Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biraz içimi dökeyim kızzlar çokkkkkkkkkk istiyorum bir bebeğim olsun biliyorumki burdaki herkeste bunu ytürekten diliyor ve istiyor inşallah burda çocuksuz kimse kalmıcak allaın izni ile allahım yüzümüzü bu yöndende güldürsün ben çıkıyorum iyi geceler

hayırlı geceler kızlar
maşallah negüzel spermler bulunuyor embriyolar oluşuyor çok özendim ne yalan diyim tedavide olanlarda hergün güzel haberler getiriyor inşallah sonunda hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza alıcaksınız bana hiç nasip olmadı tedavinin olumlu gitmesi sperm bulunması embriyo oluşması ve kucagına bebegini almak ben bunların hiç birini yaşıyamadım sizlerin yadıklarınıda okuyunca acaba nasıl bi duygudu nasılda sevinir insan demekten alıkoyamıyor insan kendini Rabbimin bu nimetini ben hiç tatmadım çok şükür ama sizlere inşallah nasip eder benim gibi çaresiz kalmazsınız inşallah kimbilir Rabbim bir gün banada nasip eder olmazları olduran O sonuçta inşallah hepiniz bebeklerinizi hayır vakitlerde kucagınıza alırsınız

Canım merhaba Allah ol dediyse olur gerisi hikaye zamanı değilmiş. Herkezin bir vakti zamanı var bizimde daha zamanı değilmiş böyle düşünelim.

yanlış anlaşılmak istemem ben zaten Rabbimin bizim bu yönde verdiği kararına boynumu eğdim sadece içimi döktüm biraz okadar birazda merak duygusu var acaba nasıl bişey diye hepsi bu Rabbim inşallah hepimize nasip eder

yanlış anlaşılmak istemem ben zaten Rabbimin bizim bu yönde verdiği kararına boynumu eğdim sadece içimi döktüm biraz okadar birazda merak duygusu var acaba nasıl bişey diye hepsi bu Rabbim inşallah hepimize nasip eder

zamancigim canim benim kendi uzme bu kadar diyecem ama nasil bir duygu biliyorum az once kayanamgil eltimgil vardi,isde laf lafi aciyor konusuyorlar su 1 sene once evlendi sunun cocugu olmus sesizce hani ben duymayim diye belli de etmiyorlar ama ben kendimi okadar ezik caresiz kuculmus boyle ise yaramaz hissettimki anlatamam su an esim kayananamgille evlerine birakmaya gitti evdede yanlizim ve cok kotuyum aglamaktan... rabbim buyuk ondan baska bize sifa verecek kimse yok insallah gec olmadan bizde anne oluruz.. iyiki varsiniz kizlar icimizi buraya barim dokuyoruz

zamancigim canim benim kendi uzme bu kadar diyecem ama nasil bir duygu biliyorum az once kayanamgil eltimgil vardi,isde laf lafi aciyor konusuyorlar su 1 sene once evlendi sunun cocugu olmus sesizce hani ben duymayim diye belli de etmiyorlar ama ben kendimi okadar ezik caresiz kuculmus boyle ise yaramaz hissettimki anlatamam su an esim kayananamgille evlerine birakmaya gitti evdede yanlizim ve cok kotuyum aglamaktan... rabbim buyuk ondan baska bize sifa verecek kimse yok insallah gec olmadan bizde anne oluruz.. iyiki varsiniz kizlar icimizi buraya barim dokuyoruz

senağlama ağlattınız beni yine kızlar. Güzel Allah'ım tez zamanda kurtarsın bizi bu dertten. Kuru dalları yeşerttiği, toprağı bembeyaz örttüğü, çölleri, göle dönüştürdüğü gibi yavrular meydana getirsin bizden

KIZLAR GÜNAYDIN NASILSIN BEN YATMAKTAN SIKILDIM ARTIK sizce neler yapmalıyım neler yapmamamlıyım

KIZLAR GÜNAYDIN NASILSIN BEN YATMAKTAN SIKILDIM ARTIK sizce neler yapmalıyım neler yapmamamlıyım

merhaba kızlar nasılsınız sizleri fazlasıyla ihmal ettim.Ben de değşiklik yok halen bizde beklemedeyiz
enson sizle konuştuktan sonra ne bir doktora gittik ne bir kür uyguladık öylece kala kaldık herşeyin üstüne bir çizgi çekdik ve yaşamaya çalıştık ama tabi becremiyor ki insan.

artık bunaldım youldum...........

umutoslun sen ve umudumnerde ameliyat olmuşsunuz hangi hastane ve doktora gittiniz herşeye si baştan tekrar başlayacağım bugünden itibaren bana yardım edermisin

zamancın kıyamam ben sana neden öyle söylyosun ben cok üzüldüm daha bizim ne olacagımız bellimiki rabbim sanada bi kapı acar inşallah

banban kaan beye gittik orda yaptırdık tüp bebegi valla tavsiye ederim orayı herkese gayet memnun kaldık

Hayır cnm yanlış anlaşılmadın olur mu hiç öyle bişey seni bizden iyi anlıycak kimse yok bende zaman zaman bu tür duygulara kapılıyorum. Zaten kimle paylaşabiliyoruz ki bu duyguları yeri geliyor eşimizle bile paylaşamıyoruz. Sen endoğru şeyi yaptın bizlerle senin gibi olanlarla ama yinede bol umutlarla dolalım ki sonuçlarımızda pozitif olsun.

umut olsun transferın hayırlı olsun canım nasılsın nasıl gectı acı sızı oldumu gercı bunlar sana vız gelmıstır onca sıkıntıdan sonra..:)
bızde hazıran ortasında dusunuyoruz bakalım nasıp..
bırsey sormak istıyorum iğnelere adetının 3. gunu mu başlanıyor transferın kac gun sonra yapılıyor toplama ve taransferde anestezı uygulanıyor mu ?
tesekkur ederım artık kendıne dıkkkat et canım hamıs haberlerını beklıyoruz.....:))))

hadi bakalım umutolsun transferinnhayırlı olsun inşallah bebegin sana sımsıkı tutunur

UMUT OLSUN transferin hayırlı olsun canım, inşallah ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın bebişin sımsıkı sana tutunsun tatlım :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız sizleri fazlasıyla ihmal ettim.Ben de değşiklik yok halen bizde beklemedeyiz
enson sizle konuştuktan sonra ne bir doktora gittik ne bir kür uyguladık öylece kala kaldık herşeyin üstüne bir çizgi çekdik ve yaşamaya çalıştık ama tabi becremiyor ki insan.

artık bunaldım youldum...........

umutoslun sen ve umudumnerde ameliyat olmuşsunuz hangi hastane ve doktora gittiniz herşeye si baştan tekrar başlayacağım bugünden itibaren bana yardım edermisin

hoşgeldin canım özlettin kendini uzun zaman oldu görüşmeyeli bizlerde aynıyız vallahı hiç bir değişiklik yok:emir_bebek:

ZAMANCIM,SEVGıDOLU bacılarım inşallah birgün bizde anne olacagız umutsuz olmayın hepimiz aynı acıyı yaşıyor bazen umutları tüketiyoruz ama umut olmadanda yaşanmıyor.

Back
X