Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi pazarlar kizlar
umutolsun transferin gerçeklesti insallah hamile haberinide aliriz
transferin nasil geçti ?
Bahsedermisin ne zaman toplandi yumoslarin ve kaç gün sonra transferin oldu
agri sizi hissetin mi ?
Ve tahlil günün ne zaman ?

yumurtalarım topladı 3 gün sonra transferim oldu rahim filmim orda cekilmedi ayrıca istemedilerde gayet memnunduk iyidi devlet olmasına ragmen

zamancım cevap vermiş sağolsun:) Evet emre bey umut ta:) 3 gündür boya badana temizliktwen başımı alamıyorum da arada giriryorum o yüzden hemen dönemedşm sana...

Olsun cnm Belginde yazmış canım çok sağol. Bakıcam umut tüp bebeğe büyük işe kalkışmışsın Kolay gelsin . Bende 2 ay önce atlattım o evreyi :)

Bende iyiyim cnm. Eşime keçiboynuzu ve havuç suyuna başladım tekrardan. Ama gündüz içmek istemiyor keçi boynuzunu akşam yatmadan içerim diyor. Gerçi düşününce hiç içmemekten iyidir gibi

Bende iyiyim cnm. Eşime keçiboynuzu ve havuç suyuna başladım tekrardan. Ama gündüz içmek istemiyor keçi boynuzunu akşam yatmadan içerim diyor. Gerçi düşününce hiç içmemekten iyidir gibi

canim benim esim bir hafta sabah aksam icti sonra hep aksam icyordu
iki kuru bir mi ugguluyorsun sen iki kur bir uggulaniyormu?

Yok aslında ben havucu kür olarak uygulamıyorum akşam 1 bardak sıkıp veriyorum içiyor o zamanda öyle yapmıştık faydalı herşeye diye içiyor zaten.Ama keçi boynuzunu kür olarak uygulamak istiyorum seninki gibi yaparım bir hafta s-a içer

Yok aslında ben havucu kür olarak uygulamıyorum akşam 1 bardak sıkıp veriyorum içiyor o zamanda öyle yapmıştık faydalı herşeye diye içiyor zaten.Ama keçi boynuzunu kür olarak uygulamak istiyorum seninki gibi yaparım bir hafta s-a içer

öncekinde hangi kürleri yapmistin faydasi oluyormu

hayırlı akşamlar bacılar nasılsınız
umutolsun canım bebişin sana inşa sımsıkı tutnur birde inşallah ikiz olur hayırlısıyla tabi canım evet güçlü duruyorum ama bazende takılıp sendeliyorum bu aralar canım burnumda havalara bağlıyorum inşallah gecer bugün gene o hamile olan arkadaşla görüştük az önce eve geldik onu böyle her geçen gün kilo almış karnı büyümüş görünce canım acıyor yanlış anlamayın kıskanmıyorum Rabbim onlarada tüm bebek bekleyenlerede hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ama olmuyor öyle hamile görünce olmuyor eli karnında tekme attıkca benimde elim avucumda oturuyorum o heyecanı hali bambaşka önceden olsa kulak ardı ederdim önemsemezdim şimdi takıyorum galiba yaşlanıyorum herhalde bu dert beni bitirdi neolaydı tedavilerde olumlu sonuç alsaydık ilk mtesede çıksaydı şimdi 1.5 yaşında olucaktı bebeğim ikincisinde çıksaydı 4 aylık hamile olucaktım canım çok sıkılıyor bahar çarpıyor galiba sigarada içmek istemiyorum sonuçta zararlı ama arada canım bu kadar sıkılınca arıyorum ne yalan diyim napıcamı bilemiyorum

hayırlı akşamlar bacılar nasılsınız
umutolsun canım bebişin sana inşa sımsıkı tutnur birde inşallah ikiz olur hayırlısıyla tabi canım evet güçlü duruyorum ama bazende takılıp sendeliyorum bu aralar canım burnumda havalara bağlıyorum inşallah gecer bugün gene o hamile olan arkadaşla görüştük az önce eve geldik onu böyle her geçen gün kilo almış karnı büyümüş görünce canım acıyor yanlış anlamayın kıskanmıyorum Rabbim onlarada tüm bebek bekleyenlerede hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ama olmuyor öyle hamile görünce olmuyor eli karnında tekme attıkca benimde elim avucumda oturuyorum o heyecanı hali bambaşka önceden olsa kulak ardı ederdim önemsemezdim şimdi takıyorum galiba yaşlanıyorum herhalde bu dert beni bitirdi neolaydı tedavilerde olumlu sonuç alsaydık ilk mtesede çıksaydı şimdi 1.5 yaşında olucaktı bebeğim ikincisinde çıksaydı 4 aylık hamile olucaktım canım çok sıkılıyor bahar çarpıyor galiba sigarada içmek istemiyorum sonuçta zararlı ama arada canım bu kadar sıkılınca arıyorum ne yalan diyim napıcamı bilemiyorum

zamancim canim üzülme insallah allahim bizimde yüzümüzü güldürecek bir yün
benimde icim cok aciyor ama elden bir seyde gelmiyor sadece umut ediyorum dua ediyorum bir gün olacak hepimiz kavusacagiz bebegimize insallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende bol yatış istirahat of of sonuc güzel cıkar inşallah buraya yazarım haydi halaya tutuşalım diye

Back
X