Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım benim bende iyiyim eşim yarın kan tahlili yaptırcak onu n sonucu merak ediyorum bakalın kaan bey ne dicek, şimdi diğer topikte okudum kaan bey ağustosta izinliymiş, kan sonucu nasıl çıkçak bizi nezaman çağırcak offfffffff kafam karışık

sağol canım benim bende iyiyim eşim yarın kan tahlili yaptırcak onu n sonucu merak ediyorum bakalın kaan bey ne dicek, şimdi diğer topikte okudum kaan bey ağustosta izinliymiş, kan sonucu nasıl çıkçak bizi nezaman çağırcak offfffffff kafam karışık

insallah iyi cikar sonuc canim..
evet kaan bey agustosta tamirat var hastanede yokum demisti bize biz temmuzda gidecegiz yanina

Son düzenleme:
anladım canım bakalım bize ne dicek kafamçokkarıştı belki bizide çağırırda biran önce nolcaksa olur biter, böyle belirsizlik insanı daha çok yıpratıyo kafamçokkarıştı tabi adamda haklı hormonların istediği seviyeye gelmesi lazım, belkide inşallah gelmiştir yarın görcez bakalım eyvahedigeldismile

anladım canım bakalım bize ne dicek kafamçokkarıştı belki bizide çağırırda biran önce nolcaksa olur biter, böyle belirsizlik insanı daha çok yıpratıyo kafamçokkarıştı tabi adamda haklı hormonların istediği seviyeye gelmesi lazım, belkide inşallah gelmiştir yarın görcez bakalım eyvahedigeldismile

insalllah istedigi seviyeye gelmistir canim
bende cok korkuyorum ne olacak bilmiyorum allahim yardimcimiz olsun

iyi akşamlar kızlar kociş gelcek sofra hazırlıcam bi girip bakayım ne var ne yok dedim...
SAYES işine karışmak gibi olmasın ama tefriciyeyi temmuza kadar değilde 1hafta 10gün içinde yani okuyabildiğin kadar kısa sürede oku derim ben, bende okuyorumda gün yaptımız günümüzün hocasıda bana kısa sürede oku dedi,çünkü o salavat olduğu ve peygamberimiz üzerine okuduğumuz için o salavata başladıkmı peygamber efendimiz (s.a.v) üzerime salavat okunuyo diye bitinceye kadar ayakta beklermiş okunabildiği kadar kısa sürede okunmalıymış, yanlız okumak zorundada değilsin çok fazla çünkü, dağıtabilirsinde bilenler etrafındakilere burdaki okumak isteyenlere, mesela istersen 500tane ben okuyabilirim benimki yarın bitiyo, tabi istersen sen bilirsin canım....

aşk olsun niye işime karışmak olsun :) Sağol Allah razı olsun ben de zaten bitiririm diye tahmin ediyorum temmuz dedim ama tedavi o zaman o yüzden... Madem sen okurum diyorsun o zaman 500 tane alırsan ben de çok mutlu olurum. Annem ve iki arkadaşım daha okuyacak allah izin verirse zaten çabuk biter:)) Allah razı olsun canım senin kini de makbul kılsın inşallah. Perşembe gecesi başlamak ve tövbe istiğfarla 2 rekat namaz ile başlamak daha hayırlı imiş onu biliyorum o yüzden yarın başlıcam.

gülümse canım seninle ilk bu siteye girdiğimde ve ikimizde eşlerimizin azospermi olduğunu bilmeden önce hamilelik belirtileri sayfalarında yazışıyorduk:(( ben daha sonra başka bir rumuz aldım... ahh ahh 2 seneyi geçmiş biz de temmuz da allah nasip ederse düşünüyoruz. Yani aynı heyecanları yaşıcaz. Hep dua ediyorum canım allah yar ve yardımcınız olsun. Umduklarınızdan emin kılsın hayırlısıyla hepimiz evlat sahibi olalım canım :Saruboceq:

çok teşekkürler sayesciğim inan o zamanlar böyle bir konu başlığı altında tekrar karşılaşacağımız aklıma gelmezdi azonun ne olduğunu bile başımıza geldikten sonra öğrendim hayat böyle işte ne zaman ne ile karşılaşacağını bilemiyorsun umarım seneyede bebeklerimizle ilgili yazışırız. Allah herkesin duasını kabul etsin çifter çifter versin :emir_bebek::emir_bebek: eşimde bende belli etmesekde çok gerginiz ameliyet tarihi belli olduğundan bu yana çok stresliyim olsun bitsin istiyorum hemen ne olacaksa olsun

kızlar bişey soracağım ameliyattan sonra doktor kaç gün rapor veriyor bide mikrotese ameliyatı fiyat olarak ne kadarı buluyor ona göre hazırlıklı olalım yanii.

hadi hayırlısı canım çoğumuz yaşadık bu heycanı.çok zor gerçekten bu günler.ama stres yapma eşin daha streslidir.operasyn geçircek sonuçta.sen rahat görünmeye çalış.

biz özelde yaptırmıştık 1500 dü m tese.2 gün içinde de işine gidebilir.hatta biz 4 saat sonra otobüse binip evimize gittik.3 saat yolculuk yaptık yani..

ıyı geceler canlarım!UMUTOLSUN,ERYASU.SEVGIDOLU,CICEK,MELISS,SAYES.BELGINCIM VE DIGER kader dostlarım hepınızden ALLAH razı olsun.allahım dualarınızı kabul etsın ınsaalh.en yakın zamanda sızlerın de yuzunuzu guldursun.

Back
X