- 27 Aralık 2009
- 3.551
- 430
- 398
hadi çıkıyorum ayrılmak zor ama hadi bay bay...öpüldünüz şekerler..
güle güle belgincim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi çıkıyorum ayrılmak zor ama hadi bay bay...öpüldünüz şekerler..
inşalllah canım inşallah temiz çıkıcak ve bebişin sana gelicek seninle olucak, yaa bana şey gibi geliyo bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum burda sizlerin sorunlarını okudukça hepinizin tedavi olup eninde sonunda bebişlerinize kavuşucanı düşünüyorum, yani en azından tedavi olma şansınız var, bizim gibi klinefelterlilerin işi tedavileri daha zor hatta imkansıza oynuyoruz, tamam umut olsunun eşinde çıktı ama onun eşinde daha öncede çıkmış, benim eşimde daha önce çıkmadı şimdide çıkmıcak gibime geliyo, ayyy kızlar ben evde yanlızım ağlamaklımoldum ümitsizliğe kapıldım yine senağlamasenağlama
kızlar bugün çok canım sıkkın hiçbirşey yapmak istemiyorun işteyim ama neden çalışıyorum diyorum kendi kendime kime insanın umudu olmaması çok kötü birşeymiş çocuğunun olmamasını bilmek .
bende çıkıyorum herkese iyi geceler allahım en kısa zamanda herkese hayırlı evlatlar versin
balcıya gittim yaşlı bir hacı amca:) Bayağı muhabbet ettik çok faydasını görenler olduğunu söyledi. İnşallah bizlere de faydası olur. Orada hazır bal arı sütü vardı bence bunlardan alma dedi 1500gr Bal-Arısütü-Polen-Ginseng karışımı verdi. Kesinlikle tahta kaşık kullanılacak dedi. İçindeki karışım miktarlarını bilmiyorum ama Hayat Bal adı dükkanın. Ben daha önce internetten almıştım aynı karışımı 20tl ödemiştim 200gr Sepenatural den bu 70tl. Çok daha uygun. İnşallah faydasını görürüz:)
umut olsun senin adına çok sevindim.
umudunu kaybetme inşallah döllenme olur.
demmi; biz de aldık arı-sütü-bal -polen karışımından canım.230 gr. 17 lira verdik ama bilmiyorum canım bizim aldığımız doğru mu?(bal:184 gr.-polen:23 gr.arı sütü:4.600 mg.gingseng:18.4 gr.)