Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LEYLAKÇIM biz 5 senelik evliyiz evlendimiz ilk günden beri çocuk istiyoruz yani korunma falan olmadı, 4aylık evliyken adet sancılarım çok oluyo diye muayene olmak için ben doktora gittim şükürler olsunki bişi çıkmadı, tabi 1sene oldu bizim hala çocuk yok bu sefer eşim gitti burda izmirde şifa hastanesine, doktorlar görünüşünden anladılar demekki eşimden hemen genetik test istediler, nitekim o kahrolasıca hastalık KLİNEFELTER çıktı senağlama tabi dünya başımıza yıkıldı, hiç tedaviniz yok sadece teseyle sperm arıcaz dediler ve eşim tese oldu sperm çıkmadı senağlama tabi bizim yine dünya başımıza yıkıldı, bide baçka hastaneye gidelim dedik 9 eylüle gittik oda aynı şeyi söyledi, artık bizde kaderimize boyun eğdik uğraşmayalım dedik, bigün ben internette gezerken burayı kadınlar kulübünü buldum, sizlerden kaan aydosu öğrendim, mail attım sağolsun oda karşılık verdi, böyle klinefelter hastalarında ilk önce ilaçla hormonları düzenlemek sonra mikrotese yapmak gerekiyo size yanlış tedavi uygulanmış dedi, kullanması için eşime ilaç verdi kullanıyoz bakalım inşaalllah faydası olur.... ayyyyyyyy amma uzun yazmışım kusura bakma canım :kedi:[/QUOTE]Leylak1919;12918836]eryasu canım allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz nolucağı siz tese olmuşmuydunuz biraz bahsedermisin durumundan.
canım özeline atıyorum özeline bak burdan belki yasaktır...KIZLAR...kaan aydos beni ara demiş ve hastane telini yazmış fakat ben arıyorum tele bakan yok...bana kaan aydosta tedavi gören yada konuşan arkadaşlar onun telini yazabilirmisiniz...hangi numarasını biliyorsanız???
KIZLAR...kaan aydos beni ara demiş ve hastane telini yazmış fakat ben arıyorum tele bakan yok...bana kaan aydosta tedavi gören yada konuşan arkadaşlar onun telini yazabilirmisiniz...hangi numarasını biliyorsanız???
canım özeline atıyorum özeline bak burdan belki yasaktır...
LEYLAKÇIM sonuçları maille kaan hocaya yolluyoruz, burdan mail adresi vermek yasak zannediyorum, özeline atarım ben şimdi...
kızlar eşi hipogonodizm olan varmı? tedavisi mümkünmü?
s.a arkadaşlar sonunda zorlu mücadelemiz meyvesini verdi ve oğlumu kucağıma aldım RABBİM sizlerede nasip eylesin inş.hepinize dua ettim isim isim olmasada bu dertten şikayeti olan arkadaşlara diye;bu o kadar farklı bir duygu ki HEPİNİZ tadın inş. bu gün oğlum doğalı tam 12 gün oldu
hepiniz ALLAH a emanet olun inş.
s.a arkadaşlar sonunda zorlu mücadelemiz meyvesini verdi ve oğlumu kucağıma aldım RABBİM sizlerede nasip eylesin inş.hepinize dua ettim isim isim olmasada bu dertten şikayeti olan arkadaşlara diye;bu o kadar farklı bir duygu ki HEPİNİZ tadın inş. bu gün oğlum doğalı tam 12 gün oldu
hepiniz ALLAH a emanet olun inş.
belgin bu bizim tüp bebekte kullandımız ilaçlarla oluyomuş onu erkeğe yapıylarmış kaan hocada uyguluyomuş bugün mail atmış eşimin bu ayki hormon testiini istiyo