Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım arkadaşım, iyiyim çok şükür sen nasılsın bekleme süreci nasıl geçiyor. test tarihine az kaldı inşallah hepbirlikte halay çekecez..GELİNCİK HOŞGELDİN NASILSIN SEN NE DURUMDAIN kızlar hepiniz saolun inşallah bende sizde güzel haberleri alırız allahın izniyle
inşallah canım elimden geldiğince yazacağım. sen neler yapıyosun bu ralar tedavi felan düşünüyormusun?slm kızlar banbancığım ve gelincik hoşgeldiniz canım sizi görmek güzeldi artık buraları ihmal etmezsiniz arad bir slm verin kızlar
tıp çok hızlı ilerliyor canım, inan bizler şanslıyız kök hücrede kısa sürede uygulanmaya başlayacaktır. onun üstünde çok duruyorlar çünkü.ama umutsuz olma kendini farklı şeyler düşünmeye farklı uğraşlar bulmaya çalış. ben şuan kpss ye hazırlanıyom dersaneye gidiyorum. hiç boş vaktim olmuyor ama çok şükür iyi geçiyor günler.ah gelinciğim ah kaan hoca 2. mtesede de çıkmayınca artık yapacak bişeyinin olmadığını söyledi ve dosyayı kapattı emre bey zaten bundan sonra denememenizi tavsiye ederim dedi yoksa elde olan tek testisde gidebilir dedi bakalım bizde kök hücreyi beklemeye başladık
canım üzülme siz ikinciyi memorial de olmuştunuz dimi nezaman yaptırdınız eşin tekrarmı tese oldu yoksa dondurulmuşlarlamı denediniz.
evet canım 2 tedavimde memorial de oldu. ikinicide eşim ameliyat olmadı dondurulmuş spermler vardı onlar kullanıldı. birde ben ohss olunca embriyolar donduruldu 2 ay sonra transferim yapıldı. ama kısmet olmadı. artık 3.de Rabbim nasip eder inşallah..
öncekinde hangi kürleri yapmistin faydasi oluyormu
slm kızlar ya kusura bakmayın bılgısayar yok bu yuzden gıremıyorum benım tup bebek basarısız
sımdı vaktım yok sonra ayrıntılı bır sekılde konusutruz ama cok amutsuzum
canım üzme kendini demekki henüz zamanı gelmemiş canım müsait bir zamanında bize anlat gelişmeleriŞenizslm kızlar ya kusura bakmayın bılgısayar yok bu yuzden gıremıyorum benım tup bebek basarısız
sımdı vaktım yok sonra ayrıntılı bır sekılde konusutruz ama cok amutsuzum
canım eşime baskı yapmak istemiyorum pek kounuşmuyoruz bu konuda üzülüyo ama sanırım emre beyde olacak teseyi ilaç vermedi emre bey sanırım bu ay bilmiyorum yinede korkuyorum bende.ohaoldumsmileBELGİN....genetik testte güzel çıktığına göre şimdi ne yapacaksınız ilaç verdimi emre bey size de yoksa tesemi yapacak canım...bide emre beyde karar verdinizmi*???
hoşbulduk canım arkadaşım, iyiyim çok şükür sen nasılsın bekleme süreci nasıl geçiyor. test tarihine az kaldı inşallah hepbirlikte halay çekecez..
inşallah canım elimden geldiğince yazacağım. sen neler yapıyosun bu ralar tedavi felan düşünüyormusun?
tıp çok hızlı ilerliyor canım, inan bizler şanslıyız kök hücrede kısa sürede uygulanmaya başlayacaktır. onun üstünde çok duruyorlar çünkü.ama umutsuz olma kendini farklı şeyler düşünmeye farklı uğraşlar bulmaya çalış. ben şuan kpss ye hazırlanıyom dersaneye gidiyorum. hiç boş vaktim olmuyor ama çok şükür iyi geçiyor günler.
bu sefer kavuşursun yavruna bizde emre beyi düşünüyoruz inşallah yanlış bir karar değildir sizin semih beydi dimi o nasıl canım ona mail atsam bilgi versem durumumuz hakkında nasıl ulaşabilirim kararsız olmak çok zor yafuuuuCADIARZUcanım üzülme siz ikinciyi memorial de olmuştunuz dimi nezaman yaptırdınız eşin tekrarmı tese oldu yoksa dondurulmuşlarlamı denediniz.
evet canım 2 tedavimde memorial de oldu. ikinicide eşim ameliyat olmadı dondurulmuş spermler vardı onlar kullanıldı. birde ben ohss olunca embriyolar donduruldu 2 ay sonra transferim yapıldı. ama kısmet olmadı. artık 3.de Rabbim nasip eder inşallah..
canım inşallah
Merhaba kızlar. Cumartesi eşimle üsküdardaki ermiş attara gittik. Diğer gittiğimiz aktarlara göre ürün çeşidi oldukça azdı. bunun yanında çok eski bir aktar olacağından; kendi markasını yaratmaya çalışmış. ambalajlı ürünleri de var. eşimin azospermisi için üst katında yaşlı hacı amcaya (soyadı ermiş) danışmamız söylendi. çıktık. durumu anlattık 95TL ye kendi formülleri bir macun önerdi. 1kg kadar büyükçe bir kavanoz. İçeriğini sorduğumuzda çakşır kökü, ısırgan tohumu, kırmızı ginseng, zencefil, havlıcan gibi şeyler saydı, tarçın,karanfil de vardı. Eşimin kullandığı Kaan hocanın verdiği endol isimli ilaçla ginseng ve zencefilin beraber kuullanımı sakıncalı olduğu için almadık. Benim adetlerim düzensiz olduğu için ona yönelik bir şey istedik çay verdi şimdi onu içiyorum
MERHABA ARKADAŞLAR,zaman belgin ne var ne yok:)))zaman canım geçmişi okudum hüzün bulutlarımı dolaşıyo ne?
hoşbulduk belginim hadi hayırlı olsun genetik temi çıkmış ağır ama emin adımlarla ilerliyorsun bebeğine doğru
selva bacım nolsun be arada vuruyor işte insanoğlusun işte baen çok etkileniyorsun