- 27 Aralık 2009
- 3.551
- 430
- 398
cicekcigim nasilsin... okullar 2 hafta tatil bugun sondu benim 18 aciliyo
iyiyim canim sagol
evet tatil ama benim sinav var haftaya onun derdine düstüm ben nasil olacak diye
sen nasilsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cicekcigim nasilsin... okullar 2 hafta tatil bugun sondu benim 18 aciliyo
Hoş bulduk Amin Teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki üye olmuşum buraya insan ister istemez çaresizliklerini , sorunlarını sadece kendi gibi sorunlar yaşayanlarla paylaşmak istiyor. İçinizde keçi boynuzu kürünü deneyen yada başka kürler deneyen oldu mu biraz da olsa işe yarıyor olabilir mi?
bizi birbirimizden baska kim anlaya bilirki canim,burda dertlesmek iyi geliyor insana
canim biz denedik ama faydasi olurmu bilmiyorum insalah faydasi olur
İnşallah olur faydası. Gerçekten de yaşamayan anlamıyor. Bezdim artık insanlara laf anlatmaktan açıklama yapmaktan meraklarını gidermekten...Onlar sormaktan bıkmadılar ama nedense.Bıkacakları da yok gibi :)
Sevgicim bu bahsettiğin tedaviyi eşimde aldı. Biz ozaman Gonal F kullanmıştık eşim yaklaşık 15 gün benimle beraber iğne olmuştu göbeğinden. Gonal F pahalı bir ilac bu tedavi yontemi amerikada ve Turkiyede yapılıyor avrupada pek kullanılmıyor Eşim ozaman ülkesinde araştırmıştı orda boyle tedavi yapmıyoruz demişlerdi. Bize faydası oldumu olmadımı bilmiyorum ama olmuştur muhtemel cunku TESA ile canlı kaliteli sperm bulunmuştu. Hayırlısı ile kavusursun bebeğine..
Herkeze merhaba. Ben yeniyim klüpte arkadaşlar. Bizde 7 yıllık evliyiz. Çalıştığım için ilk 3 yıl çocuk istemedik ( ki bu işte yaptığımız en büyük hata da buymuş...klava: ) daha sonrada istediğimiz halde olmayınca yaptığımız testler sonucu sorunun azosperm olduğunu öğrendik. Bazen ümitsizliğe kapılsamda her şeyin vakti doğru zamanı var diye düşünüyorum. Allah hepimize anneliği tattırsın.