Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belgin melish seyretmiyosunuz galiba bitmek bilmeyen yaprak dökümünü :))) milli maç var eşimde onu seyrediyor :))
bırak canım ya 1 saat özet veriyo :)
amin canımcım amin ! :) Onun hikmetinden sual olmaz zaten hakkımızda hayırlısı ama gerçekten 2 sene oldu allah daha çok bekletmesin. Eylül de evlilik yıl dönümümüz inşallah hamiş olurum hayırlısıyla 5 bitiyor :) Yaşlandık :))
sorma gitsin ben pek takılmama dizilere aşk-ı memnu ve ezel o kadar..
sagol canim.
canim insalllah hayirli haberini alacagiz cumartesi günü
belginim alemsin vallahi ama en iyisi ezel bence neyse sen dizini izle:)) ben de keçiboynuzunu kırana kadar tırnağımı kıracam vallahi her gece şifa olsun inşallah :)
bugün şöyle bir arattım da ilk denemede bile azospermi vakalarında tutma şansı çok yüksek. Bayağı sonuç alan var moral oluyor vallahi :)) Bie Melishin haberini alsak tadından yenmicek :))
ay inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.güzel şeyler duyunca insan rahatlıyo ama rabbim verirse olucak inşallah.
ay inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.güzel şeyler duyunca insan rahatlıyo ama rabbim verirse olucak inşallah.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz kac gundur yogunlukdan giremedim bi kac kere goz attim cikdim sadece... sayfalar baya ilerlermis yaprak dokumu baslayana kadar ben bi gecmise bakiyim
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz kac gundur yogunlukdan giremedim bi kac kere goz attim cikdim sadece... sayfalar baya ilerlermis yaprak dokumu baslayana kadar ben bi gecmise bakiyim
kadercim sagol ben kendi adima soyleyim iyi olmaya calisiyorum
sen nasilsin neler yapiyon?
iyi akşamlar :) evet bu ara çok kaynadı topik:) ben bile bu kadar takılmazdım aslında bereket var bu günlerde :))
canim ne olsun valla bizim de bu hafta hep dolu gecdi cuma gunu sunnet dugunu, pazar nisan,dunde eltimin oglu sunnet olmusdu onun mevludu vardi 1 gun once yardima gittim dunde yardim ettim yorgunlukdan geberdim valla bide ustune insanlarin sorulari cileden cikardi beni herkes sorun bende saniyo ben de bir sey demiyorum kimi diyor doktora gitmiyormusun sanki ben onlardan biliyorum doktora gitmeyi kimi diyor gel ben senin belini cekiyim hemen hamile kalirsin ay neler neler catladim valla.. kalabalik ortamlara bu yuzden girmek istemiyorum ama yinede mecbur kaliyorum rabbim insallah bizlerede verirde bu dertten kurtuluruz