Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım biz emre beyin gönderdiği makaleyi gönderdik biz bu makaledeki tedaviyi uygulayabilirmiyiz diye oda hormon testi istedi bu ay fsh 3 44 çıktı oda bir aydaha klomen kullanın sonra tekrar test yapın ona gööre bakalım dedi

belgincim bu makale patoloji raporunda maturasyon arresti yazanlara oluyo galinba niz emre beye göstermiştik oda sizin gibi maturasyon arresti olanlara yurt dışında bu tür vakalara uygulanmış tedvi var 40 hastayua uygulanmış 10 tanesinde sperm bulunmuş çok paalıymış emre bey karar sizin dedi

ama kaan beye aynı makaleyi gönderdik o okadar pahalı olmadını söledi galiba ikisi farklı ilaçlar öneriyo emre bey yurt dışındaki makaledeki ilçaları dedi kaan beyde onların benzeri başka ilçalar veriyo heralde

hakkinizda hayirli olan olsun canim
alah yardimcin olsun
sagol canım inşallah:Saruboceq:
belgincim bu makale patoloji raporunda maturasyon arresti yazanlara oluyo galinba niz emre beye göstermiştik oda sizin gibi maturasyon arresti olanlara yurt dışında bu tür vakalara uygulanmış tedvi var 40 hastayua uygulanmış 10 tanesinde sperm bulunmuş çok paalıymış emre bey karar sizin dedi

yani bize uygulanamazmı canım bu tedavi bizde maturasyon yazmıyo spermatositte duraklama ve germ hücre yazıyor..

belginim bend etam detaylı bilmiyom kaan beye bir dahaki ay gitcez o zaman konuşuruz detaylı bilgi alırız demek bu ay olmıcaksınız ttedaviyi hakkınızda hayırlısı canım

belginim bend etam detaylı bilmiyom kaan beye bir dahaki ay gitcez o zaman konuşuruz detaylı bilgi alırız demek bu ay olmıcaksınız ttedaviyi hakkınızda hayırlısı canım

yaa ben istiyorum ama eşim korkuyo ya çıkmazsa diyo benimde kafamı karıştırıyo...:delphin:

canım kafan karışmasın emre beye tel açın olmazsa sorun yurt dışında maturasyon arresti ile ilgili makale varmış de bizede uygulanabilirmi de

canım seni anlıyorum bende erteledim bakalım eğer bu tedaviyi ya kaan bey yada emre bey uygularsay ekime kadar beklicem ama siz baya beklediniz cnaım karar sizin ama ümütsiz olamyın inşallah çıkar dualrım seninle sen bol bol dua et bend eöle korkuyom hep erteliyom ama ewninde sonunda olcak dimi canım kaderden kaçış olmaz neyse alnımıza yazıalan o olurv

evet bende öyle diyorum ne zamana kadar bekliyeceğiz diyorum ona hak veriyorum korkuyor ama bende korkuyorum fakat başka çaremiz yok malesef yok

bize kaan beye daha önce hiç böle bişe dememişti emre bey dedi bizde kasan beye sorduk öyle söyledi tek şartınız fsh noramal ocak dedi bakalım hayırlısı inşallah uygulanırda sperm bulunur

Back
X