Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol canim sana da iyi geceler
üzülme insallah bir gün kurtulacagiz bu dertten
 
balcıya gittim yaşlı bir hacı amca:) Bayağı muhabbet ettik çok faydasını görenler olduğunu söyledi. ınşallah bizlere de faydası olur. Orada hazır bal arı sütü vardı bence bunlardan alma dedi 1500gr Bal-Arısütü-Polen-Ginseng karışımı verdi. Kesinlikle tahta kaşık kullanılacak dedi. ıçindeki karışım miktarlarını bilmiyorum ama Hayat Bal adı dükkanın. Ben daha önce internetten almıştım aynı karışımı 20tl ödemiştim 200gr Sepenatural den bu 70tl. Çok daha uygun. ınşallah faydasını görürüz:)
 
inşalllah canım inşallah temiz çıkıcak ve bebişin sana gelicek seninle olucak, yaa bana şey gibi geliyo bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum burda sizlerin sorunlarını okudukça hepinizin tedavi olup eninde sonunda bebişlerinize kavuşucanı düşünüyorum, yani en azından tedavi olma şansınız var, bizim gibi klinefelterlilerin işi tedavileri daha zor hatta imkansıza oynuyoruz, tamam umut olsunun eşinde çıktı ama onun eşinde daha öncede çıkmış, benim eşimde daha önce çıkmadı şimdide çıkmıcak gibime geliyo, ayyy kızlar ben evde yanlızım ağlamaklımoldum ümitsizliğe kapıldım yine senağlamasenağlama

eryasu canım allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz nolucağı siz tese olmuşmuydunuz biraz bahsedermisin durumundan.
 
kızlar bugün çok canım sıkkın hiçbirşey yapmak istemiyorun işteyim ama neden çalışıyorum diyorum kendi kendime kime insanın umudu olmaması çok kötü birşeymiş çocuğunun olmamasını bilmek .
 
UMUDUNU KAYBETME VE UMUT OLSUN....kızlar okadar çok sevindimki en önemli kısmını azminizle atlattınız...allah inşallah kalanlarımızada bu mutluluğu nasip eder...
 
kızlar bugün çok canım sıkkın hiçbirşey yapmak istemiyorun işteyim ama neden çalışıyorum diyorum kendi kendime kime insanın umudu olmaması çok kötü birşeymiş çocuğunun olmamasını bilmek .

canım yapma bunu kendine allah büyük bizde kavuşacagız bebeklerimize ben buna gönülden inanıyorum:Saruboceq:
 
LEYLAK...arkadaşım bende işteyim inan aynı durumdayım ama hayatı kendimize zehir ederek hiçbişi elimize geçmez...önümüze bakmaktan başka yol yok...bak daha 7 aylık evliyim 4 aydır uğraşıyorum daha evlilikten hiçibişi anlamadan en güzel geçirmem gereken zamanlarda tüp yaptırdım ve kocaman bir 0 gördüm sonuçta...napalım beterin beteri var allahım korusun..
 
balcıya gittim yaşlı bir hacı amca:) Bayağı muhabbet ettik çok faydasını görenler olduğunu söyledi. İnşallah bizlere de faydası olur. Orada hazır bal arı sütü vardı bence bunlardan alma dedi 1500gr Bal-Arısütü-Polen-Ginseng karışımı verdi. Kesinlikle tahta kaşık kullanılacak dedi. İçindeki karışım miktarlarını bilmiyorum ama Hayat Bal adı dükkanın. Ben daha önce internetten almıştım aynı karışımı 20tl ödemiştim 200gr Sepenatural den bu 70tl. Çok daha uygun. İnşallah faydasını görürüz:)

Sayes canım yeri nerede bu hayat balın tarif edebilir misin. Karışımı kendisi mi yapıyor bu yaşlı amcanın? Biz arıvital marka aldık 230 gr 18 TL. Bir de Ginseng kullanmıyor eşim çünkü kaan hocanın verdiği endolle ters etki yapıyor. Arısütünde metal kaşık kullanılmayacağını biliyorum. Bizim aldığımızın arısütü oranı 10000mg yazıyor yani 10 gr ama alınması gereken günlük miktar nedir onu bilmiyorum.
 
umut olsun senin adına çok sevindim.
umudunu kaybetme inşallah döllenme olur.
demmi; biz de aldık arı-sütü-bal -polen karışımından canım.230 gr. 17 lira verdik ama bilmiyorum canım bizim aldığımız doğru mu?(bal:184 gr.-polen:23 gr.arı sütü:4.600 mg.gingseng:18.4 gr.)

Merhaba Perver, bizim aldığımız arıvital marka aynı 230 gr 18 TL ginseng yok arısütü miktarı ise 10.000mg. Eşim endolün prospektüsünden okudu ginseng, zencevil yeşilçay, gingko biloba gibi şeylerle birlikte alınmasın yazıyormuş. O da kaçıyor şimdi bunlardan. çoğu ürünün de içinde var bunlar ne yazık ki.
 
Leylak1919;12918836]eryasu canım allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz nolucağı siz tese olmuşmuydunuz biraz bahsedermisin durumundan.[/QUOTE]
LEYLAKÇIM biz 5 senelik evliyiz evlendimiz ilk günden beri çocuk istiyoruz yani korunma falan olmadı, 4aylık evliyken adet sancılarım çok oluyo diye muayene olmak için ben doktora gittim şükürler olsunki bişi çıkmadı, tabi 1sene oldu bizim hala çocuk yok bu sefer eşim gitti burda izmirde şifa hastanesine, doktorlar görünüşünden anladılar demekki eşimden hemen genetik test istediler, nitekim o kahrolasıca hastalık KLİNEFELTER çıktı senağlama tabi dünya başımıza yıkıldı, hiç tedaviniz yok sadece teseyle sperm arıcaz dediler ve eşim tese oldu sperm çıkmadı senağlama tabi bizim yine dünya başımıza yıkıldı, bide baçka hastaneye gidelim dedik 9 eylüle gittik oda aynı şeyi söyledi, artık bizde kaderimize boyun eğdik uğraşmayalım dedik, bigün ben internette gezerken burayı kadınlar kulübünü buldum, sizlerden kaan aydosu öğrendim, mail attım sağolsun oda karşılık verdi, böyle klinefelter hastalarında ilk önce ilaçla hormonları düzenlemek sonra mikrotese yapmak gerekiyo size yanlış tedavi uygulanmış dedi, kullanması için eşime ilaç verdi kullanıyoz bakalım inşaalllah faydası olur.... ayyyyyyyy amma uzun yazmışım kusura bakma canım :kedi:
 
Back
X