Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olacak allahın izniyle canım korkma ne zamandı test günün...
hadii bakalım o gün en mutlu günün olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu ne yoğunluk kızlar melis 12. gün kande gebelik cıkan ve hala idrarda cıkmayan arkadaslerımız var oyüzden ben yapmaya cesaret edememiştim sende takılma inşallah şuan hamilesindir
hadi bakalım meliss cim son 3 günnnhihoyyyt güzel olcak güzel hiç korkma canım...
rapor çıkarmak çok zor bence özellikle istanbulda...ben biraz sordum...tüm tetkikleri kendileri yeniden yapmak istiyorlar rahim filmini falan...onu da dijital değil devlette eski ağrılı yöntemlerle....sonuçları uzun zamanda çıkıyor gel git oluyorsun...ayrıca uzun kuyruklar olduğu için bu işte bana 6-7 ayda ancak sıra gelir demişlerdi...yani ben zaten 3 yıllık evilik şartını sağlamıyodum uğraşmadım...ama şimdi o şart kalksada borç alacağım kredi çekeceğim ve raporsuz yaptıracağım...hala ilk yaptırdığım 5500 ü ödüyorum tabi:) önce onun bitmesi lazım....bu arada teseyi emre bey yapacağı için tüp tedavisinide umutta olmak zorundayım değilmi???
canım aramızda hamile var MELİSHH canı çeker yaaa ama gizlice anlatıyım hani yumurtası oluyoya yiyoruz kanatları var ondan pipşiyor şimdine yaptın anlat bakalım belgincim.gelirim belki:))
belgin elbisen noldu halledebildinmi ?