eşimin arkadaşının hocasıydı ateş kadıoğlu ve onun tavsiyesiyle gittik öeline yaklaşık 2 yıl önce 250 tl verdik muayene için bie kesin bulurum dedi ve yaklaşık 15 milyarlira çıkardı tüp bebek tedavisi için ve 3 ay boyunca benden yumarta toplıcaktı biim ilk gittiğimi dr ateş kadıoğlu oldugu için amanın dedik ne kadar pahalı sonra başka bir yere benim rahatsılıgım için gittik orda da tüpe başladık fiyat yarısından daha adı ve 3 ay yumurta toplanmıcanı ögrenince acaba topladıgı yumurtaları napıcak diye merak ettik ve kesin çıkar garanti hamilelik gibi tavırlarda olunca acaba dedik yumurtaları 3ay toplayıp mtesede sperm çıkmasa bile başka birisinin spermlerinimi çakıcaktı sonuçta onca yumurta toplanıcak napcaksın o kadar yumurtayı ateş beyin muayene yeri özel ve tüm işlemler anlaşmalı hastahanelerinde yapılıcak ve hastahane +personel+ilaç masraflarını ödiceksin belki dedik o yüden fiyat fazladır bu 15 milyar sadece tedavi için tüp ilaçları dahil değil böyle olunca bide vazgeçtik ama ateş kadıoğlunun mehtihini baya duyduk muayenede de fena değil ilgili birisi canım bunlar benim görüşüm tabi sizde isterseni gidin ben çok dr gezdim istanbul ankara baya gedik ama istanbulda emre beyi ankarada kaan hocayı tavsiye ederim bunlar güvenilir ve paracı değil gibi geldi bize