Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim eşim 2007 yılında ankarada tese oldu gelişmemiş elonge hücreler bulundu iki emriyo oluştu fakat gelişmemişler oldugundan gebelik olmadı şimdide emre beyle görüştük bakalım genetik testte temiz çıktı ikinciyi denemeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer kaliteli sperm bulunur.sen anlat birazda.

canım benim eşim 2007 yılında ankarada tese oldu gelişmemiş elonge hücreler bulundu iki emriyo oluştu fakat gelişmemişler oldugundan gebelik olmadı şimdide emre beyle görüştük bakalım genetik testte temiz çıktı ikinciyi denemeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer kaliteli sperm bulunur.sen anlat birazda.

İnşallah cnm. Genetik testin temiz çıkması çok iyi sevindim sağlıklı embriyo oluşması için.

7 yıllık evliyim belki bahsetmişimdir hatırlamıyorum ama neyse ilk 3 yıl istemedik çalışıyordum diye sonra da biz istedik istemekle olmuyormuş. Anladık bişeyler ters gidiyor doğru doktorlara :)
eşimde azosperm çıktı varikosel de var durumu çokda kötü değildi ama normal yolla zor dediler yinede 1-1,5 yıl ilaç tedavisi gördü daha fazla beklemek istemedik 1 mikro denemem oldu pozitif sonuç aldık ama 7 haftalık falandı düşürdüm şimdi kısmet olursa ikinci denemeyi yapmak istiyoruz yazın bakalım. Ama ben bu arada daha kaliteli embriyolar oluşsun diye bitkisel bişeyler denemek istiyorum eşime. Sizin durumunuz neydi

Kopyaladım cnm senin için :)

GELıNCıK hoşgeldin sen ugrarmıydın buralarakötükedihüso

Belgin Emre bey hangi merkezde yani hangi merkeze gidiyorsun? Bizde eşime iyi bir ürolog arıyoruz ama bunun yanında benide takip edecek mikro enj. yapan bir merkez

umut tüp bebek iletişim

Telefon: 0 216 545 55 55
Faks: 0 216 340 80 00
Adres: Koşuyolu Cad. No: 26-28
Koşuyolu 34718
Kadiköy / ıstanbul

uzun bi aradan sonra tekrardan merhaba arkadaşlar. umarım iyisinizdir hepinizde. yeni katılan çok arkadaş olmuş keşke bu sebepten dolayı kimse katılmasa başka yerlerde tanışsak görüşsek ama malesef ne yapalım bizlerin kaderide buama herşeye rağmen en azından birbir derdimize ortak oluyoruz sorularımıza yanıt buluyoruz en önemliside bilmediğimiz bi çok şeyi burda öğreniyoruz. eski arkadaşlardan bazılarınız tanır beni çok sık girme şansım olmuyor malesef arada bakabiliyorum. bende bi değişiklik yok ama sizlerde gelişmeler var maşallah çoğunuz tedavide sanırım..

umutolsun nasılsın inşallah güzel haberler verirsin canım. nasıl mutlu olurum tahmin bile edemezsin kader arkadaşım. sperm bulunmuş çok sevindim tek embriyomu transfer edildi dondurulan varmı canım?

belginim sen nasılsın canım tedaviye başladınmı en son tahlil yaptıracaktınız.

zamancım, yazdıklarını okuyunca içim parçalandı, Rabbim kime nasip edecek ne olacak bilemiyiz.hiç belli olmaz belki eşin tekrar ameliyat olduğunda bulunabilir. yeterki umudunu kesme, inancını sağlam tut arkadaşım.

sevgidolu ve diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlarım sizlerde iyisiniz inşallah..?

GELİNCİK hoşgeldin sen ugrarmıydın buralarakötükedihüso

ne desen haklısın valla canım hiç uğramaz oldum 2. negatifi gördükten sonra bi uzaklaşma oldu ama sizlerle alakalı bişey değil kendi sorunlarım. birde topikte çok hızlı ilerleyince fransız kalıyorum yazdıklarınıza çok zamanım olmuyor okumak için ama sizleri unutduğumu sanma canım..yazmasamda arada uğruyordum :kedi::kedi:

ya kızlar canım çok sıkılıyor anlatamam içim nasılda daralıyor artık çok yoruldum acaba diyorum bidemi kaan hocada yaptırsaydık alt katı görünce tam bir faciaydı ama demek ki üst kat gayet iyiymiş belki kaan hocada bulunurdu çok pişmanım şimdi napıcamı bilemiyorum nasip böyleymiş diyemiyorum sonuçta Rabbim bize iki yol sundu ya kaan hoca ya emre bey biz emre beyi seçtik ama olmadı belki kaan hocayı seçseydik olucaktı bilemiyorum belkide yanlış düşünüyorıum

gelincik ve banban anam hangi rüzgar attı sizi özlettiniz kendinizi

lodosmu desem samyelimi bilmiyorum bende özledim sizleri zamancım inşallah elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.

bence emre beyi seçtiğin için pişmanlık duyma bu konuda çok iyi diyolar ama yinede peşini bırakma biraz zaman geçsin kaan beyde tekrardan deneyin bir daha asla bulunmayacak diye kimse bişey diyemez. Verecek olan rabbim nasipte varsa olur.

ah gelinciğim ah kaan hoca 2. mtesede de çıkmayınca artık yapacak bişeyinin olmadığını söyledi ve dosyayı kapattı emre bey zaten bundan sonra denememenizi tavsiye ederim dedi yoksa elde olan tek testisde gidebilir dedi bakalım bizde kök hücreyi beklemeye başladık

GELıNCıK HOŞGELDıN NASILSIN SEN NE DURUMDAIN kızlar hepiniz saolun inşallah bende sizde güzel haberleri alırız allahın izniyle

merhaba umutolsun nasılsın canım nasıl gidiyor transferin gerçekleştimi ?inşallah her şey yolunda gider seni merak ediyorum dualarım seninle ve bütün tedavide olan arkdaşlar için

Back
X