana gerek yok
mesela klinefelter sendromu tasiyan erkek ince hatli olurmus zayif ve biyik sakalli olmazmis yani tüsüz

canım benim eşimde çok fazla kıllı degildir beyaz tenli tombik birazcık...

Selam Belgin,

Tekrar yüzün gülüyor umudunu kaybetme canım sen bir kez daha dene elinden geleni yap zaten kısmetse bebeğin olur canım ben bu defa umutluyum canım bu defa olacak diyorum..

Selam Belgin,

Tekrar yüzün gülüyor umudunu kaybetme canım sen bir kez daha dene elinden geleni yap zaten kısmetse bebeğin olur canım ben bu defa umutluyum canım bu defa olacak diyorum..
sagol canım inşallah bende inanıyorum bi şu genetik testin sonucu çıksın deneyeceğiz.sen nasılsın.

sagol canım inşallah bende inanıyorum bi şu genetik testin sonucu çıksın deneyeceğiz.sen nasılsın.

Valla bende hastalıktan başımı kaldıramıyorum usutmusum salya sumuk dokuluyor her yerim 23 Nisanda 3 gün tatildik 3 gunde yattım halada sürünüyorum çalışmak çok zor geliyor bana bugün. Bana genetik sonucunu mutlak bildir kizz. merakta bırakma beni muhtemel temiz cıkacak aha buraya yazıyorum..

Valla bende hastalıktan başımı kaldıramıyorum usutmusum salya sumuk dokuluyor her yerim 23 Nisanda 3 gün tatildik 3 gunde yattım halada sürünüyorum çalışmak çok zor geliyor bana bugün. Bana genetik sonucunu mutlak bildir kizz. merakta bırakma beni muhtemel temiz cıkacak aha buraya yazıyorum..

çok geçmiş olsun canım inşallah çıkacak sen hep yanımdaydın canım sagol emre bey dediki neden bunu hiçbir dr istemedi sizden dedi bende bilmiyorum dedim oturdu güzel güzel konuştu bizimle içimi rahatlattı bakalım hayırlısı olur inşallah.Şeniz

korkmana gerek yok

espoir mrh benim eşimdd uzun boylu ve çok kıllı işallah iii çıkar sonuçları bakalım bizden hiç genetik test istemediler.

KIZLAR BEN VE UMUT OLSUN SUANDA BERABERIZ IKIMIZDE DE SPERM BULUNDU COK MUTUYUZ SIZ HALAYA DAVET EDIYORUZ:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

Back
X