Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar herşey bitti
cünkü sonuc 3 cıktı yani gebelik yok yani moralim cok bozuk beimle beraber 3 kişininde olmadı offfffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff umutların bittigi bir gün daha

cok üzüldüm umut olsun.ne diyecegimi bilemiyorum allah sabir versin

kızlar herşey bitti
cünkü sonuc 3 cıktı yani gebelik yok yani moralim cok bozuk beimle beraber 3 kişininde olmadı offfffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff umutların bittigi bir gün daha

canim cok uzuldum, insallah bidaki sefere olur canim kendi uzme hic olmazsa yeniden deneme sansiniz var rabbim buyukdur herseyde vardir bi hayir canim

kızlar herşey bitti

canım benım su an gozlerım dolu dolu oldu arkadasım sakın uzulme !allahım demmekkkı hayırlı zaman da gonderecek bebısını.sperm bulundu ya 1 - 2 yıl sonra tekrara denersııznı.bılıyorum boyle konusmak cok kolay sıradana ama kelımeler kıfayetsız kalıyor kader arkadasım.dondurmadınızn sanırım dımı?senınle durumumuz aynı ya sımdı benı de kapladı bır karamsarlık allhım ne ıllet bısey bu !!!!! allahım yardımcın olsun.

kızlar herşey bitti

canım benim çok üzüldüm ikinci defa aynı acıyı yaşadın inşallah bu son olur üzülme lütfen canınız sagolsun olacak en azından sperm bulunabilyor bidaki sefere olur allah büyük.canım peki sperm dondormuşmuydunuz ne dedi kaan bey size....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

selam arkadaşlar nasılsınız?
UMUTOLSUN canım allah sabır versin ya seni merak edip geldim sevincez die ama kısmet birdahaki seferedir inşallah üzülmemeye çalış olucaktır birgün allahın izniyle.embriyo yada sperminiz varmı dondurulmuş.bak larem de dondurulmuş embriyo ile hamile kaldı bende öyle olmasını diliyorum biliyosun tedavideyim.hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum şubat ayında yaşadım aynı hüznü geçicek canım bizlerinde birgün bebişlerimiz olucak allahın izniyle.

iki testiste belki 3. mikrotese şansı var ama tek olunca doktorlar 3. operasyonu riskli görüyor. var olan tek testis de kaybedilebilir diye. zaman da da öyle olmuştu diye hatırlıyorum.

canım benim demek istediğim hiç bişeyin peşini bırakmamak ümidimizi kaybetmemek lazım....3. yü doktorlar tavsiye etmiyor bikiyorum ama işte 2sinde çıkmıyor 3. de nasip oluyor. tabii ki inşallah kimse çaresiz kalmaz yine kk da azospermi m.tese tüp bebekten negatif sonuç alıp ertesi ay kendiliğinden hamiş kalan biri vardı. İmkansız gibi di mi ama işte Allah isterse imkansız diye bişey yok. Herkese tekrar umut olsun inşallah mucizeler bu topiktekileri bulur birer birer....:Saruboceq: :Saruboceq:

umutolsun ne desek boş ama benim genetik mezunu arkadaşım var hatta biz spermiyoğramları ona yaptırız arkadaşım diye baya inceliyor o bana şunları demişti tabi biz ozaman daha ilk mteseyi olmamıştık tüp bebekte ilk transferde tutma oranı düşük 2. yada 3. denemelerde daha yüksek rahim ilk denemede yadırgıya biliyor ama sonraki denemelerde kabullenme olasılıgı fazla demişti aklıma o geldi üzülme sperm var ya Allah tan biz burda neler gördük ilkinde tutmayıpta donmuş spermle tekrar hamile kalanlar oldu donmuş embriyoyla hamile kalnalar olu üzülme
demmi canım evet bizdede tek testis var ve dr lar 3. mteseyi önermiyor elde olanda gidebilir diye bende herifime kıyamıyorum bak işte Rabbim heifte sperm yok ama bende yumurta çok normalde her ay 1 tane yumurta olur ama bende ortalama 3 tane oluyor ve yumurtalar çok hareketli ve büyük bende bunu tüp tedavilerinde ögrendim Rabbim işte bi yerden kısıyor bi yerden veriyor napalım duadan başka elimizde olan bişey yok

zaman canım benim tabii heriflere kıyamıcaz. Onlar ister miydi böyle olsun... Seni de bazen umutsuz görüyorum hiç belli olmaz canım bir gün bulutlar dağılır güneş bizim için doğar. Allah eşlerimize sağlık versin (biraz da sperm versin:) hiç belli olmaz allah çok büyük sen benim için de dua etmiştin umrede ben de her zaman herkes için senin için bizler gibi olanlar için dua ediyorum... bugün inanmaz belki kimse migrenim tuttu stres oldum vallahi umutolsun için ama allah büyük bakalım hiç belli olmaz hepimizin yüzü güler inşallah....

umutılsun canım benim inan çok üzüldüm allahım inşallah sana kendiliğinden hamilelik nasip eder üzülme canım bundada vardır bir hayır demekki zamanı daha var inşallah çok gecikmeden bebeğin sana tedavisiz gelir

UMUT OLSUN kader arkadaşım çok üzüldüm şimdi sana ne söylesem ne etsem kelimeler seni teselli etmeye yetmicek biliyorum, ancak şunu diyebiliyorum üzülme ALLAH büyük, yani yok yapacak hiçbişi yok tırnağını bile yaratmaya gücümüz yok ALLAHIN takdiri, geçen gün biyerde okumuştum bizim gibi böyle klinefelterli bi hastanın doğal yoldan çocuğu olmuş ve dünyada ilkmiş, belki seninde doğal yoldan gelir bebişin sende dünyada 2, olursun, yani olurmu olur ALLAHIM ol dedikten sonra....

KIZLAR...rapor çıkartınca çok ücret farkı oluyomu??ben zaten 7 aylık evli olduğumdan hiç şansım yok araştırmadımda....ilkini parayla yaptık sonuçta alamadık göçtük tabi...sperm çıkarsa 2.yide parayla yaptırcaz 1 yılda onu öderiz artık...offf ya daha düğün borçlarımız var... bu ne zor bir hastalık.. allah yardım etsin....

canım bir kaç ay önce çıkan yasayla 3 yıllık evli olma şartı kaldırıldı azospermde istersen araştır hatta tüp bebek bölümünde bir topikte yazıyordu yeni yasa çıkmış birde çen bir arkadaştan duydum tv de doktorun bşrisi bu tek embriyo yasasının kaldırılab,ileceğini sölemiş

canım bir kaç ay önce çıkan yasayla 3 yıllık evli olma şartı kaldırıldı azospermde istersen araştır hatta tüp bebek bölümünde bir topikte yazıyordu yeni yasa çıkmış birde çen bir arkadaştan duydum tv de doktorun bşrisi bu tek embriyo yasasının kaldırılab,ileceğini sölemiş

canım tek emriyo transveri kaldırılması doğrumu????

evet canım malesef her olumsuz sonucu görünce yıkılıyor ve daha çok korkuyoruz..........

zaman canım benim tabii heriflere kıyamıcaz. Onlar ister miydi böyle olsun... Seni de bazen umutsuz görüyorum hiç belli olmaz canım bir gün bulutlar dağılır güneş bizim için doğar. Allah eşlerimize sağlık versin (biraz da sperm versin:) hiç belli olmaz allah çok büyük sen benim için de dua etmiştin umrede ben de her zaman herkes için senin için bizler gibi olanlar için dua ediyorum... bugün inanmaz belki kimse migrenim tuttu stres oldum vallahi umutolsun için ama allah büyük bakalım hiç belli olmaz hepimizin yüzü güler inşallah....

haklısın bacım nediyim eh işte bazen güçüm tükeniyor tabi bunda herifinde payı büyük ne olursa olsun asla ailesine toz kondurmuyor annen bana telde inmemişti biliyorum napim inseymiş dedi sonrada oğlumla evlendin Allah ır dedi diyorum halamı koruyorsun iyorum herifte sen ne dedinki o öyle dedi diyor yani anası bunları demekte haklı işte hem çocok olmuyor hem herifin bu davranışı anasının babasının lafları üst üste gelince bazen çöküyorum napim be bacım bende insanım
umrede çok dua ettim tavaf bile yaptım isimlerinize ama inşallah duam kabul olmuştur vardır elbet bi kabul vakti çok yanlızım biliyormusun kenara itilmiş bi haldeyim artık ailemde sormaya başladı hani bebek diye ne diyim kime derdimi nasıl acim bu durum nasıl anlatılır Rabbim yardımetsin

haklısın bacım nediyim eh işte bazen güçüm tükeniyor tabi bunda herifinde payı büyük ne olursa olsun asla ailesine toz kondurmuyor annen bana telde inmemişti biliyorum napim inseymiş dedi sonrada oğlumla evlendin Allah ır dedi diyorum halamı koruyorsun iyorum herifte sen ne dedinki o öyle dedi diyor yani anası bunları demekte haklı işte hem çocok olmuyor hem herifin bu davranışı anasının babasının lafları üst üste gelince bazen çöküyorum napim be bacım bende insanım
umrede çok dua ettim tavaf bile yaptım isimlerinize ama inşallah duam kabul olmuştur vardır elbet bi kabul vakti çok yanlızım biliyormusun kenara itilmiş bi haldeyim artık ailemde sormaya başladı hani bebek diye ne diyim kime derdimi nasıl acim bu durum nasıl anlatılır Rabbim yardımetsin

canım onların seni böyle üzmesine ezmesine izin verme madem onlar umursamıyor sende söyle annenlere bu derdi yanlız kaldırmak çok zor insan nefes alamaz duruma geliyor bırakma kendini güçlü ol canına bişey olsa onlar bakmazlar sana eşinede koy tavrını görsün oda yapma yıpratma kendini....kötükedihüso

kızlar umutolsun en büyük aşamayı geçti spermi var inşallah bu sefer olamdı ama diğelerinde inşallah olur bakın lareminde ilki tutmadı şimdi ikincisinde tutdu oğlu kucagında inşallah olucak ben ümitliyim

Back
X