Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gamze bazen bende söylüyorum bunu neden biris yanımda degil burda bir sürü bacıyız hepimiz gurbet diyar diyar ayrıyız beraber olsak bi kamp yapsak azospermli eşlerimizi tanıştırsak onlarda motive olsalar bizde kimseden cekinmeden yalan söylemeden hiç bi sırrımızı saklamdan dertleşsek piknik yapsak kafa dagıtsak ne güzel olur öyle degilmi

walla iyi olurdu canım.bu derdin yanlızca kendilerinde olmadıklarını görmek morallerini düzeltirdi.

bana katıldıgına sevindim gamze keşke öyle bi fırsatımız olsa bu derdin sadece kendilerinde olmadıgını yalnız olmadıllarını anlarlar arkadas olurlar içlerine atmazlar hastalanmazlar

merhaba çiçek 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk 5 yıl korunduk sonra baktık olmuyo ilk önce eşimi doktora gönderdim azosperm miş 7 ay oldu öğreneli 5 ay önce ameliyat oldu çift taraflı varikoselden bakalım emre bey ne diyecek :sm_confused::sm_confused::

merhaba emine ayni yastayiz canim alllah yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi olsun

yarın eşim hormon testi yaptırak eger fsh normal çıkarsa emre beyle tedaviye başlıyacagız sevginin bahsettiği tedaviye lütfen dua edin bize kızlar...çok ihtiyacım var dualarınıza...

insallah güzel cikar canim sonuc

insallah gamzecim amin

Azospermi zirvesi fikrine bayıldım kızlar en kısa zamanda uygulayalım. Ankara-İstanbul veya ikisinin ortası Bolu olabilir. daha doğudakiler(malatya, antep,urfa,mersin, k.maraş) çoğunluktaysa Ankara da olabilir. bence yer konusunu oylama yapıp hemen hayata geçirelim aşırı sıcaklar başlamadan cumartesi saat 13.00-14.00 gibi ankara-istanbul veya arası bir yer bize uyar.

angel mersindensin heralde bende mersindenim kaan aydosta tedavi oluyorum bana yaz...

slm handenizuz.evet mersindeyim... onumuzdeki 10 gun içerisinde emre bakırcıogluna gidecegiz..dun aradım 3 gun onceden randevu almak gerekiyor..istanbul bizim için daha uygun.kalacak yer vs vss..bilemiyorum garip bi sekilde pzitifim...sanki hersey yoluna girecekmiş gibi...ben emre beye gidince sana msj atarım...umarım senin içinde hersey yolunda gider..birde kaan bey ne dedi??? bizim test sonucları ve degerler normal..sevgiler.

kızlar haydi azospermliler elele kampanyasına ne dersiniz gelin burda bu konuyu ciddiye alalım

slm handenizuz.evet mersindeyim... onumuzdeki 10 gun içerisinde emre bakırcıogluna gidecegiz..dun aradım 3 gun onceden randevu almak gerekiyor..istanbul bizim için daha uygun.kalacak yer vs vss..bilemiyorum garip bi sekilde pzitifim...sanki hersey yoluna girecekmiş gibi...ben emre beye gidince sana msj atarım...umarım senin içinde hersey yolunda gider..birde kaan bey ne dedi??? bizim test sonucları ve degerler normal..sevgiler

angel merhaba bizde 10 haziran için randevu aldık emre beyden ilk defa gidicez
emre bey 24 05-04 06 tarihleri arasında tatilde olacakmış sekreteri bize öyle demişti
inşallah güzel sonuçlar alıp döneriz

jklmcimm insallah bir gün hersey denisecek anne olacagiz hayirlisiyla :emir_bebek: :emir_bebek:

Back
X