allah güle güle büyürmeyi nasip etsin inşallah:) Son cümlen ağlattı beni.... Maşallah 100 bin kerehayırlı uğurlu güzel bahtlı bir evlat olsun....
sağol canım RABBim sizlerede nasip etsin inş....bu güzel duyguyuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah güle güle büyürmeyi nasip etsin inşallah:) Son cümlen ağlattı beni.... Maşallah 100 bin kerehayırlı uğurlu güzel bahtlı bir evlat olsun....
kızlar dün akşam ntv de haberlerde alt yazıda yazıyordu tek emriyo transveri için dava açılmış inşallah tekrar iki ye izin verirler yada bizim gibi hassas durumda olanlara şans verirler...
canım benim...rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında....inan güven kafanı rahat tut...o ol derse herşey olur...yeri göğü yaratan isterse bize bir evlat vericek zaten canım...içini ferah tut.....bu arada yaşın kaçtı?? malum bu işte yaş çok önemli.....
sağol canım RABBim sizlerede nasip etsin inş....bu güzel duyguyuuuu
ben de sen gelmeyince merak ettim :)))) takip ettim seni belirtiler sayfasındaydın :))) Kaçamazsın bendennn :)))) Allah hayırlı sonuçlar gösterecek canım içime doğuyor inşallah şu mübarek günde serin dur hadi accık kaldı :))
şükür canım iyiyiz ikimizdeee;evet artık çok fazla kalamıyorum beyefendi huysuz birazda
sonra o uyuyunca iş güçççç anca;canım inş. sonucun güzel olur sen sıkma canınıııı
belirti falanda arama bende de hiç belirti yoktu sadece bir lekenmem olmuştu bende çok ağlamıştım olmadı gene diye nasip işte;akşam babasıyla battaniyede sallıyoruzzz babası başladı oğluma senin için olmaz diyorlardı oğlum demeyeee düşün işte nerden nereye
merhaba arkadaşım sorunun nedir bilmiyorum ama ahmet zeki ışıkla doğru bir karar vermişsin.benim eşim azosperm ve kaan hocada tedavi görüyoruz,ahmet zeki ışık önce adanada sonrada mersindeydi mersinden yeni ayrıldı ve irenbeye gitmiş.kaan aydosta tedavimiz sürdürüp tüp bebeği ahmet zeki ışıkta yapacaktık kaan aydos bize bulunduğumuz şehirde tüp bebek için ahmet zeki ışığı tavsiye etmişti ama ahmet zeki ışık burdan mersinden ayrılmış çok üzüldüm ama inşallah sizin derdinize çağre olur.
ah canım ya allah ol derse inşallah yarın hayırlı haberi alıcaz. Belki idrar da çıkmaz daha yarın kan da çıkar. Biliyorum ben de dayanamaz yaparım vallahi idrar testini. Zaten Allah izin verir de hamile kalırsam alıcam eve 20 tane yapıp yapıp çift çizgi görücem zevk için :))))))
ayhhh kopardın beniii :)))))) Bak şimdi senin test işi kafama takıldı başka forumdan okudum gidip kan tesit vermişler 12. güm 186 çıkımış. Sonra eşi test yap hatıra kalısın pozitfi demiş. Ama testte çıkmamış.... Düşün yaniii :)) Onun için test yapmadın sen unut tamam mı? makara bir tarafa kafanı takarsın sen şimdi sakın! Unut! :)
biz de öğreneli bir sene oldu sorunumuzu. Ondan önce de 1 senemiz var 2 senedir bebiş bekliyoruz:) Önce allah ıma sonra da doktorlara emanetiz allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.
Gerçekten çok mutlu oldum paylaşımınız için anlatamam ne kadar duyarlısınız :)) Ben de allah izin verirse temmuz da tedaviye başlıcam inşallah olumlu sonuç alırız ama hamile kalsam bile bu topiktekilerin ve bu dertten müzdarip olanların her zaman yanında olucam. Allahın bize bahşettikleriyle inşallah bir sebep olur da sperm bulunur biz de kavuşuruz bebeğimize şu mübarek gecede allah dualarımızı kabul etsin...
mrb canlar! nassılsınınz hayırlı cumalar allahım tum dıleklerınınz kabul eyelesın ERYASU canım haydı gozun aydın hayırlısıyla devamıda guzellıklerle bır gelır canım kader arkadasım.rabbım yardımcın olsun.demekkı hoca umutolsun ununkı gıbı fsh 11 falan dusurup tese yabcak.MELISSS canım benım ay ben de olumlu dusunuym hakkında ınsaalh ıyı haberle geleceksın saatler sonra buraya....
ayy meliss cim yarın sonucunu göremicem.sabah hastaneye gidicez hormn testi için akşamda annemde kalcaz.pazar gelrim ancak.ama çatlarım meraktan.inşallah geldiğimde bende tutarm halayın ucunda:))))
kızlar nerdesini zzzzzzzzzzz ?
ben burdayimmm
iyi aksamlar melis nasilsin?