Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar sürekli sizi takip ediyorum pek yazmadım ama. fikirlerinize ihtiyacım var 7 ay önce eşimin azsoperm oluğunu öğrendik hormonlar testisler normal.. çift taraflı varikosel çıktı 5 ay önce ameliyat oldu eşim daha test vermedi 6 ay dolmasını bekledik.10 haziran için emre bakırcıoğlundan randevu aldık sperm testini de orada verecek eşim izmirliyiz emre beyi çok iyi diye duydum birde istanbulda kalacak yerimiz olduğu için emre beyi tercih ettik .. sormak istediğim 1-2 günde işimiz biter mi ne gibi tahlil ler istiyor emre bey ilaç tedavisi uyguluyor mu yoksa direk tese mi diyor? inşallah varikosel ameliyatının faydası olmuşturda teseye falan gerek kalmaz ne gibi aşamalar bekliyor bizi bilmiyoruz tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim .. bu yolda olan herkese allahım güç versin kolaylık versin
canım bu yazdığın teknikleri hangi merkezlar kullanıyo?
Gamzecim imsiyi acıbadem maslak, brüksel, memorial ve ankarada da bir kaç yer uyguluyor adlarını bilmiyorum. İstanbulu araştırıyorum ben orda oturduğumuz için.mini ivf ise sadece jinemedde var ama orda da imsi yok. Off şöyle alman hastanesinde hepsi olsa ne iyi olurdu hemen karar verirdik. şimdi çok tereddütteyim. Umuta da imsi mikroskobu gelmiş sayesin dediğine göre geçen ay ama emin değilim. Önümüzdeki bir kaç ay bu teknikleri bünyesinde toplayandan yana kullanacağız tercihimizi ama toplamazlarsa çok kararsızım. Birini bi yerde olmadı öbürünü diğerinde deneme gibi bir lüksümüz yok ne yazık ki bu kahrolası inmemiş tek testisli azospermide(((
bu tekniklewr geçen yıl yoktu sanırım.yeni duydum bunları.araştırman bizede yol göstercek canım sağolasın...
kızlar bgn sabahtan beri ağlıyorum.zaten sperm testini öğrendiğimden beri canım sıkkındı.sabah eşimle tartıştık hiç olmıcak bi sebepten.şakalaşırken kavgaya dönştü.sonra gün içinde eşim bir ara yemeğe geldi hep dışardaydı.1 saat önce geldi eve.benm yüzüm asıktı tabi.neden böyle oluyo ben seni üzgün görmeye dayanamıyorum falan dedi.tabi ben tekrar başladım ağlamaya.sonra ilk defa bebek konusunda çok açık lduk birbirimize.anne olmanı çk istiyorum ayrılabilirz falan dedi.belki syleyemzmişim.daha bir sürü şey işte offfff offff.hem konuştuk hem ağladık.allahım sen gör halimizi kabul eyle dualarımızı.