Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umutolsun canım kaç tane yumurta toplandı ?kaç tane sperm buldular ?Ankara hastanesinden memnun kaldınmı? canım biraz tedavi sürecinden bahsedirmisin ?
Canım bütün dualarım seninle ,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

isra canım ilk önce bende alt tarafı begenmiyodum ama sonra üst kat tüp bebek bölümü gayet iyiydi serm sayısı yumurtalarınız dölleecek kadar dediler sayı olark söylemediler bende asagı tarafı gördükce sinirlerim bozuluyodu ama üüst tarafta bekledigimden fazla ilgi oldu saolsunlar

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Arısütü-bal-polen karışımına başlayacağız eşime. yalnız ambalajların üzerinde 2500mg, 6000mg, 10000mg gibi şeyler var bunları aktara sorduğumuzda içindeki arısütü miktarı olduğunu söyledi ve fiyatları da farklı farklı.İçinde çok arısütü olanın fiyatı artıyor örneğin 6000lik 14 ise 10000lik 18 TL hepsininde üzerinde sabah-akşam yemeklerden önce 1 kaşık yazıyor.
bu baktıklarımız arıvital markaydı. ama diğer markalarda benzer sistemle satılıyor. yani değişik arısütü miktarları değişik fiyata. Şİmdi biz hangisinden alıp kullansak. ne kadar arısütü o kadar sperm deyip en yükseğinden mi? yoksa çok arısütü zararlımıdır. bizim gibi azospermler için önerilen doz nedir? kaşık hangi kaşık tatlı mı çorba mı çay mı? kafamız çorba oldu vallahi aydınlatın biliyorsanız

canim biz 6 7 aydir kullaniyoruz bu ari urunlerini,hormonlarimizda baya bi duzelme oldu,kaan hocaya da gittik ilac tedavisi oluyoruz ,kaan hocada kesinlikle devam edin bu ari urunlerine onlar cok faydali dedi

HOŞGELDİN TİNKERBELL...3 yıl korunupta boşa zaman geçirdiğin için çok kızmışsın kendine ama bence evliliğinin en güzel zamanlarını azoyla uğraşarak geçirmedin canım.....ne güzel..keşke bende korunsaydım bilmeden en azından 1 yıl bari geçirseydim...daha 7 aylık evliyim 4 aydırda uğraşıyoruz..hemen çocuk istemekte eşimin yoğun ısrarlarındandı napalım nasip hakkımızda herşeyin hayırlısı...

KIZLAR...kanal7 de ÖMER COŞKUN diye bir doktor çıkıyo..kaynanam dinliyo sürekli..nohut kürüne ve her sabah taze sıkılmış havuç suyunu aç karnına içmek azo yu bitiriyomuş kesin konuşuyomuş...ben havuç suyunu yapmaya başlıcam..tabi önce katı meyve sıkacağı almam lazım..malum daha çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum:)

ERYASU...canım kaan hocaya ulaştım saolasın...telefonda pataloji raporunu okudum...10dan az spermatazoa çıktı hocam ama bize yok dediler dedim...o da bana şanssızlık olmuş demekki patalojiye giden parçanın içindeymiş sperm dedi..yani biz teseyi uzman birinde olmadığımızı bikez daha anladık...neyse rabbim demekki nasip etmedi belkide zamanı var....

tinkerbell2 hoş geldin aramıza ,biz keçi boynuzunu kullanıyoruz ama faydası oldu mu bilmiyorum.dahaspermiyogram yaptırmadık

Hoş bulduk teşekkür ederim. İnşallah olmuştur. Bizde deneyelim bu gün almaya gidicem bende elimizden ne geliyorsa denemekte fayda var pişman olmaktan çok korkuruyorum çünkü. Kür kullanımımı İbrahim Saraçooğlunun ki gibi değil mi?

aramıza goşgeldin arkadaşım..
Teşekkür ederim hoşbulduk. Rabbim tez vakitte hepimize bebeklerimize kavuştursun inşallah
HOŞGELDİN TİNKERBELL...3 yıl korunupta boşa zaman geçirdiğin için çok kızmışsın kendine ama bence evliliğinin en güzel zamanlarını azoyla uğraşarak geçirmedin canım.....ne güzel..keşke bende korunsaydım bilmeden en azından 1 yıl bari geçirseydim...daha 7 aylık evliyim 4 aydırda uğraşıyoruz..hemen çocuk istemekte eşimin yoğun ısrarlarındandı napalım nasip hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Hoşbulduk aslında doğru söylüyorsun çokda hırpalanabilirdik bu meseleyle. İnsan düşünmeden edemiyor işte bir tarafım yinede... Daha çok yeni evliymişsin erken yol alırsın inşallah bebeğine kavuşursun.

ERYASU...canım kaan hocaya ulaştım saolasın...telefonda pataloji raporunu okudum...10dan az spermatazoa çıktı hocam ama bize yok dediler dedim...o da bana şanssızlık olmuş demekki patalojiye giden parçanın içindeymiş sperm dedi..yani biz teseyi uzman birinde olmadığımızı bikez daha anladık...neyse rabbim demekki nasip etmedi belkide zamanı var....
hakkınızda şuan hayırlısı buymuş demekki canım, dediğin gibi zamanı var belkide, ama şunada sevinmek lazım demekki eşinde sperm üretimi var, inşaallah rabbim tez zamanda doğal yoldan bebişini sana verir bidaha teseye falan gerek kalmadan...

hayırlı günler bacılar
kızlar birazdan sohbete gidicem arada gördüm ama anlamadım kızlar banada tarifini verirseniz Allahtan belki olur drlar artık yok diyor ama benim Rabbimden hala umudum var kızlar ayrıntılı olarak şu arı sütü bal polen karışımını nerden aldınız kimden randevu alıp gittiniz kullananlardan özellikle rica ediyorum Allah rızası için banada anlatın cevaplarınızı bekliyorum inşallah yardımcı olursunuz

ERYASU....inşallah canım hepimizin olsun inşallah..biz çıksın sperm yeterli teseye falan razıyız herşeye...allah yüzümüze baksın...

KIZLAR...kaan hoca bizede telefonda endol ve trental başlayın dedi bende aldım..emre beyin reçetesini kullanıyoruz tabi normaldede klomen ve 2 de vitamin...hepsi birden problem olmaz demi...bana bir fikir verin...napim...

mrb arkadaşlar nasılsınız?
LAREM canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün oğlunu inşallah.darısı başımıza canım.duaların için allah razı olsun tatlım.

merhaba kızlar bugün temizlik yaptım ancak girebildim bugün Emre bey eşimi aramış genetik test temiz çıkmış kızlar tekrar deneyebiliriz demiş emre bey çok mutlu oldum inşallah bu sefer sperm bulunur ve kavuşurum bende bebeğime çok mutlu oldum hihoyyytpeki bu nedemek yani kızlar temiz çıkması

Back
X