- 27 Aralık 2009
- 3.551
- 430
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff şu pperşembe gecelri yüzü hürmetine rabbim sen büyüküüsn ya rabbim sen bize acı bizi kimselere imrendirme bizimde bitanemiz olsun ne olu yarabbbim
kızlar bgn sabahtan beri ağlıyorum.zaten sperm testini öğrendiğimden beri canım sıkkındı.sabah eşimle tartıştık hiç olmıcak bi sebepten.şakalaşırken kavgaya dönştü.sonra gün içinde eşim bir ara yemeğe geldi hep dışardaydı.1 saat önce geldi eve.benm yüzüm asıktı tabi.neden böyle oluyo ben seni üzgün görmeye dayanamıyorum falan dedi.tabi ben tekrar başladım ağlamaya.sonra ilk defa bebek konusunda çok açık lduk birbirimize.anne olmanı çk istiyorum ayrılabilirz falan dedi.belki syleyemzmişim.daha bir sürü şey işte offfff offff.hem konuştuk hem ağladık.allahım sen gör halimizi kabul eyle dualarımızı.
kızlar bgn sabahtan beri ağlıyorum.zaten sperm testini öğrendiğimden beri canım sıkkındı.sabah eşimle tartıştık hiç olmıcak bi sebepten.şakalaşırken kavgaya dönştü.sonra gün içinde eşim bir ara yemeğe geldi hep dışardaydı.1 saat önce geldi eve.benm yüzüm asıktı tabi.neden böyle oluyo ben seni üzgün görmeye dayanamıyorum falan dedi.tabi ben tekrar başladım ağlamaya.sonra ilk defa bebek konusunda çok açık lduk birbirimize.anne olmanı çk istiyorum ayrılabilirz falan dedi.belki syleyemzmişim.daha bir sürü şey işte offfff offff.hem konuştuk hem ağladık.allahım sen gör halimizi kabul eyle dualarımızı.
merhaba kizlar
kizlar keske bu dert yüzünden karsilasmis olmasaydik baska bir yerde güzel seyler icin karsilassaydik
ama olmadi ne yazikkki bu dert var hayatimizda.Alllahim hepimizin yardimcisi olsun en kisa zamanda kurtarsin bizleri bu derttten
amin canım inşallah.
nasılsın çiçek burda olmana sevindim.
iyi geceler meliss nasilsin?
iyiyim canım sen nasılsın.gribi atlattım çok şükür daha iyiyim.sınavın noldu geçtinmi?
iyi olmana sevindim canim
ben 3 tane sinava girmistim ikisini almisim birni alamamisim
iyi geceler kızlar sağolun iyiyim iyi olmaya çalışıyorum allah bundan büyük dert vermesin bizlere 10 haziran için emre bakırcıoğlundan randevu aldık heyecanlıyım açıkcası
iyi geceler kızlar sağolun iyiyim iyi olmaya çalışıyorum allah bundan büyük dert vermesin bizlere 10 haziran için emre bakırcıoğlundan randevu aldık heyecanlıyım açıkcası
melis merak ettim test günü ne zaman
anlayamadım neye güldüğünü canım ya ceza evi muhabbetimi :) saf gibiyim hala 3 gündür kendimde değilim zaten.ayın 29 unda gitçem inşallah tutar bu sefer geçen sefer test gününden 5 gün önce kanama olmaya başlamıştı.