sagol canim
nasilsin?
hamd olsun iyim sağol sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim
nasilsin?
hamd olsun iyim sağol sen nasılsın?
iyi diyelim iyi olalim canim idare eder iyiyim sagol
tetaviniz ne asamada biraz bahsedermisin
iyi diyelim iyi olalim canim idare eder iyiyim sagol
tetaviniz ne asamada biraz bahsedermisin
allah iyilik versin..
bir sürü tahlil tetkikten hiç bir sonuç alamadık.herşey normal çıkıyor ama sperm çıkışı 3 -5 tane onlarda işe yaramaz.
eşim temmuzda senelik izne çıkıcak emre bakırcıoğluna gitmeyi düşünüyoruz.devlet hastanelerinden sonuç alamadık..
ordan oraya koşuşturdular dalga geçer gibi.bu süre zarfında bile çok yıprandık.allah yardımcımız olsun.
siz neler yapıyosunuz?
bu arada nohut kürü diye kür var biliyomusun çiçek?
çok faydalı olduğunu duydum yapan ve sonuç alan arkadaşlar varsa onlarda buraya yazarlarsa çok sevinirim..
cikis varmis canim ne güzel tedaviyle düzelir insallah onlarda
amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun
canim benim esim tese oldu sperm bulunamadi simdik kaan aydos ta tedevi oluyoruz bizde hayirlisi bakalim. evet duydum ama yapmadim canim.insallah faydasi oluyordur allahtan ümit kesilmez.
yok hayatım düzelcek bişey yok sonuçları kaç doktora gösterdiysem ciddi sorun var diyor..
tüp bebek tek çare diyolar..sperm testinde bir kere 0 bile çıktı..
psikolojim tamamen çöktü..ben daha 20 yaşındayım uğraştığım sorunlar çok ağır gelmeye başladı..şuan bunları yazarken bile kendimi tutamıyorum.senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumben
inşallah bu sefer bulunur çiçekcim... olumlu sonuçlar alırsınız..
allah emeklerinizin karşılığını boş çıkarmasın inşallah.
nohut kürünü denemekte fayda var..azosperm olanlar için düzenli uygulandığında %35 ve%40 a varan başarısı varmış.bugün sabah 8 den bu vakite kadar bu kürü araştırdım :)))
canim olsunda tüp bebek olsun banada basta cok agir geldi niyeböyle oldu diye ama kader iste yapacak baska bisey yok.
canim sen bakma o doktorlarin lafina emre beye gidin bakalim ne diyecek sonra kaan beye git gitmessen bile mail yolla cevap yaziyor cok iyi biri bizde cikis bile yok umut var dedi
insallah bulunur yasemin umudum var bizde anne olmayi hak ediyoruz
bende deneyecem canim nohutu sonra
canim sen kac yillk evlisin hemenmi ögrendin erken yasta evlenmissin
zamanla kabullencez sanırım ama işte zaman...............
kader diyelim yapcak bişey yok biz elimizden geleni yapalımda gerisi ilahi takdir..
emre bey bize çok yakın..ankarada hiç kimsemiz yok..inşallah kaan beyde umduğunuz sonucu alırsınız..bir doktorun hastasına umut vermesi kadar güzel bişey yok..[/QUOT
insallah canim alahim kimsenin emegini bosa cikarmasin.
canim bu nohut kurunu sabah aksam yapsak nasil olur
tarifinde sabah öglen yaziyor
haziranda 3.seneye gircez..
2 sene istemedik bu sene olmayınca doktora gittik..son 1 aydır biliyoruz..bu arada 18 yaşında evlendim.sen kaç yaşındasın kaç senelik evlisin?
iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
YASEMİN bu kadar üzme kendini sizde hiç değilse kötüde olsa 3-5 tane var onlarında tedaviyle düzelicene inanıyorum, ya biz napalım vücut sperm üretmiyo senağlama 0 0 0 0 hep 0 sperm yok senağlama ayy efkarlandım ben yine mafoldumben
iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
YASEMİN bu kadar üzme kendini sizde hiç değilse kötüde olsa 3-5 tane var onlarında tedaviyle düzelicene inanıyorum, ya biz napalım vücut sperm üretmiyo senağlama 0 0 0 0 hep 0 sperm yok senağlama ayy efkarlandım ben yine mafoldumben
canim benimde agustosta 3 yil olacak 27 yasindayim
ben senden 2 ay daha erken davranmışım :))
ben seni uzun senedir evli zannediyordum yaşında daha çok gençmiş..hiç üzülme ilk önce allah sonra kaan beyin vesilesi ile bebeğini kucağına alcaksın inşallah..