tedavide olan bütün arkadaşlara allah kolaylık versin inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hep beraber seviniriz burda.. hep dualarımdasınız..
a.s.hoşgeldin canım sagol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedavide olan bütün arkadaşlara allah kolaylık versin inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hep beraber seviniriz burda.. hep dualarımdasınız..
a.s.hoşgeldin canım sagol
canım ya kusura bakma unuttum ne zaman transver günün eşin nerde tese olmuştu ??
inşallah canım sağol.yaşdan dolayı tüp bebek yaptıramıyodunuz dimi siz.eşin tedavi görüyomu.sizinde 0 spermmiydi.biraz açıklarmısın?
hoşbulduk belgincim..
bilen bir arkadaş bana cevap versin lütfenn..
daha öncedende burda çok kişiye sordum ama tam cevap alamadım..
benim eşimde toplam 8 tane sperm var..
bu azosperm mi oluyor yoksa başka mı?
ayrıca hormon testlerinide yazayım yorumlarsanız sevinirim
fsh 5.62
lh 2.92
prolaktin 23.3
canım azospermi olmuyor sanırım sizin durum tamamen 0 olmadığı için jklm sanırım yazmıştı sana tam adını hormonal değerler ise bizim testlerimizde çok farklı yazılmış rakamlara bakarak anlayamadım.eşin kaç yaşında nasıl öğrendiniz bu sorunu.
evet melishh jklm çok rahatlatmıştı beni ama başka bi arkadaş eğer sperm 8 tane ise azosperm dedi mafoldumben
haziranda 3 senelik evli olcam 2 sene istemedik son 1 sene olmayınca doktora gittik spermiyogram yaptırdık öğrendik ve şok olduk..
prolaktin hormonu en yüksek 17 olması lazımmış eşiminki 23.3 mr çekildi bakalım onda ne çıkcak?
bu arada eşim 25 yaşında..
sen kaç yaşındasın tatlım ne kadar süredir evlisin?
evet melishh 20 yaşındayım.şuanda sigorta hastanesine gidiyoruz daha tam teşhis nedir söylemediler.gün verdiler bakalım o zamanı bekliyoruz..
allah sizinde yardımcınız olsun melishh..canım benim allah yardımcınız olsun.haziranda 2 yıl olcak bizim.ama hiç korunmadık.1 eylülden beri biliyoruz durumu eşim kendi gitmek istedi dr a ilk o gitti ben muayene olmadan daha.inmemiş testis problemi olabilir dio dr lar ama sizin kadar bilgim yok bu konularda detaylı inceleme yapmadılar özelede gittik ssk yada.ama adam gibi inceleyen ve bilgi veren yok.tek bildiğimiz hormonların çok yüksek olduğu.tedavi gördü 2 ay hiç değişiklik olmadı.sonra başka dr bulduk direkt tüp bebek deneyin ama çıkmayabilir dedi.allaha şükür ameliyatta 6 tane bulundu sperm hepsi embriyo oldu 3ü uygulandı 3ama tutmadı şimd i diğer üçü için tedavi görüyorum önümüzdeki hafta başı kısmetse transgfer olucak.çok korkuyorum ya yine tutmazsa die.
allah sizinde yardımcınız olsun melishh..
gerçekten insan başına gelince öğreniyor bazı şeyleri..
bizde sadece süt hormonlarında yükseklik var ama muayene falan olmadı..
mr sonucundan sonra muayene etcek sanırım..
yaşınız çok genç olmasına rağmen demek 2.denemeniz..rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürsün..
bizimde bu gidişle kesin tüp bebek..
ah canım ya inşallah olur bu sefer.yasemincim azda olsa sperminiz var bence umudunuz yüksek.sakın ümitsizliğe kapılma yaşınız çok çok genç.özel dr falan bulun istanbulda emre bey varmış mesela ona gidin iyi drları bulun okadar çok inanıyorumki siz bunu tüp bebek tedavisine gerek kalmadan başarıcaksınız.hislerim çok kuvvetlidir ayıptır söylemesi :)
bak bitkisel yolları deneyin isterseniz ama düzenli olmak şartıyla.ama bitkisel tedavi ilaç tedavisi ile aynı anda olmuyor onuda unutma bence siz bunu çok kısa sürede atlatıcaksınız birazcık üstüne düşün yeter.
mrb kızlar bayagı ılerlemıs sayfalar canlarım benım hep konusyrz amam tık yok kımsede... ya ınsaalh burdan konusmadıgımız halayların zılgıtların cekıldıgı gunlerde gelırrrrrrrrr RABBIMIN HAZINESI COK GENIS . RABBIM INSAALLAH TUM BEBEK ISTEYENLERE, BU TOPIKTEKILERE BIRGUN KUCAKLARIMIZI DOLDURACAK YA DA BASKA YONLERDEN IYILILLER GUZELLIKLER NASIP EDECEK.YA DA INSAALHA BU CEKILENLER EKSIKLIKLERIMIZ DIGERLERINDEN BIZIM GUNAHLARIMIZA KEFFARET OLACAK.
mrb kızlar bayagı ılerlemıs sayfalar canlarım benım hep konusyrz amam tık yok kımsede... ya ınsaalh burdan konusmadıgımız halayların zılgıtların cekıldıgı gunlerde gelırrrrrrrrr RABBIMIN HAZINESI COK GENIS . RABBIM INSAALLAH TUM BEBEK ISTEYENLERE, BU TOPIKTEKILERE BIRGUN KUCAKLARIMIZI DOLDURACAK YA DA BASKA YONLERDEN IYILILLER GUZELLIKLER NASIP EDECEK.YA DA INSAALHA BU CEKILENLER EKSIKLIKLERIMIZ DIGERLERINDEN BIZIM GUNAHLARIMIZA KEFFARET OLACAK.
inşallah hayatım inşallahhhhhh bu sefer olur..:Saruboceq::Saruboceq:
bazen ümitsizliğe kapılıyorum eşim üzüldükçe bende yıpranıyorumm..
çok zayıf birisiyim zaten ama son 1 ayda üzüntüden 0 beden oldum :gitme::gitme:
konuştukça bana umut veren insanları görünce inanki çok rahatlıyorum..eşimin durumunu benden başka kimse bilmiyor..bitkisellere başlıcaz sonuç nedir bir bilsek ona göre yapıcaz..
kızlar canım yemek bile yemek istemiyor dünden beri belki bi tabak bişey yememeişimdir allahım yardımcımı olsun ama cok zor bi durumdayım n eol ur dua edin benim i çin
hoşbulduk belgincim..
bilen bir arkadaş bana cevap versin lütfenn..
daha öncedende burda çok kişiye sordum ama tam cevap alamadım..
benim eşimde toplam 8 tane sperm var..
bu azosperm mi oluyor yoksa başka mı?
ayrıca hormon testlerinide yazayım yorumlarsanız sevinirim
fsh 5.62
lh 2.92
prolaktin 23.3
merhaba kizlarrrrrr..zemuszemus