Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar biraz önce dilek tuttum ve dileğimi yazıp gülün dibine gömdüm hıdırellezde gülün dimine dilekler gömülürmüş hepinize dua ettim allahım kabul eder inşallah dualarımı....

Kızlar slm bende hazırladım uzun bir liste oldu ama :) gece bir ara inip bahçedeki gül ağacına tutturucam. Allah hepimizin dileğini duasını kabul etsin.

Kızlar slm bende hazırladım uzun bir liste oldu ama :) gece bir ara inip bahçedeki gül ağacına tutturucam. Allah hepimizin dileğini duasını kabul etsin.

canım benide yazdınmı listeye ben biraz önce gömdüm dileğimi bide yatnmadan dua edeceğim...allahım dileklerimizi kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

mrb kızlar! GELINCIK CANIM benım ben rahım fılmı cektırdım.dayanılmayacak bır acı degıl canım .acaba fılmın suresı ne kadar kızlar bılen var mı?umutolsun sen rapor cıkarttın mı?.ya bızım durumlarımızda embrıyonun dusme ıhtımalı var zaten canım sana o soylenmedı mı.yanı genetık bozukluk old ıcın bıze doktor tutsa bıle dusukle sonuclanma rıskı de var demıstı.rabbım kımseye yasatmasın bu durumu.GAMZE UMUTSUZ arkadasım eslerının sıgara kullanıyorsa sakın havuc kurunu uygulamayın sakın!ıbrahım saracoglunun sıtesınde alıntı yabayım sıze .bunu bende cok duymustum. sigara veya alkol tüketenlerin zengin beta-karoten içeren besinlerde ölçülü olmaları önerilmiştir. Havuç, zengin bir bata-karoten kaynağıdır. Eğer, sigara veya alkol tüketiyorsanız havuç kürü uygulamayınız. Şayet, sigara veya alkol tüketmiyorsanız, bu taktirde uygulayacağınız havuç kürü veya zengin beta-karoten kaynaklı besinler tüketmeniz, aynı zamanda bağırsak kanserine karşı %44 daha az yakalanma riskine sahipsiniz anlamına gelmektedir. Kısaca, beta-karoten içerikli besinler, sigara veya alkol kullananlarda bağırsak kanserine yakalanma riskini iki kat artırırken, sigara veya alkol tüketmeyenlerde ise, bağırsak kanserine yakalanma riskinide %44 oranında önleyebilmektedir. Değerli okuyucu, eğer sigara veya alkol tüketiyorsanız havuç kürünü uygulamayınız.

çok sağol canım bu bilgi için.eşim sigara kullanıyo.başlamayı düşünüyodum bende havuca.iyi olduğu bunu yazdığın.hızır gibi yetiştin:))

canlarım ben çıkıyorum allahım bugece ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşallah AMıNNNNN

canım benide yazdınmı listeye ben biraz önce gömdüm dileğimi bide yatnmadan dua edeceğim...allahım dileklerimizi kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

Canım yazarım belgine de sağlıklı bebekler ver :) diye daha inmedim aşağıya. tüm isteyenlere diye yazarım da Birazdan inicem biz gece yapardık o yüzden ben biraz bekledim.

yaa burda gül yokki apartmanın bahçesi bile yok.ablama desem o yapsa benm için olur mu? bende dua mı ederim.hepimizin duası tez zamnda kabul olur inşallahhhh..........

eslerının sıgara kullanıyorsa sakın havuc kurunu uygulamayın sakın!ıbrahım saracoglunun sıtesınde alıntı yabayım sıze .bunu bende cok duymustum. sigara veya alkol tüketenlerin zengin beta-karoten içeren besinlerde ölçülü olmaları önerilmiştir. Havuç, zengin bir bata-karoten kaynağıdır. Eğer, sigara veya alkol tüketiyorsanız havuç kürü uygulamayınız. Şayet, sigara veya alkol tüketmiyorsanız, bu taktirde uygulayacağınız havuç kürü veya zengin beta-karoten kaynaklı besinler tüketmeniz, aynı zamanda bağırsak kanserine karşı %44 daha az yakalanma riskine sahipsiniz anlamına gelmektedir. Kısaca, beta-karoten içerikli besinler, sigara veya alkol kullananlarda bağırsak kanserine yakalanma riskini iki kat artırırken, sigara veya alkol tüketmeyenlerde ise, bağırsak kanserine yakalanma riskinide %44 oranında önleyebilmektedir. Değerli okuyucu, eğer sigara veya alkol tüketiyorsanız havuç kürünü uygulamayınız.

Bunu hiç duymamıştım benim de eşim sigara içiyor ve ben bir kaç senedir içiriyorum birde. bilmiyorumkismile

Canım sen yapmasan bile gül ağacı olan biride yapabilir senin yerine benim annem benim içinde yapmış bu gün. Bende çok bilidiğimden değilde işte annemlerle bekarkende hep yapardık akşam bir ara çıkıp gül ağacının altına dileklerimizi yazdığımız kağıdı asıp dua ederdik birde küçük taşlarla ne istiyorsan olmasını onu yapardık. Ertesi günde o kağıdı sabah erkenden alıp (Komşular okumadan ) :))
denize atılır diye biliyorum ben. Daha detayı vardır ben bu kadarını biliyorum biz eğlence olsun diyede yapardık biraz.

Son düzenleme:
mrb kızlar sanıyorum bugun bıraz umudum kırık..belkide bir dahaki anneler gununde anne olacagız belkıde olamayacak rabbım hayırlısı versın ama sabretmek ve direnmek okadar zorkı allahım bı sıkıntılarla bır ömür gcıren ark yardımcı olsun..süreklı bır psıkolojık savaş ıcerısındeyım ..ınanclarım sabır dıyor ıcımdekı ses ıse cocuk dıyor..neden bu kadar yıpranma ..allahım yardımcı olsun

mrb kızlar sanıyorum bugun bıraz umudum kırık..belkide bir dahaki anneler gununde anne olacagız belkıde olamayacak rabbım hayırlısı versın ama sabretmek ve direnmek okadar zorkı allahım bı sıkıntılarla bır ömür gcıren ark yardımcı olsun..süreklı bır psıkolojık savaş ıcerısındeyım ..ınanclarım sabır dıyor ıcımdekı ses ıse cocuk dıyor..neden bu kadar yıpranma ..allahım yardımcı olsun

İnşallah cnm bir daha ki anneler gününü kutlamak nasip olur bizlerede

kızlar sizce rahim filmi çektirmelimiyim. 2 negatif denemem oldu umut tüpe gittiğimde ulun bey çektir bi bakalım dedi. kendi doktorum istemedi histereskopi yapacak oda. yeni bir merkeze bakayım fikir edineyim dedim kafam daha çok karıştı. sizlerden çektiren oldumu?ne yapmalıyım sizce?

ARKADAŞIM..ben çektirdim tüp tedavisinden önce mecbur dediler prosödür gibilerden...özel anlaşmalı bi kurumu vardı 250 tl ye çektirdim ama 3dk sürdü ve çok steril ayrıca iyi davrandılar..benim canım çok tatlıdır ona rağmen çok hafif acıdı diyebilirim...ama devlet kurumlarında çok zor olduğunu ve acılı olduğunu çektiren arkadaşlardan duydum...istersen çektir canım tüplerin tıkalı olup olmadığını bilmen önemli...

Back
X