Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
UMUTOLSUN transferin hayirli olsun insallah alirsin yavrunu kucagina canim

slm kızlar banbancığım ve gelincik hoşgeldiniz canım sizi görmek güzeldi artık buraları ihmal etmezsiniz arad bir slm verin kızlar

iyi akşamlar arkadaşlar
eşi doğuştan konjeital bilateral vaz agenezi olan varmı(sperm kanalıı yokluğu) varsa sonuçları ne durumda?

kızlar nedendir bilmem canım burnumda çok yanlızım hemde çok konuşabileceğim kimse yok bazen tüm gün boyunca toplasanız 50 cümle anca konuşmuşumdur çok bunaldım bahardan mı acaba kendimi kötü hissediyorum hiçbir şeye sevinemiyorum sanki dugularım alınmış gibi sık sıkda aglamak istiyorum ama tutuyorum kendimi yanlızlık çok zor

iyi akşamlar arkadaşlar
eşi doğuştan konjeital bilateral vaz agenezi olan varmı(sperm kanalıı yokluğu) varsa sonuçları ne durumda?

bacım öncelikle Rabbim yardımcınız olsun ama topikte bu durumda olanı hatırlamıyorum sperm kanalı yoksa sperm dışarı çıkamaz sperm üretimi varsa mtese ile dışarı çıkarırlar merak etme sonuçta sperm olsun testiste gerisi boş inşallah bol bol sperm bulunurda bebeklerine kavuşursun

zaman canım üzme kendini güzel hayaller kur mutlu ol boşver bu hayatın tadını çıkar herşey oılacağına varır

slm kızlar banbancığım ve gelincik hoşgeldiniz canım sizi görmek güzeldi artık buraları ihmal etmezsiniz arad bir slm verin kızlar

Merhaba kızlar vallahi hepinizi o kadar çok özeledim kii
elimden geldiğince siteye gireceğim ve sizlerle paylaşım yapmaya çalışacağım...
Arkadaşlar uzun zamandır gelemiyordum sizlerin yanına ama güzel gelişmeler yaşayan arkadaşlar olmuş Allahım bunu hepimizie yaşatır sırayla inşaallah..
kızlar nolur kendinizi bırakmayın yaşadıklarımız elbette kolay değil ama Allahım sabrını verir inşallah..
hepinizi çok özledim opuyorumnanaktan

kızlar nedendir bilmem canım burnumda çok yanlızım hemde çok konuşabileceğim kimse yok bazen tüm gün boyunca toplasanız 50 cümle anca konuşmuşumdur çok bunaldım bahardan mı acaba kendimi kötü hissediyorum hiçbir şeye sevinemiyorum sanki dugularım alınmış gibi sık sıkda aglamak istiyorum ama tutuyorum kendimi yanlızlık çok zor

zamncım hepimizin böyle olduğu zamnlar oluyo.insan her zaman aynı olmuyo işte.ama sakın kendini çok kaptırma bu sıkıntılara ve düşünclere.seni meşgul edicek bişeyler bul.bak artık havalrda güzel.hiç bişey bulamzsan çık şöyle bi tur at.sevdiğin şeyleri yap.hayat gerçekten kısa canım.her zamn mutlu olmak için bi sebep vardır.ayrıca bizim hiç bitmeyen umudumuz var.bu kadr inanıyosak bu kadr çaba gösterip dua ediyosak RABBİM de bir gün duyr canım sesimizi.yeterki o zamna kadr hiç pes etmeylim...

bacım öncelikle Rabbim yardımcınız olsun ama topikte bu durumda olanı hatırlamıyorum sperm kanalı yoksa sperm dışarı çıkamaz sperm üretimi varsa mtese ile dışarı çıkarırlar merak etme sonuçta sperm olsun testiste gerisi boş inşallah bol bol sperm bulunurda bebeklerine kavuşursun

sağol bacım bizim şansımızdada bu varmış 1000 de 1 den daha az ihtimal olan.eşimin genetiğine baktırıyoruz benimkide bakılacak sonra hemen mikro enjeksiyon işlemine gireceğiz.inşallah testisler göründükleri kadar sağlıklıdırlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın bacılar nasılsınız bakalım dua edin bana bende sizlere dua ediyorum zamancım bzden en güçlü olan sendin şimdi ne oldu kendini brakma

evet tospik tek emriyo transfer edildi umdunu kaybetmeniniki iptal oldu

evet tospik tek emriyo transfer edildi umdunu kaybetmeniniki iptal oldu

umutolsun canım inşaallah bebeğin göbüşünde büyür halaylar eşliğinde gelir:)) kaan hocadan ve hastaneden menmun kaldığınada ayrıca sevindim bizde yaza ordayız hayırlısıyla...

günaydınnn kızlar.kafama takıldı.kaan hoca da alt kötü üst kat iyi dediğiniz ne? kötü olan kadın doğum, iyi olan tüp bebek bölümü mü? birde UMUTOLSUN rafim filmini de orda mı çektirdin?

Belgin Emre bey hangi merkezde yani hangi merkeze gidiyorsun? Bizde eşime iyi bir ürolog arıyoruz ama bunun yanında benide takip edecek mikro enj. yapan bir merkez
canım umut tüp bebek merkezi ğerçi SAYES yazmış ama cevap vermek istedim soruna.
ne desen haklısın valla canım hiç uğramaz oldum 2. negatifi gördükten sonra bi uzaklaşma oldu ama sizlerle alakalı bişey değil kendi sorunlarım. birde topikte çok hızlı ilerleyince fransız kalıyorum yazdıklarınıza çok zamanım olmuyor okumak için ama sizleri unutduğumu sanma canım..yazmasamda arada uğruyordum :kedi::kedi:
canım üzülme siz ikinciyi memorial de olmuştunuz dimi nezaman yaptırdınız eşin tekrarmı tese oldu yoksa dondurulmuşlarlamı denediniz.
ya kızlar canım çok sıkılıyor anlatamam içim nasılda daralıyor artık çok yoruldum acaba diyorum bidemi kaan hocada yaptırsaydık alt katı görünce tam bir faciaydı ama demek ki üst kat gayet iyiymiş belki kaan hocada bulunurdu çok pişmanım şimdi napıcamı bilemiyorum nasip böyleymiş diyemiyorum sonuçta Rabbim bize iki yol sundu ya kaan hoca ya emre bey biz emre beyi seçtik ama olmadı belki kaan hocayı seçseydik olucaktı bilemiyorum belkide yanlış düşünüyorıum

canım öyle düşünme bak biz kaan beyle tedavi olduk emre beyi düşünüyoruz yani hatamı ediyoruz bu şans ve nasip işi canım allahımın vermeye gönlü olduktan sonra verirdi demekki hayırlısı buymuş yada henüz zamanı gelmemiş üzme kendini korkutma beni.:a015:

Back
X