Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese ıyı aksamlar!kızlar sızden bısey rıca edebılır mıyım?canlarım ya ben bu aralar baska bır derdın sıkıntının ıcındeyım,gercekten zor gunler yasıyorum.nedenını ne olursunuz sormayın.allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kızlar lutfen.allah gonlumdekının gerceklestrsın ınsaalh.mumının mumıne cıkarsızca yaptıgı dua en makbuluymus kızlar.bana dua edın lutfennnn.dua gonderenden de gonderemeyenden de allah razı olsun
tabi ederiz canım etmezmiyiz kader arkadaşım olumunekankayizsmile ALLAH gönlünün muradını versin inşaallah :Saruboceq: gönlündeki kalbindeki neyse tez zamand agerçek olsun inşaallah :Saruboceq:

herkese ıyı aksamlar!kızlar sızden bısey rıca edebılır mıyım?canlarım ya ben bu aralar baska bır derdın sıkıntının ıcındeyım,gercekten zor gunler yasıyorum.nedenını ne olursunuz sormayın.allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kızlar lutfen.allah gonlumdekının gerceklestrsın ınsaalh.mumının mumıne cıkarsızca yaptıgı dua en makbuluymus kızlar.bana dua edın lutfennnn.dua gonderenden de gonderemeyenden de allah razı olsun

canım gönlünden ne geçiyor neyin olmasını istiyorsan allah gönlündekini versin muradına erdirsin inşallah canım

jklm canım şu an rabbim seni dardan kurtarsın gönlündekini hayırlı bişekilde cabucacık versin inşallah allaha emanet ol

canim dualarim seninle allah yardimcin olsun gönlünün muradini versin

arkadaşlar şöyle bir geçmişe baktım maşallah oku oku bitmedi ne kadar kaynatmışsınız imrendim valaha tabi ben işte oldumdan sizin o güzel sohbetlerinize katılamıyorum inşallah bir gün burada bebeklerimiz için sohbet ederiz

,

allah feraha çıkarsın inşallah sıkıntından kurtarsın yar ve yardımcın olsun...

allah ın izniyle yarın akşam tefriciyeye başlıyorum allah makbul kılsın inşallah kabul etsin temmuz a kadar bitiririm inşallah yarın akşam herkese dua ile başlıcam okumak zor değil ama Allah kabul eder inşallah!

allah iyilik versin..
evet canim giremedim islerim vardi ders calisiyorum tekrar sinavim var

allah kolaylık versin canım.10 gün öncesine kadar bende gezip tozmaktan bilg a elim süremezdim ama şimdi çıkmamam gerekiyo cumartesiye kadar hayırlısıyla bi sonucu alalımda sonrasını ozaman düşünücem.

belgin melish seyretmiyosunuz galiba bitmek bilmeyen yaprak dökümünü :))) milli maç var eşimde onu seyrediyor :))

allah ın izniyle yarın akşam tefriciyeye başlıyorum allah makbul kılsın inşallah kabul etsin temmuz a kadar bitiririm inşallah yarın akşam herkese dua ile başlıcam okumak zor değil ama Allah kabul eder inşallah!

allah kabul etsin şimdiden yaradan hiçbir kulunu kapısından boş çevirmez canım.

allah kolaylık versin canım.10 gün öncesine kadar bende gezip tozmaktan bilg a elim süremezdim ama şimdi çıkmamam gerekiyo cumartesiye kadar hayırlısıyla bi sonucu alalımda sonrasını ozaman düşünücem.

sagol canim.
canim insalllah hayirli haberini alacagiz cumartesi günü

Back
X