Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım tünaydın :) bugün işler biraz yoğun arada giriyorum:)
kolay gelsin canım
günaydın bacılar canım çok acıyor anam yutkunamıyorum bile dişim varken daha az acı çekiyordum kızlar aranızda 20lik dişini çektiren varmı kaç gün sürüyor bu agrılar

canım 20lik değil ama azı dişimi çektirmiştim 15gün acısını çektim bilirim çok zor oluyor tam iğleşmeside bir aydan fazla sürüyor dayanacaksın artık:gitme:

DEMMİ...eşimin hormonlarını yazmıştımya fsh 2.9 iken 1 ayda 10.64 e yükseldi...dün emre beyle konuştum çok iyi dedi ilaçlara devam dedi...eşin ilaçlara cevap vermiş dedi...ancak 1 ayda bu kadar yükseldiyse ve devam edersek ilaca çok yükselmiş olmıcakmı ozamanda normalin üstüne çıkacak ben anlamadım...doktoroda soeramadım şine karışmış gibi olacaktım diye...senin bir bilgin varmı canım....

Okuduklarım kadarıyla Klomen içindeki madde FSH ın serbestçe salınmasını kolaylaştırıyormuş. FSH beyin-testis arasında geribildirimli bir iletişimle salgılanıyor. Testisten beyne artık salınmaması yönünde bilgi gelirse çok yükselmez diye düşünüyorum. benim eşim doktorların işine karışmak konusunda oldukça cüretkar. bazen gülüyor bazende kızarak karşılıyorlar ama bence merakımız cevapsız kalacağına doktorlardan azar işitmeyi göze almalıyız. Doğrusu neyse bir çok kişiye sorup öğrenmek bilgilenmek böylesine hayati bir konuda bizim en doğal hakkımız diye düşünüyoruz. Bize bir çok doktorun gidin nerden öğrendiyseniz oraya sorun. İnternete bakmayın. sıkıldım artık sizin gibi hastalardan demesine alıştık. Ama aklımıza takılanların cevabını aramaya devam edeceğiz. Buna katlanamayıp kovarcasına yanlış iş yapanların günahı boynuna.

canım vallahi bana kalsa hemen emre beyde başlarım ama eşim bilmiyorum annemlerde istanbulda olduğundan çekiniyor canım emre bey istediğimiz zaman arasak cepten cevap veriyormu bize kartı var bizde vallahi ben size inanıyorum olacak sanırım sizde hormon düşüklügü var dimi...Şeniz

CANIM...cepten her aradığımda ulaştım ben..sende arayabilirsin bişi sorcaksan cevaplıyo...bizim az bi düşüklük vardı ama klomenle şimdi yükseldi..EMRE BEYDE SONUÇLARI BEĞENDİ..ŞİMDİ DEVAM EDİYORUZ BAKALIM...

CANIM...cepten her aradığımda ulaştım ben..sende arayabilirsin bişi sorcaksan cevaplıyo...bizim az bi düşüklük vardı ama klomenle şimdi yükseldi..EMRE BEYDE SONUÇLARI BEĞENDİ..ŞİMDİ DEVAM EDİYORUZ BAKALIM...[
/QUOTE] klo
klomene davam dimi canım allah yardımcınız olsun bizde kullanıyoruz bizim biraz yüksekti 13 inşallah daha yükselmez klomenden:ecrin_bebek:

Umutolsun canini sikma vardir bundada bir hayir
umutlarin bitmesin esinde sperm bulundu deneme sansin var bundan daha kötü olabilirdi
insallah bir dahaki sefer tutar

umutsuz1985, belgin, gelincik biz de ramazan bayramı sonrası düşünüyoruz bir aksilik olmazsa

arkadaşlar anlaşılan çoğumuz ramazan bayramı sonrasına denk geliyoruz...hadi bakalım allah hepimizin yüzünü güldürsün....

günaydın bacılar canım çok acıyor anam yutkunamıyorum bile dişim varken daha az acı çekiyordum kızlar aranızda 20lik dişini çektiren varmı kaç gün sürüyor bu agrılar

Canım ben çektirdim. Çekerken sorun yaşamadım ama sonrasında cok ağrı cektim zaten diş çekildikten sonra ağızda kocaman bir krater açılıyor ve birazda ağrı oluyor onun için ağrı kesici kullanmanı tavsiye ederim. Ama ben yemek yiyemedim bir süre

Umutolsun canım çok üzüldüm hayırlısı olsun her işte bir hayır var derler. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin öncelikle.

canımgeçmiş olsun...dişe en iyi apranax fort iyi geliyo ağrı kesicilerden haberin olsun....

demmi...eşimin hormonlarını yazmıştımya fsh 2.9 iken 1 ayda 10.64 e yükseldi...dün emre beyle konuştum çok iyi dedi ilaçlara devam dedi...eşin ilaçlara cevap vermiş dedi...ancak 1 ayda bu kadar yükseldiyse ve devam edersek ilaca çok yükselmiş olmıcakmı ozamanda normalin üstüne çıkacak ben anlamadım...doktoroda soeramadım şine karışmış gibi olacaktım diye...senin bir bilgin varmı canım....

merhabalar,umutsuz canım ben bu hormon konusunu oldukça araştırdım bildiğim kadarıyla beyin testislere sperm üret diye bir salgı salgılıyor ve biz buna fsh hormonu diyoruz.eğer normal üretim varsa fsh normal aralıklarda kalıyomuş fakat üretim gerçekleşsin diye beyin sürekli komutunu tekrar ediyormuş ve sonuçta fsh yükseliyor..kısacası doktorlar ilaçla beynin komut sayısını artırıyo bir nevi testisleri üretim için zorluyo...

slm kızlar belgincim sana bir soru sormak istiyorum şimdi eşimde azospermi ya biz daha hiç doktora gitmedik emre beye karar vedik emr beye gittiğimizde diekeşime tese yapar mı yoksa önce hormon testlerinden bahsediyorsunuz onları yaptırıp ona göre ilaç tedavisi verip sonra mı tese uyguluyor

slm ceylinsu,biz kaan hocadayız ama emre beye eşim için mail atmıştık hormonlar normal aralıkta gelin metese yapalım yazmıştı,bence her doktor gibi önce hormonlara bakıyolar normal değilse ilaçla normal aralığa getirip doğal yoldan çıkış sağlamaya çalışıyorlar...

belgincim umutsuz1985 eşiminde hormon dusuklugu vardı emre beyde tedavı olduk ılaçlara devam dıyorsa sperm cıkısı yakındır... bızede aynı seyı soyledı degerler yukselmeye başladı ve 1 ay once sperm cıkısı saglandı:)
umutolsun canım uzuntunu anlıyorum gercekten kolay degılş allah sabır versın ama uzulmene gerek yok spermınız var yasınız genc artık kendını toplamalısın cnım...

kızlar cok zor bugünlerin gecmesi cok zor sabahtan beri cok zor durumdayım

bacım Allah sabır versin ama sperminiz var bak en önemli olan şey bu yine denersiniz bak lareminde ilkte tutmadı ikincide tutdu şimdi ogluşu var sabır bacım sabır inşallah bu sefer tutar çok şükür gene sperm var inşallah olucak sakin ol

Back
X